כ בחורות ב400 לשעה - דף 5 - סקס אדיר

בחורות ב400 לשעה

46
ויש גם את אלה החדשה של יוליה.
אז יש לנו את שלושת השחקניות מהתאגיד של הפקידה הצבאית: מאשה, טניה ולנה שירדה לחצי ממה שהיה בתחילה), יש לנו את השחקניות של התאגיד התל אביבי, את ויקי שהתחילה מ-500, ויש לנו את בנות יוליה.
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

בחורות ב400 לשעה

47
חברים יקרים
לאחר ביקור אתמול אצל לינה מרחוב הירקון (400 ש"ח יש עליה ביקורות) הגעתי למסקנה החד משמעית שאין שום הבדל בין הבנות שלוקחות 400 ש"ח בתל אביב לבין אלו שלוקחות 500 ש"ח בבת ים (העליתי כמה ביקורות בעבר היכן שרלוונטי).
למרות שאני ממש לא אוהב לקחת חלק בדיונים של המחירים כי לדעתי כל אחד יעשה מה שהוא רוצה עם הכסף שלו, אני חושב שמי שחכם יוותר על הפגישות ב-500 ש"ח וילך על האופציה של ה-400 כדי לגרום להיצע יותר גדול במחיר הזה בעתיד. (מי שרוצה ללכת ולשלם 700-800 וכולי לפגישות ארוכות יותר זה סיפור אחר אז לא ניכנס אליו).

היום אני יכול להרשות לעצמי 400 או 500 ללא בעיה אבל זוכר את הימים בהם הייתי סטודנט תפרן ואפילו נשוי טרי עם משכורת נמוכה יותר שהתקשה להוציא סכומים גדולים מבלי שהאשה תרגיש, אז למען החברים האלו...:)

לגבי לינה עצמה - מתוקה אמיתית, אדמונית חייכנית, גוף טוב, חזה יפה בעיניי, שני מספרים, מציצה חשופה, אוראלי טוב, סה"כ יצאתי עם חיוך.
היא עוזבת עוד חודש חזרה לעיר היפה קייב...
אני מזיין משמע אני קיים

בחורות ב400 לשעה

48
אז לפנינו עוד שרשור מחירים/עלויות/שווה/לא שווה
/פצועה/בינונית/בינונית עד קשה/אנוש (?!)

פורום קשקשת שוחה בהם.
בקושי ראש מעל המים.
טובע.
צולל.
במעמקים.

תודה על המונולוג אבל ziko (לא בציניות)
פשוט לאן הוא יוביל אנחנו כבר יודעים...