אבל עם יש ריח.....לא גוד
קסניה תא פרטית... ya tibya lublu cilna
62יש לה עכשיו מיקום או שצריך לימצוא לנו מיקום?
ידעתם שגת יותר טוב מוויאגרה?
63אורל תודה על הדיווח. ייתכן שיש לה פטריה וזה יעבור
דווח עי כבוד הרב שהיא עובדת כרקדנית סטרפטיז. כשקראתי זאת חשדתי שגם שם עובדת כצדיקב
הרבה צדיקות לדעתי לא אומרות אמת וגם מהיכן שהגיעו עובדות במקצוע העתיק ודי לחכימא ברמיזה:)
אני בטוח שאין תלמיד חכם ולו אחד בפורם שנתקל בבעיית ריח. זה קרה קורה ויקרה. אני פעם ממש הקאתי שנתקלתי בריח
רבינו יש לך טיפ לגבי הריחות? כיצד אתה נוהג שאתה במצב זה?
דווח עי כבוד הרב שהיא עובדת כרקדנית סטרפטיז. כשקראתי זאת חשדתי שגם שם עובדת כצדיקב
הרבה צדיקות לדעתי לא אומרות אמת וגם מהיכן שהגיעו עובדות במקצוע העתיק ודי לחכימא ברמיזה:)
אני בטוח שאין תלמיד חכם ולו אחד בפורם שנתקל בבעיית ריח. זה קרה קורה ויקרה. אני פעם ממש הקאתי שנתקלתי בריח
רבינו יש לך טיפ לגבי הריחות? כיצד אתה נוהג שאתה במצב זה?
64קיבלתי הבוקר הודעה בתיבה הפרטית.
שקסניה הייתה בעבר בתאגיד בת ים,(לא שזה אכפת לי).
אני עדיין מעט בספק ! אך התיאורים בדיווחים די דומים לקסניה המדוברת.
אבדוק זאת לעומק, בפגישה הבאה שלי איתה, אבדוק תרתי משמע לעומק.
קסניה .......
כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"
עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................
עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................
65זאת אותה קסניה?! וואו, וחששתי שהפסדתי משהו...
[QUOTE=החפוז המכני]
קסניה:
http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=11212
קראתי שהיא כבר עוזבת, ובכל זאת: לא ברור מה לעזאזל אנשים פה חושבים. בעצם, ברור: הם לא חושבים מהראש. קסניה היא אישה סתמית, נמוכה ולבנה, שהשמש הישראלית לא היטיבה עם עור פניה והפכה אותם לעגבנייה. אין בה שום דבר מיני. גם מהשירות לא התרשמתי במיוחד: לשאלתי האם מתנשקת היא גלגלה עיניים ופלטה בכעס GOOD SEX! אם השירות היה כמתואר והעסקה היתה 400 לשעה מלאה, הייתי שוקל זאת. אבל ב-500 זה פשוט אבסורד. פראיירים לא מתים.
/QUOTE]
[QUOTE=החפוז המכני]
קסניה:
http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=11212
קראתי שהיא כבר עוזבת, ובכל זאת: לא ברור מה לעזאזל אנשים פה חושבים. בעצם, ברור: הם לא חושבים מהראש. קסניה היא אישה סתמית, נמוכה ולבנה, שהשמש הישראלית לא היטיבה עם עור פניה והפכה אותם לעגבנייה. אין בה שום דבר מיני. גם מהשירות לא התרשמתי במיוחד: לשאלתי האם מתנשקת היא גלגלה עיניים ופלטה בכעס GOOD SEX! אם השירות היה כמתואר והעסקה היתה 400 לשעה מלאה, הייתי שוקל זאת. אבל ב-500 זה פשוט אבסורד. פראיירים לא מתים.
/QUOTE]
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?
66מכיר את התמונות של השתיים.
זו לא אותה אחת.
המגביה עוף - ירחיק ראות
67[QUOTE=orele]
[/QUOTE]
לצערי לאחר המציצה הגברת עברה לדוגי - והריח שנדף... אויש.. פשוט תוותרו.
לא להתבלבל - שוב רב תודות לרב, אבל לא יכולתי להמשיך הגעתי ל X ויצא ש Y.
הגברת נלחצה ואמרתי לה זה מבלי להתבייש, ושאנחנו מתקפלים. (היינו בקושי 30 דק'..)
היא הריחה את עצמה ואמרה שמבחינתה הכל בסדר, היא הבהירה שהיא לא זונה, ועושה זאת לכיף בלבד.. טענתי שהמצב ממש ממש
לא תקין מבחינתי ואיני ממשיך, סוכם כי היא מחזירה לי 300 ש"ח, מציצה, גמירה ואנחנו מתקפלים.
