כ שרשור בנות האתר הכתום/הלבן - דף 22 - סקס אדיר

שרשור בנות האתר הכתום/הלבן

211
[QUOTE=backtalker] zarina 20 תל אביב ת"ז כתומה 1627984281[DIV]אזהרת מסע חמורה!!![/DIV][DIV]ילדה בת 20 (אולי אפילו קצת פחות) חסרת ניסיון מיני, לא במקצוע הנכון.[/DIV][DIV]ביקשה 500 הגעתי למלון הדירות בבוגרשוב בו היא מתאכסנת[/DIV][DIV]ראיתי אותה (מראה אסייאתי, צעירה, נמוכה, מעט שמנמנה, פנים שעוד יש עליהן פצעי בגרות) רציתי לעשות אחורה פנה.[/DIV][DIV]שכנעה אותי להישאר ב300 לשעה.[/DIV][DIV]מקלחת קצרה ומתחילים בעניינים, הבחורה במבוכה טוטאלית, לא יודעת מה לעשות עם עצמה ו/או איתי ;)[/DIV][DIV]לקחתי את המושכות...[/DIV][DIV]מציצה מקונדמת גרועה ביותר, כאילו זו הפעם הראשונה שהיא מוצצת[/DIV][DIV]אחר כך מיסיונרית סבירה, שיתפה פעולה והיה דווקא נראה שיש פוטנציאל... בשלב כלשהו עברנו לדוגי. היה נחמד לראות אותה על ארבע (בכל זאת בת 20, הכל הדוק ומתוח למרות המשקל העודף)[/DIV][DIV]אחרי כמה דקות הטלפון שלה מצלצל...[/DIV][DIV]היא מסמנת לי להפסיק ועונה לשיחה!![/DIV][DIV]ואני עומד שם עם זיקפה שהולכת ונעלמת לאיטה וצופה בה מברברת במשך משהו כמו 10 דקות.[/DIV][DIV]סיימה את השיחה והתחילה לבדוק הודעות...[/DIV][DIV]שאלתי אותה "מה קורה...?"[/DIV][DIV]אמרה שהיא צריכה לנוח קצת.[/DIV][DIV]אמרתי ok...[/DIV][DIV]את בטוחה שאת בכלל רוצה לעשות את זה?[/DIV][DIV]הפה אמר כן. אבל העיניים אמרו לא...[/DIV][DIV]סיכמנו שתחזיר לי 100 שח[/DIV][DIV]המלצתי לה בחום לחפש דרכים אחרות להתפרנס ונפרדנו כידידים...[/DIV][DIV]לסיכום: 40 דקות, 200 שח, 0 גמירות, הרגשה מחורבנת.[/DIV][/QUOTE]

באק מצטער על הנפילה חחחחח ענק על 0 גמירות

212
[QUOTE=backtalker] zarina 20 תל אביב ת"ז כתומה 1627984281
אזהרת מסע חמורה!!!
ילדה בת 20 (אולי אפילו קצת פחות) חסרת ניסיון מיני, לא במקצוע הנכון.
ביקשה 500 הגעתי למלון הדירות בבוגרשוב בו היא מתאכסנת
ראיתי אותה (מראה אסייאתי, צעירה, נמוכה, מעט שמנמנה, פנים שעוד יש עליהן פצעי בגרות) רציתי לעשות אחורה פנה.
שכנעה אותי להישאר ב300 לשעה.
מקלחת קצרה ומתחילים בעניינים, הבחורה במבוכה טוטאלית, לא יודעת מה לעשות עם עצמה ו/או איתי ;)
לקחתי את המושכות...
מציצה מקונדמת גרועה ביותר, כאילו זו הפעם הראשונה שהיא מוצצת
אחר כך מיסיונרית סבירה, שיתפה פעולה והיה דווקא נראה שיש פוטנציאל... בשלב כלשהו עברנו לדוגי. היה נחמד לראות אותה על ארבע (בכל זאת בת 20, הכל הדוק ומתוח למרות המשקל העודף)
אחרי כמה דקות הטלפון שלה מצלצל...
היא מסמנת לי להפסיק ועונה לשיחה!!
ואני עומד שם עם זיקפה שהולכת ונעלמת לאיטה וצופה בה מברברת במשך משהו כמו 10 דקות.
סיימה את השיחה והתחילה לבדוק הודעות...
שאלתי אותה "מה קורה...?"
אמרה שהיא צריכה לנוח קצת.
אמרתי ok...
את בטוחה שאת בכלל רוצה לעשות את זה?
הפה אמר כן. אבל העיניים אמרו לא...
סיכמנו שתחזיר לי 100 שח
המלצתי לה בחום לחפש דרכים אחרות להתפרנס ונפרדנו כידידים...
לסיכום: 40 דקות, 200 שח, 0 גמירות, הרגשה מחורבנת.
[/QUOTE]

