כ שרשור בנות האתר הכתום/הלבן - דף 24 - סקס אדיר

שרשור בנות האתר הכתום/הלבן

231
חבר'ה, אני הייתי הרבה בפאטאייה.
אני יכול לומר לכם שמהרמה הגבוהה ביותר של הבחורות בפאטאייה או בבנגקוק, בערך 10% היו בדובאי, וזה אחוז מדהים.
אני לא מדבר בכלל על האפריקאיות שנודדות על קו בנגקוק - נסיכויות המפרץ
לשעבר גבינט (חזרתי אחרי חודש בחו"ל והסיסמא לא עבדה יותר...)

234
שאלה לכל מומחי האתר הלבן והכתום: איך מסננים בפילטרים כך שאמצא רק בחורות בתשלום ולא אפול על בחורה רגילה שתיעלב מהצעות? כי הרי תכלס זה אתר היכרויות.....אני מניח שהפילטרינג דורש הרשמה..אך בכל זאת אשמח לשמוע איך. את האתר הכתום אני מכיר מעט ויודע ש פילטור לפי ספונסר אם איני טועה...את הלבן לא מכיר בכלל.
תודה:)

235
[QUOTE=charmer] שאלה לכל מומחי האתר הלבן והכתום: איך מסננים בפילטרים כך שאמצא רק בחורות בתשלום ולא אפול על בחורה רגילה שתיעלב מהצעות? כי הרי תכלס זה אתר היכרויות.....אני מניח שהפילטרינג דורש הרשמה..אך בכל זאת אשמח לשמוע איך. את האתר הכתום אני מכיר מעט ויודע ש פילטור לפי ספונסר אם איני טועה...את הלבן לא מכיר בכלל.
[/QUOTE]

כל בחורה רוצה להזדיין
כל בחורה רוסיה / אוקראינית מבינה עניין
ראה דיווחו האחרון של הרב עם תיאוריו על אווה ...הן זונות מלידה

אני הייתי מעדן את אופן הגישה, אולי אפילו תוכל לזיין בחינם...ודי לחכימא ברמיזה

236
[QUOTE=charmer]שאלה לכל מומחי האתר הלבן והכתום: איך מסננים בפילטרים כך שאמצא רק בחורות בתשלום ולא אפול על בחורה רגילה שתיעלב מהצעות? כי הרי תכלס זה אתר היכרויות.....אני מניח שהפילטרינג דורש הרשמה..אך בכל זאת אשמח לשמוע איך. את האתר הכתום אני מכיר מעט ויודע ש פילטור לפי ספונסר אם איני טועה...את הלבן לא מכיר בכלל.
[/QUOTE]

באתר הכתום:

לחץ SEARCH
מעל לתמונות תוצאות החיפוש מתקבלת חלונית עם אפשרויות ההגדרה לחיפוש הבא.
האפשרות הרביעית משמאל היא EXTRA OPTIONS
היכנס.
שם - היכנס לאפשרות SEXUAL PREFERENCES
גלול מטה, ושם - בסעיף של FINANCIAL SUPPORT בחר ב- LOOKING FOR SPONSOR

המגביה עוף - ירחיק ראות

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”