הגיעה הגמירה, הבחור החזיר לי 100 ש"ח על החדר (מתוך 350..) ובזה הסיפור נגמר.
לשיקולכם והמשך סופ"ש נהדר לכולם.
[/QUOTE]
הייתי פעם אחת עם הבחורה נהניתי מאוד אבל הבחנתי שמתכוונים להתחיל בסקס הבחורה מתכוונת להכניס ללא אמצעי מניעה
עצרתי אותה והוצאתי קונדום שהכנתי מבעוד מועד...

תוסיף לזה שהיא חופרת בתחת כמו משוגעת ...למספר גברים ביום ועושה הכל כולל הכל...
אז קיבלת שק מחלות וחיידקים אנושי..
לכן המלצתי היא לאכול תה בייגלה שהוא חם או לותר עליו..

זה שיש לך זין זה עדיין לא אומר שאתה גבר!
68כמה שהשורות מעליי נכונות !!!
חברים יקרים תחסכו מעצמכם..
תוותרו על קסניה !!!
כחבר, שאתם פחות מכירים ..
אבל באמת דואג לחברים סביבי..
תנו לה לחזור הבייתה ואל תשכנעו
את עצמכם לתת הזדמנות ..
69אחרי די הרבה זמן הצלחנו להפגש. קודם כל בהחלט הייתי צריך לשבור את מחסור המראה. קסניה לא יפה. אבל חשבתי על הגוף הקטן שלה ועל האנאלי ובעצם לא ממש חשבתי. לצערי לקחתי אותה למקום די רחוק כחצי שנה נסיעה... למה לצערי? כי היא קישקשה בצורה הזויה שגרמה לי לרצות להכנס בתוך משאית... אבל שוב.. חשבתי על דברים אחרים.
הגענו למקום והיא התחילה במציצה שבאמת הייתה מצויינת..ורימינג... לא יכל להיות יותר טוב... מאד אגרסיבי עם הלשון, היא תפסה את הגוף שלי לכל מיני תנוחות רק בשביל שתוכל לצלול לרימינג, נראה לי יכל להמשיך ככה שעות. אבל באיזשהו שלב עברנו לזיון והכוס שלי נראה היה נראה לי הכי צר בעולם... היא ממש קטנה ורזה.. האמת לא הקטע שלי.. ואז רציתי אנאלי, היא לא הסכימה.. קצת התבאסתי... נתתי לה למצוץ שוב בפעם השניה והביתה... היא לא עניינה אותי ולא היה לי על מה לדבר איתה... לא נפילה אבל הייתי צריך איזה חוויה מתקנת... תודה לרב הוא עושה שירות מעולה. נפגשתי גם עם אלינה ... ההיא ובזכות הרב רוני באמת קיבלתי אחלה שירות וגם מחיר נמוך ללא לחץ של זמן וזה לגמרי בזכות הרב... אז תודה פעמיים!
70אז נתחיל מהסוף.
קסניה ממש לא תגלית פרטית חדשה כי היא היתה קודם לכן בתאגיד הבת ימי. ועבדה בו תקופה די ארוכה. משהו כמו חודשיים וחצי במינימום.
התרשמתי מהדיווחים עליה וביקשתי מכבוד הרב את הטלפון שלה. הגדול בתורה נתן לי אותו והתחלתי להתכתב איתה. קבענו להפגש במהלך השבוע שהיה. וכולי הייתי נפעם ובציפייה לקבל את הזיון של הלייף.
קבענו ליד ההוסטל שבו קסניה מתאחסנת. מרחוק עוד לא זיהיתי, אבל כשהיא פסעה מולי במעבר חצייה הבנתי שתגלית חדשה היא לא. ואנחנו מכירים היטב: בילינו יחדיו שעה באחד מהחדרים המפוצלים בדירות התאגיד בבת ים.
אז ככה. היא זיון טוב ועל זה אין עוררין. היא נותנת את כל כולה במיטה, בדיוק כמו מרבית התיאורים כאן. אבל התאכזבתי. ציפיתי לתגלית חדשה ולא לזונה ממוחזרת.
הייתי מבואס לאללה מההפתעה, אבל בגלל שהייתי חרמן וידעתי שהיא זיון טוב, לקחתי אותה למלון ששכרתי בו חדר והזדיינו שעה.
מה היה ואיך היה אין לי חשק להרחיב, כי רבים וטובים ממני עשו זאת. אבל רק אומר שיצאתי מבואס לאללה. לא היתה שום סיבה לפתוח עליה פוסט חדש כשבעצם כבר דווח עליה רבות בעבר בפוסט הזה:
http://www.sexadir8.com/forum/forum_posts.asp?TID=43417
כל היום חושב על זיונים