כ מה אתם עושים בין מספר 1 ל2 וכמה זמן לוקח לכם ? - סקס אדיר

מה אתם עושים בין מספר 1 ל2 וכמה זמן לוקח לכם ?

4
תלוי ברמת המשיכה והחרמנות, כשזה גבוה יכול ישר אחרי :)

חשבתי שזה רגיל, אבל רוב החברים שלי לא יכולים... גם בנות (לא עובדות מין) שהייתי איתן אמרו שזה לא רגיל.

חברים יקרים, מספיק להתבייש! תתחילו לדבר על החרמנות שלכם עם מי שאפשר (אמא, אבא, בני דודים, חברות וחברים טובים). סקס זה טבעי, גם אם זה בחינם וגם אם זה לא...

מה אתם עושים בין מספר 1 ל2 וכמה זמן לוקח לכם ?

5
כשאני עם מישהי שמדליקה אותי ויודעת איך לגרום לי להתעורר שוב אני מצליח בקלות. אני לוקח הפסקה של כמה דקות בה אני פשוט נרגע, מעשן ושותה משהו. בזמן הזה אני נותן לראש שלי לצאת מ"מצב זיון" ובדר"כ מדבר עם הבחורה. אחרי כמה דקות אני משדר שוב על תדר מיני יותר ואם הבחורה שאיתי רוצה להדליק אותי שוב ומבינה עניין זה שלב שמתחילים להתמזמז תוך כדי שיחה. נשיקות, עיסוי ביצים ושליחות ידיים הדדיות כמה דקות ואני מוכן למציצה שבד"כ מובילה לזיקפה איתנה ומספר נוסף.

מצד שני אם הבחורה לא עושה לי את זה יותר מידי או לא מבינה מה לעשות זה על גבול הבלתי אפשרי בשבילי לעשות מספר נוסף בלי להמתין יותר משעה.

דבר נוסף שאני עושה לעיתים מאוד רחוקות ורק אם הבחורה בעניין זה להפוך להיות אגרסיבי ולעשות מספר שני. אני לא מדבר על להיות אלים, אבל אני מוצא שסקס אגרסיבי יכול להיות מאוד מדליק.
המועדפת הנוכחית שלי:

אנה מפנטזיה/מודלס
שלח תגובה

חזור אל “פורום חצי צ'אט הזוי - לכל השובבים/שובבות שרוצים פלטפורמה לקשקש”