כ דיווח חם ממוסטפא - סקס אדיר

דיווח חם ממוסטפא

1
טוב חברים בדרך כלל אני לא רושם פה אבל הפעם החלטתי לא להתקמצן כי אני שם לב שאף אחד לא מדווח , טוב אז הגעתי לברלין ב4-5 בלילה ישר למלון התארגנות מקלחת יוצא קצת לעיר עושה סיבוב שעה שעתיים חוזר למלון לוקח סיאליס והולך לישון , יום למחרת קם ללא תופעות לוואי ?? הולך לסטארבאקס קפה משהו מתוק וויאלה עולה על המטרו נוסע לכיוון מוסטפא , המלון שלי היה במרחק של 6-7 תחנות המטרו u6 למקום של מוסטפא , מגיע לתחנה יוצא החוצה 7 דקות הליכה רואה מקדונלד'ס , ממש ביניין אחריו בלוק 3 קומות יש דלת אלומיניום עם זכוכית (קל למצוא) באינטרקום לוחצים רשום event by mostafa , עולים קומה שלישית ישר פותחים תדלת , 100 יורו מחליפים ידיים וויאלה לעבודה , טוב חברים המקום החדש משופץ ברמה גבוהה יש לוקר 3 חדרים גדולים בופה ספות מוזיקה חדר עישון סאונה מקלחות , קיצור הכול מהכול , יש מלא בנות שוות 2 ממש כוסיות , חמודות , בנות השכן , בכל שעה 3 בנות עובדות , שאני הגעתי היה מן חג לגרמנים אז היה בערך 60 גברים וכולם יצאו מסופקים (הייתי בשוק ) הגרמניות יודעות לעבוד טוב , כמעט כל הבנות חדשות אין תישנות מקארל מקס , סאונה קטנה יחסית , בנות מוצצות בלי , גמירות בפה , היה ממש מטורף נשארתי שם 7 שעות מזיין צופה נהנה , קיצור חוויה מטורפת שווה כל יורו , חזרתי לשם ביום שבת היה מעט גברים בערך 20-25 והיה יותר כיף ומלא כוסיות עבדו , אה חחח ודרך אגב באו גם שני זוגות רגילים וכולם פירקו תנשים שלהם בזמן שהבעלים צופים , מקום הזוי . , מוסטפא בעצמו גם היה נתן הרבה בראש ,בעיקר לאיזה בלונדה שווה , וכל מי שזיין אותה הוא משגיח שלא יכאב לה (היא הטופ מודל שלו ) , כל האורחים באו בירכו את מוסטפא , בנות חדשות רק נכנסו למתחם ומוסטפא כרגיל רק נותן בהם בראש בחדר vip

דיווח חם ממוסטפא

4
אצבע למעלהמוחא כפייהמוחא כפייהאצבע למעלה
סוף סוף דיווח בכורה, כל הכבוד!
60 גברים?! אפילו בזוגלובק אין חגיגת נקניקיאדה כזו! צחוקצחוקצחוק

אבל סחטיין שבכל רגע נתון היו 3 בנות, האם כך הוא המצב גם ביום "הרגוע" של 20 גברים?
באנני פורשה ביום של איוונט מיוחד היו 20 גברים שזה נחשב הרבה.
המקום באמת במרחק הליכה של 8 דקות מהמטרו?
איך הבנות הפרטיות?

דווקא לפי התמונות עושה רושם שמעל חצי מהבנות הן בנות שהיו בדירה הקודמת, ראיתי שאפילו יום אחד כיכבה טרזה השווה שגם נקניקי התותח דיווח על החוויה איתה.
הבאסה היא שפעם המקום היה מתפקד 11-12 שעות ביום וכיום 8 בלבד ואפשר היה להיות 5-6 שעות בעסקה המוזלת שזה מספיק.

אם אני לא טועה הבלונדה המדוברת קוראים לה yvone, יש לה שדיים ענקיים והרוב עושים אצלה מציצה עד הסוף

בכל אופן עושה חשק להזמין כרטיס.

דיווח חם ממוסטפא

6
ביום הרגוע שני חדרים עבדו באופן קבוע ולקראת הסוף באו שני כוסיות פצצות עם עם מלא קעקועים ובלונדות שנתנו עבודה מטורפת (טעם טוב לסיום , מוסטפא יודע תעבודה )
לגבי מרחק , כן ממש קרוב 7-8 דקות רגלי ואתה שם (אפילו פחות )
הבנות כולם זורמות נחמדות , וכולם חדשות , הייתי פעמיים בקארל מקס ולא ראיתי אחת משם , יש שם טרנד חדש חחח הבנות לובשות מן רשת סקסית על הגוף ולא מורידות בזמן האקט (משהו מגרה כזה ) כשהייתי ביום הראשון היו מלא חדשות שרק התחילו תעבודה ולפי השירות כולם הבינו שהם חדשות ,
כשהיו 60 גברים הבנות עבדו גם שעתיים ברצף , ובכל חדר היום 2 בנות , זאת אומרת 6 בנות עובדות (זה היה מטורף ) ואיזה 8 גברים על כל בחורה חחחח
רק שתדעו חברים המלצה הכי טובה להגיע אחרי ארבע חמש , לפני זה מי שבא מזיין את כל הבינוניות ולא נשאר לו כח לסוף (יש שם מן טריק כזה ) בערב היו מלא כוסיות , גם איבון השווה הגיע בשתיים והתחילה לעבוד רק בשש .
מרוב שנהניתי רק רוצה לחזור אני גר ברוסיה , יש טיסה ממוסקבה לברלין ב150 דולר אפשר לטוס בבוקר (שעתיים טיסה ) ולחזור בלילה , יום אחד אצל מוסטפא וויאלה הביתה כל ההוצאה 300 יורו

דיווח חם ממוסטפא

10
דרך אגב יום אחרי הביקור הראשון היה יום שישי והלכתי לארטמיס כדי להבין על מה מדובר , האמת 80% מהבנות או דוגמניות או כוכבות פורנו , כל הסוגים כל המינים , יש שם הרבה תקתקניות צריך להיזהר ( אני נפלתי על כזאת בפעם הראשונה ) אסור ככה ואסור ככה לא גמרתי מעצבים ,60 יורו הלכו לפח . האמת אם להשוות למוסטפא נהנתי יותר אצל מוסטפא הבנות יותר זורמות , בארטמיס רואים להם בעיניים שהם רעבות לכסף , חוץ מזה כלום לא מעניין אותם . אצל מוסטפא אין אווירה שמסתכלים עליך ומדמיינים שטרות של יורו . תיכנס תשלם סכום אחיד וויאלה תזיין כפי יכולתך , הלקוחות עושים גם כבוד , יש כאלה נדחפים אבל לא הפריע ממש כי עבדו הרבה בנות ביחד .
מוסטפא שאל אותי מאיפה אתה אמרתי ישראל (לא פחדתי למרות כל המצב ) אמרתי לו אני דרך נקניקי , הוא נכנס למשרד הביא לי בירה משובחת ( הבירה שבמקרר בסלון לא נותנת בכלל סאטלה ) , כבוד לנקניקי . לגבי הבירות הטובות לבקש רק מהמשרד , תגידו נקניקי מהפורום הישראלי שלח אותכם ואתם מסודרים .
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”