כ סוניה האדמונית, פרטית, תל אביב - דף 3 - סקס אדיר

סוניה האדמונית, פרטית, תל אביב

23
דגמתי שוב את סוניה , בחורה חדשה תחת אותו שם אדמונית בוהקת אבל חמה אששש
מארחת בבן יהודה (מחיה השפה) ואני לא הייתי בטוח שאמשיך לחיות במהלך הביקור של הגברת - היא כמעט הרגה אותי חיה רעה

התחלתי לחסוך כדי לראות אותה עוד המון הבנתי ממנה שי תחילת מאי בארץ ואז חוזרת לבירת הזונות - קייב

25
המסקנה הסופית: וואו!!!

אדמונית, רזה וגבעולית, בשנות ה-30 לחייה, שיער אש ארוך ונעים, טוסיק מטריף, כוס מזמין, שדיים מעט נפולים עם פטמות יפהפיות, רגליים ארוכות ומטופחות, לטעמי בחורה יפה.

דירה מרוווחת ונקייה, מקלחת חדשה ורחבה, הופך את הביקור לנעים עוד יותר.

לאחר מקלחת קצרה הזמינה אותי למיטה כשהיא כבר עירומה, התנפלה בצרפתיות, בלעה אותי ודחפה לי לשון, ממש אנסה אותי עם הפה שלה בקטע טוב, עברה לליקוקי גוף עד שהגיעה לחתן השמחה, מציצה טובה ומושקעת, כולל גרון עמוק, mouth fuck, ליקוקי ביצים ורימינג עדין ומצמרר.

לאחר סשן של מסז׳ טוב ומרגיע, עברנו לסקס אינטנסיבי בכל תנוחה, כולל רכיבה הפוכה שלה, כשכל השיער הבוער הזה מתנופף מעל לטוסיק הזה, אחחחחחחחחח... אוהבת סקס חזק הבחורה ויודעת לתת עבודה.

אין גמירה בפה, אבל לא הרגשתי שזה חסר לי. גרמה לי לגמור פעמיים תוך פחות מ-40 דקות, הישג מדהים מבחינתי. כבר לא ילד...

עוזבת בשבוע הבא אם הבנתי נכון את הגוגל, אעשה מאמץ לבקר אותה שוב.

500 ש״ח ברגיל.

26
שלום לכולם ,
אחרי שיטוט באתר הכתום וכמה טלפונים הגעתי לסוניה , כבת 35 מאוקראינה , הגיע לפני כחודש , לא ידוע לכמה זמן.
175 , שער אדמדם , חזה נפול מעט , טוסיק סבבה.
מבקשת 500 לשעה (לא לחוצה על זמן) , ממוקמת בת"א , דירה נקיה מקלחת והכל סבבה (אין חניה באזור).
בחינת מראה 5/10 סך הכל נראית טוב , רזה , פנים חמודות למעט החסרונות למעלה.
אוהבת להתנשק לשון גדולה , מציצה חשופה מעולה ועמוקה מאוד , בין הטובות שקיבלתי , עבודה טובה על הביצים , רימינג סבבה לגמריי.
אוהבת סקס מאוד , אוהבת חזק אגרסיבי וזורמת עם כל תנוחה שתנסו , אנאלי אין וגמירות בפה או בפנים גם כן לא יתקבלו.
בין האקטים קיבלתי מסג' מאוד נחמד , מבחנתי ערך מוסף טוב מאוד.

סה"כ הייתי נותן 8/10 למרות המראה , כי היא באמת באה לעבוד ולרצות , מציצה מצוין וזיון טוב מאוד , סה"כ הייתה אצלה שעה ועשרים בלי לחץ.

לא קיבלתי רשות לתת פרטים , אך קל מאוד למצוא אותה באתר הכתום , מי שצריך עזרה שיפנה אלי , משם כבר תבקשו טלפון...
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”