כ גנייה פרטית בתים.... - סקס אדיר

גנייה פרטית בתים....

1

את גנייה הכרתי דרך אתר הכרויות פופולארי....
היה לי קשה לקבוע איתה קצת פחדה אמרתי לה שניפגש ברחוב ומישם ניגש לעניינינו...
שפגשתי אותה ראיתי מול עיניי דבר יפה כוסית אמיתית באה בשמלה לבנה מדוגמת מאופרת שזופה...
ראתה אותי ישר נדלקה כמה מילים ברוסית לשבירת הקרח והופ הבחורה צוחקת כאין מחר...(השיא עוד לפניי כנראה)
ביקשה 800 לשעה אמרי לה שכל העיר יודעת (בת-ים) ש500 לשעתיים זה המחיר המקובל בימינו העלתי ל600 הסכימה......חיוך גדול
במעלית כבר צרפתיות מארץ הצרפתיות שפתיים בוטוקס עבות וטעימות והופ חבריקו מוכן....
הגענו לדירה הורדתי לה את השמלה הבחורה בלי חזייה ותחתונים ....איזה סקסית הילדה....מוחא כפייה
170 לערך פרצוף עגלגל ויפה עיניים תכלת כים שיניים מסודרות לבנות ויפות...
חזה בינוני טבעי עומד בחורה בריאה לא רזה כחושה אני אישית מעדיף כזה גוף אבל זה עניין של טעם...
קעקועים בכל הגוף כ8 קעקועים גדולים עלייה ...
מריחה מעולה מטופחת מכף רגל עד ראש שזופה מכף רגל עד ראש ...
מציצה מעולה לאט מהר כולל ביצים אין רימינג .....
סקס מעולה כל התנוחות גונחת נאנחת ומתנפחת ....
אנאלי יקבלו לה שיודעים את הסודות המקצוע תבקש תוספת היא תסכים גם בלי ...
זיון מעולה חויית gfe מעולה לאחר שעה שהבחורה מזיעה גמרתי לה על הלחיים עיניים תוספות שיער ואוזניים...
שישבנו אחרי הסקס על סיגריה הבחורה אומרת לי על חברתה ויקה שנמצאת איתה פה ..
הפצרתי בה שאני לא נרגע עד שויקה נמצאת בדלתי...Shocked
תוך רבע שעה ויקה מתייצבת בדלתי...חיוך גדול
160 חזה ענק עומד טוסיק יפה עגול בריאה גוף קטלני ...Tongue
ישר הפשטתי אותה בסלון איזה כוסית הילדה...מוחא כפייה
מציצה בלתי רגילה כולל שבירת מפרקת מלאה....צחוק
רימינג עדין נעים מפנק ....מוחא כפייה
סקס אגרסיבי הילדה לא אומרת לא...
איזה גוף תענוג צרה מרטיבה מתמסרת ...
לסיום גמירה על השפתיים כולל ניקוי פנים והעלמת ראיות מיידית...מוחא כפייה
סיכום - שתי זונות בעיר הזונות אחת 24 השנייה 22 שתיהם כוסיותלויקה אני יחזור ללא ספק לגבי גנייה אני לא סגור...
קיבלתי אישורה להעביר תה מספר שלה אך אעשה זאת בסבלנות!
מנושי

זה שיש לך זין זה עדיין לא אומר שאתה גבר!

גנייה פרטית בתים....

4
לא ינום ולא יישן מנושי הזיין.....מוחא כפייה
אנכי מתפלל כל השבת בבית הכנסת .... Geek (חבל שלא יכול לשתף, ודי לחכימא ברמיזא Embarrassed).
ואתה תוקע לי אותן בזוגות.... Tongue
מה רבו מעשיך מנושי, כולם בחכמה עשית.... חיוך
המשך ללמד את הגויות הלכות בתורה....Embarrassed
אוהב אותך.....קריצה
כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"

עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................

גנייה פרטית בתים....

7
בוקר טוב מנושי
הן כאן עוד שלושה ימים
זאת החברה של האסייאתית מדיווחו של באקטוקר?