ידידי באק..מצטער על הנפילה
אני מניח שפגשת אותה בעשר בערב ? בשבילי זה היה כבר מאוחר וכבר קבעתי עם חברה קבועה אחרת ובחינם .
לאחר דין ודברים עם הרב,יאמר לזכותו שהודיע לי שהוא מרגיש בוודאות ולאחר סימנים כאלה ואחרים שזאת נפילה ולכן קבעתי להיום ...
האם ראית את החברה שלה ? הן שתיים באותו חדר

213
על סמך מה קובעים כאן שאת הכונפות לכאורה מכניסים ארצה ואת הכוסיות מעיפים ?
יש כול כך הרבה בחורות (צעירות יותר וצעירות פחות) שמגיעות לכאן שוב ושוב ושוב ללא שום בעיות , חלקן אגב די שוות , אז שאותן יכניסו פעם אחר פעם בלי שום בעיה ואילו את האחרות יעיפו מכאן על הפעם הראשונה?
זה נשמע בכלל הגיוני ?
על סמך מה הקביעה הזו כאן ? או שאומרים את זה רק כי זה נשמע "טוב" ?
לי , בכול אופן, זה נשמע די קשקוש.
או שמכניסים או שלא ,
לא עושים סלקציה בנתב"ג לפי מדד היופי של הפורום ,
מה גם , כפי שאמרתי, ישנן לא מעט בנות צעירות ושוות שהיו כאן לא מעט פעמים (תאגיד ,ליווי),
ולפחות על פניו , לא נראה שהייתה להן ממש בעיה להיכנס .

215
[QUOTE=2rabbit] שמחה, המשרדים השונים מארגנים לבנות סיפור כיסוי. כולל שם טלפון וכתובת למי באים.
[/QUOTE]

ואיך זה סותר את מה שכתבתי?
לך נראה הגיוני שבנתב"ג עושים סלקציה מי תיכנס ומי לא ע"פי מדד היופי של כבוד חברי הפורום?
אם היא כוסית -היא לא נכנסת אף לא פעם אחת , אם היא לא כוסית -היא נכנסת פעם אחר פעם.

216
צודק לחלוטין אני באופן אישי מכיר ידיד טוב שיש לו חברה יפיפיה מבודפשט כבר שנתיים והיא על הקו ישראל הונגריה ולפני חודש עצרו אותה בשדה אפילו שהיה לה ויזה כתובת למלון וחבר סירבו לתת לה להיכנס המניאקים
הוא אישית היגיע לשדה והבני זונות לא רצו לתת להם אפילו לדבר
יחס מחפיר ומגעיל ועוד אמרו לה שהיא לא נכנסת כי חושבים שהיא זונה

217
[QUOTE=אשי] ועוד אמרו לה שהיא לא נכנסת כי חושבים שהיא זונה 
[/QUOTE]

בהנחה שהמשפט שכתבת מדוייק ,
אני מעריך שהיא יכולה לתבוע להם את הצורה וזאת בדמות פיצויים לה ובדמות שיעיפו אותם הביתה (במקרה הטוב),
רק שוב אדגיש , בהנחה שמה שאתה אומר - מדוייק , כי אני כלל לא בטוח שזה המקרה .

218
אני יכול להגיד שהיתה אחת שבבסיס שלה כוסית זאת האומרת גבוהה עם שיער ארוך ופנים של דוגמנית שבביקור השני שלה בארץ שלחו אותה חזרה בלי לאפשר לה להיכנס.

