כ ג׳וליאנה - סקס אדיר

ג׳וליאנה

3
מהממת!!!
הייתי עם ג׳וליאנה לפחות 4 פעמים ( לא בתשלום - סטוצים ).
כסטוץ היא מהממת, כייפית זורמת מאוד לא משקפת את ״ המראה ״ שלה ברמה הפנימית
לי היא שידרה גסות ו״ערסיות״ אבל ממש לא. היא מאוד לטעמי ( אפילו ניסיתי להיות קצת פסיבי איתה )
גוף של כוסית על שלא תטעו - מאוד חטובה. ומאודדד עובדת! כשאני הייתי אצלה הפלאפון לא מפסיק לצלצל יש לה המון לקוחות קבועים ובצדק.

אז אם בא לכם קוקסינלית גבוהה עם זין יפה מאוד חברמנית וזורמת תלכו אליה.
ושוב אני הייתי כסטוץ אז קחו את זה בחשבון אבל לדעתי היא פשוט מי שהיא.
בהצלחה

ג׳וליאנה

4
איזה חארטה !!!!
יחצנות מגעילה ויש מצב שזה גם fakeuser
היא זורמת רק בכסף גם אם אתה דוגמן ולא מעניין אותה כלום חוץ מכסף ...תקתקנית בטירוף והמראה מטעה גברית ומאוד מיותרת בזבוז של כסף וזרע

ג׳וליאנה

5
צודק. תקתקנית.
בחוף הסיסמאות הקבועות של תזדרז. ואצלה בבית המצב לא שונה.
מלבד זאת אין ספק שיש לה חתיכת נתונים למי שאוהב גבוהות ואגרסיביות.

ג׳וליאנה

6
[QUOTE=toti10]איזה חארטה !!!!
היא זורמת רק בכסף גם אם אתה דוגמן ולא מעניין אותה כלום חוץ מכסף ...תקתקנית בטירוף והמראה מטעה גברית ומאוד מיותרת בזבוז של כסף וזרע
[/QUOTE]

קודם כל תירגע עם התגובה שלך.
היא לא זורמת רק בכסף, כי איתי היא זרמה וזורמת בלי כסף. אז אל תבלבל ת'מוח לאלה שיש להם נתונים ויכולים להיות איתה כסטוץ. זה שכנראה אתה לא זורם לה בטוב לא אומר שכולנו במשבצת שלך.

לגבי המראה, אתה כנראה לא יודע להעריך נתונים. היא גבוה ומאוד חטובה, ציצים בגודל פרופרציונלי לגוף, טוסיק מהמם ( איתה היא היתה לרוב פסיבית ) חיה רעה במיטה, יודעת לדבר מלוכלך ולזוז כמו גדולה. ( זין 18-19 ס"מ ) הפנים לא נשיות, זה נכון. אבל היא מאוד סיפקה אותי ואני אותה. ומותר לפרגן לקוקסינליות מדי פעם אתה יודע, יש כאלה שמגיע להן .. לא חייבים להיות שליליים כל הזמן ואם היו לי חוויות טובות איתה תדע לפרגן ולא לשלול ישר עם התירוצים העלובים שלך כמו " פאק יוזר " ו " יחצנות " תדע לקבל דעה של אחרים. למרות היחס שקיבלת.
דבר שני כתבתי מנקודת מבט של סטוץ והדגשתי את זה. אז תהייה סבלני עם התגובות שלך ואל תתלהם מהר מדי.

ג׳וליאנה

8
[QUOTE=toti10]איזה חארטה !!!!
[/QUOTE]

אני חייב לסייג אותך. לא יודע אם הבחור שאתה מדבר עליו יחצן או לא, אבל אני אישית הייתי איתה פעמיים כסטוץ (אני נראה די טוב אבל בטח לא דוגמן), ואותי אי אפשר להאשים ביחצנות.

בכל מקרה הייתי איתה פעמיים כמו שאמרתי ללא תשלום, כלי גדול, חרמנית מאוד וגומרת הרבה. הייתי איתה רק פאסיבי, לא חזרתי כל כך מאז בגלל שהיא קצת גדולה ואגרסיבית מידי לטעמי...אבל מלבד זאת אין לי מילה אחת רעה לומר לה (שוב אני מסייג את דבריי בגלל שהייתי איתה ללא תשלום).
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס - קהילות גייז/לסביות BDSM ביזאר קוקסינליות פטיש וסטיות”