[QUOTE=מנושי]

את גנייה הכרתי דרך אתר הכרויות פופולארי....
<font style=": rgb0, 0, 0;">היה לי קשה לקבוע איתה קצת פחדה אמרתי לה שניפגש ברחוב ומישם ניגש לעניינינו...
<font style=": rgb0, 0, 0;">שפגשתי אותה ראיתי מול עיניי דבר יפה כוסית אמיתית באה בשמלה לבנה מדוגמת מאופרת שזופה...
<font style=": rgb0, 0, 0;">ראתה אותי ישר נדלקה כמה מילים ברוסית לשבירת הקרח והופ הבחורה צוחקת כאין מחר...(השיא עוד לפניי כנראה)
<font style=": rgb0, 0, 0;">ביקשה 800 לשעה אמרי לה שכל העיר יודעת (בת-ים) ש500 לשעתיים זה המחיר המקובל בימינו העלתי ל600 הסכימה......חיוך גדול
<font style=": rgb0, 0, 0;">במעלית כבר צרפתיות מארץ הצרפתיות שפתיים בוטוקס עבות וטעימות והופ חבריקו מוכן....
<font style=": rgb0, 0, 0;">הגענו לדירה הורדתי לה את השמלה הבחורה בלי חזייה ותחתונים ....איזה סקסית הילדה....מוחא כפייה
<font style=": rgb0, 0, 0;">170 לערך פרצוף עגלגל ויפה עיניים תכלת כים שיניים מסודרות לבנות ויפות...
<font style=": rgb0, 0, 0;">חזה בינוני טבעי עומד בחורה בריאה לא רזה כחושה אני אישית מעדיף כזה גוף אבל זה עניין של טעם...
<font style=": rgb0, 0, 0;">קעקועים בכל הגוף כ8 קעקועים גדולים עלייה ...
<font style=": rgb0, 0, 0;">מריחה מעולה מטופחת מכף רגל עד ראש שזופה מכף רגל עד ראש ...
<font style=": rgb0, 0, 0;">מציצה מעולה לאט מהר כולל ביצים אין רימינג .....
<font style=": rgb0, 0, 0;">סקס מעולה כל התנוחות גונחת נאנחת ומתנפחת ....
<font style=": rgb0, 0, 0;">אנאלי יקבלו לה שיודעים את הסודות המקצוע תבקש תוספת היא תסכים גם בלי ...
<font style=": rgb0, 0, 0;">זיון מעולה חויית gfe מעולה לאחר שעה שהבחורה מזיעה גמרתי לה על הלחיים עיניים תוספות שיער ואוזניים...
<font style=": rgb0, 0, 0;">שישבנו אחרי הסקס על סיגריה הבחורה אומרת לי על חברתה ויקה שנמצאת איתה פה ..
<font style=": rgb0, 0, 0;">הפצרתי בה שאני לא נרגע עד שויקה נמצאת בדלתי...Shocked
<font style=": rgb0, 0, 0;">תוך רבע שעה ויקה מתייצבת בדלתי...חיוך גדול
<font style=": rgb0, 0, 0;">160 חזה ענק עומד טוסיק יפה עגול בריאה גוף קטלני ...Tongue
<font style=": rgb0, 0, 0;">ישר הפשטתי אותה בסלון איזה כוסית הילדה...מוחא כפייה
<font style=": rgb0, 0, 0;">מציצה בלתי רגילה כולל שבירת מפרקת מלאה....צחוק
<font style=": rgb0, 0, 0;">רימינג עדין נעים מפנק ....מוחא כפייה
<font style=": rgb0, 0, 0;">סקס אגרסיבי הילדה לא אומרת לא...
<font style=": rgb0, 0, 0;">איזה גוף תענוג צרה מרטיבה מתמסרת ...
<font style=": rgb0, 0, 0;">לסיום גמירה על השפתיים כולל ניקוי פנים והעלמת ראיות מיידית...מוחא כפייה
<font style=": rgb0, 0, 0;">סיכום - שתי זונות בעיר הזונות אחת 24 השנייה 22 שתיהם כוסיותלויקה אני יחזור ללא ספק לגבי גנייה אני לא סגור...
<font style=": rgb0, 0, 0;">קיבלתי אישורה להעביר תה מספר שלה אך אעשה זאת בסבלנות!
<font style=": rgb0, 0, 0;">מנושי
<font style=": rgb0, 0, 0;">
[/QUOTE]

שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”