אחת כמו קסניה למשל אף אחד לא יאמין שהיא עובדת בתעשיית המין או שמישהו אשכרה משלם לה. למען האמת גם אם היו אומרים להם בביטחון שהיא הולכת להיות קופאית לדעתי היו חושדים איזה בעל עסק רוצה להבריח את הלקוחות.

219
[QUOTE=אוליגופול] אני יכול להגיד שהיתה אחת שבבסיס שלה כוסית זאת האומרת גבוהה עם שיער ארוך ופנים של דוגמנית שבביקור השני שלה בארץ שלחו אותה חזרה בלי לאפשר לה להיכנס.[/QUOTE]

אז שלחו חזרה , כנראה כי לא היה לה כיסוי טוב באותו זמן,
אם הייתה פחות כוסית , כן היו נותנים לה להיכנס ?
לפי זה קובעים?
נשמע הזוי.
ונגיד במקרה הכי "גרוע" כן ישנה השפעה כלשהי , כמה גדולה כבר היא תהיה?
על זה יקום וייפול דבר באשר לאם הבחורה תכנס או לא?
מי קבע שדווקא היותר כוסיות מכוונות לעסוק בליווי והפחות כוסיות לא?
בנוסף , כפי שאמרתי, היו וישנן לא מעט בחורות צעירות ושוות שחוזרות לכאן שוב ושוב ושוב, איך זה?
אין כאן סתירה משמעותית?

220
[QUOTE=backtalker] zarina 20 תל אביב ת"ז כתומה 1627984281
אזהרת מסע חמורה!!!
ילדה בת 20 (אולי אפילו קצת פחות) חסרת ניסיון מיני, לא במקצוע הנכון.
ביקשה 500 הגעתי למלון הדירות בבוגרשוב בו היא מתאכסנת
ראיתי אותה (מראה אסייאתי, צעירה, נמוכה, מעט שמנמנה, פנים שעוד יש עליהן פצעי בגרות) רציתי לעשות אחורה פנה.
שכנעה אותי להישאר ב300 לשעה.
מקלחת קצרה ומתחילים בעניינים, הבחורה במבוכה טוטאלית, לא יודעת מה לעשות עם עצמה ו/או איתי ;)
לקחתי את המושכות...
מציצה מקונדמת גרועה ביותר, כאילו זו הפעם הראשונה שהיא מוצצת
אחר כך מיסיונרית סבירה, שיתפה פעולה והיה דווקא נראה שיש פוטנציאל... בשלב כלשהו עברנו לדוגי. היה נחמד לראות אותה על ארבע (בכל זאת בת 20, הכל הדוק ומתוח למרות המשקל העודף)
אחרי כמה דקות הטלפון שלה מצלצל...
היא מסמנת לי להפסיק ועונה לשיחה!!
ואני עומד שם עם זיקפה שהולכת ונעלמת לאיטה וצופה בה מברברת במשך משהו כמו 10 דקות.
סיימה את השיחה והתחילה לבדוק הודעות...
שאלתי אותה "מה קורה...?"
אמרה שהיא צריכה לנוח קצת.
אמרתי ok...
את בטוחה שאת בכלל רוצה לעשות את זה?
הפה אמר כן. אבל העיניים אמרו לא...
סיכמנו שתחזיר לי 100 שח
המלצתי לה בחום לחפש דרכים אחרות להתפרנס ונפרדנו כידידים...
לסיכום: 40 דקות, 200 שח, 0 גמירות, הרגשה מחורבנת.
[/QUOTE]

כאמור הייתי אמור לפגוש את שתי הכונפות הללו .
זונות כמו כל הזונות מתחילות את היום בשתיים והלאה ... אוהבות לישון ... יכולות לישון , להשתין לחזור לישון ולהשתין וכן הלאה 24 שעות ויותר
לא נפגשתי איתן מכיוון שאין להן חוש של זמן וכיבוד זמנם של האחרים
האסיאתית חזרה אלי לפני כרבע שעה ביקשה סליחה אמרתי לא תודה
עם החברה הכונפה הפרחה הבלון-דינית התכתבתי , עפה על עצמה .

ויתרתי והאמינו לי ותרו גם אתם

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”