...ברוך הבא
באר שבע, נתיבות והסביבה (דרום).
72נערות בבאר שבע(בן 21 בתול עזרה).
תעשה לחייל משוחרר לגמול תביתולים שלובאר שבע, נתיבות והסביבה (דרום).
73לא ברור לי למה השרשור של באר שבע אוחד עם שאלה על נתיבות. זמן הנסיעה בין שתי הערים הללו הוא כחצי שעה, ארוך יותר מהמרחק בין תל אביב לפתח תקווה למשל שאף אחד לא היה מאחד שרשורים בעניינן. מלבד זאת, נתיבות קרובה יותר לאשקלון.
74היי
אשמח למספר של מישהי מומלצת בבאר שבע. אני חייל משוחרר עדיין בתול...
75טוב אז יום שישי ויכולו השמיים והארץ וכל צבא ומה יכול להיות יותר טוב מזיון לפני השבת מצאתי את עצמי חרמן. מיד פתחתי גוגל קצת חיפוש על בחורות מהעיר והופ מצאתי כמה בחורות מישל/מור/שרון/לין ועוד כמה מיד 2. כולם לוקחות בסביבות 250-350 למסאג' וגמירה אפשר להוסיף עוד גמירה ב150.
קבעתי עם מור בחורה בסביבות גיל ה40 נראית טוב נמוכת שווה מלאה בדיוק איפה שצריך יש לה גוף שכיף להתחרמן איתו תחת לפי דעתי מהמם אמנם יש לה קצת סימני מתיחה בבטן אבל בהחלט שווה לוקחת 400 שקל לסקס עם מסאג' והיא מגיע מגיע אליך. לטעמי ממש היה שווה נהנתי ממש אבל היא תקתקנית קצת אבל בהחלט נותנת אווירה טובה ואמהית.
הבחורה שניסיתי לדגום מדובר בשרון מבאר שבע מפרסמת ביד 2 ומדובר בתרמית.
המספר שלה נגמר ב6040 בסוף.
החלטתי ללכת בהתחלה על שרון שלחה לי "תמונות" מדובר בבחורה בת 22 נראית טוב בתמונות כוסית רזה. שנראה לי היא אפילו הגיבה פה בפורום על פוסט של בחורות מבאר שבע מדובר בנוכלת.
מקבלת בגאולים 38 שכונה ג' מדובר בתרמית. שהגעתי לדירה חיכה לי ערבי שרצה ל "להרביץ" לי לא עזב אותי. נדבק כמו עלוקה מזל שאני 185 של שרירים. בכל מקרה לא היה כלום.
למי שמעוניין במספר של מור בפרטי.
76שרון לא תרמית, היו פה לא מעט שדגמו אותה ואפילו נהנו...
היא לא רק בתמונות נראית טוב, גם במציאות, הכי שווה מכל הבנות שם...