כ טראנסית נקייה - דף 2 - סקס אדיר

טראנסית נקייה

12
סברין נקיה הבית תמיד נקי המקלחת
הייתי בדירות שעד היום לא מצליח להבין מאיפםה התעוזה לארח שם אנשים
יש כמה ממש נקיות אבל היא ממש בסדר איתי אפםילו בסדר גמור לא אחזור לספר עליה כי אני לא מקדם פה אף אחת אבל פוזות היא לא עושה היא גם לא מהבנות שאוכלות מהמקצוע הזה לדעתי
היא הייתה בתכנית של אייל גולם קורא לך וראיתי כמה קליפים שלה
בכל או]ן היא אדם צנוע ואנושי מאוד מה שכותבים עליה לא מה שאני מכיר ואני בחור בן 30 נראה טוב ונקי בעתצמי אז היא תמיד אומרת לי שיש כאלה שהיא לא יכולה שהם נושדמים עליה ואני מקיא מהמחשבה רק

אין כמו ריצה 10 קמ כל יום !

טראנסית נקייה

13
[QUOTE=חובבן מקצועי] [QUOTE=toti10] אל תלך לשם אפילו בצחוק אתה תקבל הלם קרב מהיחס הבלתי אנושי
לך לcall girl
[/QUOTE]

מי זאת call girl[/QUOTE]

הכינוי של סלינה באטרף...

צירפתי קישור למודעה
http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=11553

טראנסית נקייה

14
יש אחת מאטרף dairy queen
רונית לולי היתה פעם מוכרת כך
גמירה טובה והיא מאד נקיה קשה לתפוס אותה
יש בחורה חדשה מפרסמת באתר הצהוב עם הטלפון על הרגל שלה בטוש שחור
זין בינוני לא גדול, מאד נקיה מריחה טוב.
הגעתי רק לזיין אבל היתה חרמנית והחדירה כנראה עוררה אותה
ישבה עלי עם הפנים אלי ועשתה לעצמה ביד ואז דפקה
חתיכת גמירה שכמעט פגעה בי ??כמות יפה אם זה הטרנד שלך

טראנסית נקייה

15
[QUOTE=תמיד מיוחד]
[QUOTE=חובבן מקצועי] [QUOTE=toti10] אל תלך לשם אפילו בצחוק אתה תקבל הלם קרב מהיחס הבלתי אנושי 
לך לcall girl 
[/QUOTE]

מי זאת call girl[/QUOTE]הכינוי של סלינה באטרף...צירפתי קישור למודעהhttp://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=11553[/QUOTE]
יש לה נתונים מרשימים!
שקלתי פעם ללכת אליה אבל מהדיווחים עליה הבנתי שמדובר בתקתקנית מדופלמת וגם שהיא לא ממש פעילה

טראנסית נקייה

16
מעבר למה שאמרו החברים כאן , אני מצדיק את החשש שלך מבליעת זרע וממליץ לך להמנע מזה בפרט עם מישהי/מישהו שאתה לא ממש מכיר לאורך זמן ובטוח לגמרי שהכל תקין ובריא אצלו/אצלה .

למה אתה צריך להכניס לגוף שלך חומרים שאתה לא בטוח לגבי המקור שלהם ? עם כל הכבוד לפנטזיה זנ נראה לי שטות מוחלטת.

בהצלחה

טראנסית נקייה

17
ברור שהפנטזיה הזו מסוכנת. לגבי סברין הייתי לקוח כבד שלה לפני שנים. הפסקתי ללכת כי היא תקתקנית ולא משנה כמה תשלם לה היא אפילו לא תיגע ביד דלה בזין שלך היא רק רוצה שימצצו לה והיא לא מוצצת כלל כלומר אתה מדלם ורק אתה מפנק אותה והיא לא מפנקת אותך בכלל. חבל על הכסף שלך

טראנסית נקייה

18
[QUOTE=טירון ירוק]מעבר למה שאמרו החברים כאן , אני מצדיק את החשש שלך מבליעת זרע וממליץ לך להמנע מזה בפרט עם מישהי/מישהו שאתה לא ממש מכיר לאורך זמן ובטוח לגמרי שהכל תקין ובריא אצלו/אצלה .

למה אתה צריך להכניס לגוף שלך חומרים שאתה לא בטוח לגבי המקור שלהם ? עם כל הכבוד לפנטזיה זנ נראה לי שטות מוחלטת.

בהצלחה
[/QUOTE]

צודק
אין כמו ריצה 10 קמ כל יום !

שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס - קהילות גייז/לסביות BDSM ביזאר קוקסינליות פטיש וסטיות”