כ שרשור בנות האתר הכתום/הלבן - דף 23 - סקס אדיר

שרשור בנות האתר הכתום/הלבן

221
[QUOTE=שמחה] [QUOTE=אוליגופול] אני יכול להגיד שהיתה אחת שבבסיס שלה כוסית זאת האומרת גבוהה עם שיער ארוך ופנים של דוגמנית שבביקור השני שלה בארץ שלחו אותה חזרה בלי לאפשר לה להיכנס.[/QUOTE]

אז שלחו חזרה , כנראה כי לא היה לה כיסוי טוב באותו זמן,

אם הייתה פחות כוסית , כן היו נותנים לה להיכנס ?

לפי זה קובעים?

נשמע הזוי.

ונגיד במקרה הכי "גרוע" כן ישנה השפעה כלשהי , כמה גדולה כבר היא תהיה?

על זה יקום וייפול דבר באשר לאם הבחורה תכנס או לא?

מי קבע שדווקא היותר כוסיות מכוונות לעסוק בליווי והפחת כוסיות לא?

בנוסף , כפי שאמרתי, היו וישנן לא מעט בחורות צעירות ושוות שחוזרות לכאן שוב ושוב ושוב, איך זה?

אין כאן סתירה משמעותית?

[/QUOTE]

שמחה , אוליגופול צודק לחלוטין
תחשוב שבאה מישהי צעירה וכוסית בפעם הראשונה היא תתקבל בברכה בפעם השניה יתחילו השאלות ויתחילו להתפלא מאיפה יש לה כסף להיות כאן כתיירת
אם מבוגרת בת 45 תבוא לכאן כנוסעת המתמידה מידיי חודש לא בטוח שמישהו ידבר איתה
בגלל זה הצעירות מעדיפות לעבוד תחת חסות של סרסור שמנחה אותן מה להגיד בשדה התעופה , לצורך העניין כתובת וכו'' או שהן מספרות שבאו לחבר בארץ
זה נכון גם לגביי בנות התאגיד הפקידות מנחות אותן מה להגיד

223
יש סלקציה לפי יופי והמשמעות היא בדיקה יותר מעמיקה.הרוב מגיעות מוכנות ועוברות את הבדיקה.עד כמה שאני זוכר,ויקי מרחוב העצמאות בבת ים,שגרה מול בלה,סיפרה לי ששינתה את תוכניותיה לחזור לאוקראינה ולשוב לארץ,אלא להשאר בארץ לתקופה ארוכה ולחזור לאוקראינה בידיעה שישראל חסומה בפניה.זה בעקבות מקרה שקרה לחברה שלה,שחזרה לארץ ונעצרה בנתב"ג.
רק אידי-אמין     לשעבר   ALEXXX

224
אז איך אתה מסביר שריטה מהתאגיד בבת ים שהיא צעירה ויש תמימות דעים שגם יפה וכוסית ,
איך היא כבר הייתה כאן מספר פעמים ?
ואני נותן אותה כדוגמא , אך היא לגמרי לא היחידה ולא קרוב.
לעומת זאת בדוגמא שנתת על החברה של ויקי , בוא נניח , לצורך העניין, שהיא נראית דומה לויקי ובערך בגיל שלה,
מה יש לנו כאן ? אישה לא כל כך צעירה ורחוקה מלהיות כוסית ודווקא לה , לכאורה, לא נותנים להיכנס ארצה.
זה רק מחזק את מה שאני אומר - שליופי אין כאן ממש , אם בכלל, השפעה.

225
שמחה, אתה מנסה לגזור מסקנות ממקרים בודדים במקום להסתכל על התמונה הכוללת. אכן כוסיות מתקשות להיכנס ארצה מספר פעמים והדוגמאות לצערנו הרב רבות מספור. שאל את גלא אסקורט שהפכו מסוכנות דוגמניות לבית גיל הזהב.

228
[QUOTE=chico] שמחה, אתה מנסה לגזור מסקנות ממקרים בודדים במקום להסתכל על התמונה הכוללת. אכן כוסיות מתקשות להיכנס ארצה מספר פעמים והדוגמאות לצערנו הרב רבות מספור. [/QUOTE]

התמונה הכוללת והיא - שהרבה בנות חוזרות לכאן לעבוד , פעם אחר פעם אחר פעם.
מן הסתם ייתכן שבחורה יפה וצעירה תמשוך יותר תשומת לב , ניתן להרחיק ולומר שלעיתים אף תהיה לכך השפעה כלשהי , אולי,
אבל מכאן ועד לומר שישנו מן איסור כניסה בלתי כתוב לכוסיות ממזרח אירופה -המרחק עצום.

229
אחוז הכוסיות שעובדות בתעשייה הזאת נמוך...אבל יכול להיות שהכוסיות פשוט הולכות לעבוד במדינות עשירות יות במערב אירופה או נסיכויות המפרץ...ולכאן בא דרג ב' וג' במקרה הטוב....יכול להיות שזה בגלל תשומת לב מיוחדת לכסיות ממדינות מועדות לזנות כמו מולדובה בלארוס אוקראינה רומניה

230
כן מצחיק לחשוב שלא מכניסים בנות בגלל שהם כוסיות. אולי זה מעורר איזשהו חדש, אבל אין סיכוי שזו מדיניות. בארצות הברית מי שמגיע ממדינה מזרח תיכונית ויש לו מראה כזה מעורר חשד ולעיתים עורכים לו בדיקות נוספות, אבל אין סיכוי שיישאר בחוץ. מסכים עם צ'ארמר כוסיות לא מגיעות לארץ מנסיבות אחרות לחלוטין, ישראל היא לא היעד הכי אטרקטיבי בעולם.

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”