בהחלט חמודה משתדלת. מניח שאחזור.
ליה מבת ים :)
172לצערי גם לי הבריזה.
התקשרתי אליה בסביבות שש בערב אמרה לי אני עם הילדים יכולה רק אחרי שאשכיב אותם לישון. אמרתי בסדר וקבענו לתשע בערב.לקראת תשע אני מנסה להשיג אותה בטלפון אין קול ואין עונה. המשכתי לנסות כמה פעמים עד תשע וחצי ופשוט לא ענתה לטלפון.
כתבו פה שהיא נחמדה וכו ולא עושה בכוונה אבל לאור ריבוי המקרים מי שקובע איתה צריך לקחת בחשבון שייתכן ותבריז לו.
נראה לי שהיא פשוט לא מנהלת את הפגישות בצורה מוסדרת ושוכחת שקבעה כבר עם מישהו אחר.
173היי שלום לכולם
אני חדש בפורום אז קודם כל אהלן לכולם
אני מכיר אותכם כבר מעל לשנתיים אבל רק עכשיו החלטתי להירשם
אשמח לקבל את המספר של ליה מבטיח לחזור עם סיפור מרתק
174יש מידע חדש בנוגע לליה? השתפרה בנושא ההברזות?
שינוי בטיפול?
רוצה ללכת אליה היום או מחר ומתלבט
תודה
שינוי בטיפול?
רוצה ללכת אליה היום או מחר ומתלבט
תודה
175שלום לכלום רוצה לומר לכם משהו ראיתי בזמן האחרון קצת תגובות לא כאלה טובות על ליה ויצא לחשוב עם שווה ללכת או לא.בקיצור בסוף
כן הלכתי וחייב לומר שהיה שווה שוב ללכת באמת פשוט פינוק אין דברים כאלה פנים ממש יפות אישה סקסית פשוט אין כאלה פינוק מהתחלה עד הסוף נכון וואללה הבנתי שלא פשוט בשבילה גם לענות לטלפונים וגם לקבוע עם הלקוחות אבל חברים תבינו אותה היא אמא וזה ממש לא פשוט לה אז פשוט חברים יקרים להבין אותה כי באמת שאין הרבה כאלה במקצוע הזה והייתי אצל כמה כמה שיהיה אחלה של שבוע ועם אני יכול לעזור למישהו אז הכי בכיף
כן הלכתי וחייב לומר שהיה שווה שוב ללכת באמת פשוט פינוק אין דברים כאלה פנים ממש יפות אישה סקסית פשוט אין כאלה פינוק מהתחלה עד הסוף נכון וואללה הבנתי שלא פשוט בשבילה גם לענות לטלפונים וגם לקבוע עם הלקוחות אבל חברים תבינו אותה היא אמא וזה ממש לא פשוט לה אז פשוט חברים יקרים להבין אותה כי באמת שאין הרבה כאלה במקצוע הזה והייתי אצל כמה כמה שיהיה אחלה של שבוע ועם אני יכול לעזור למישהו אז הכי בכיף
מלך ליום אחד
176חזרתי לביקור נוסף אצל ליה.
חמודה כרגיל וממש משתדלת.
כשהתקשרתי היא אמרה לי להגיע עוד 20 דקות,
שאלתי אותה אם היא באמת תהיה...
היא ממש נעלבה מזה ואמרה שהיא לא מבינה למה כולם שואלים אותה את זה.
בקיצור, אני ממליץ עליה בחום - חמודה וסקסית ובאמת נותנת מכל הלב.
ולא לשאול אותה אם היא הולכת להבריז...
177ליה באמת מדהימה נותנת הרגשה של חברה וגם נראת טוב מאוד באמת שווה ללכת אליה אני הייתי ונהנתי מאוד
178חברים יקרים. מסר מ ליה . מבקשת מאד שלא תתקשרו מחסוי.
מבטיחה לא לחזור אם לא תבקשו. יש לה קצת בעיה בניהול המפגשים אם מתקשרים מחסוי . אם אין ברירה תשאירו / תתנו לה שם/כינוי . זה יעזור לה לנהל את המפגשים.
כפי שהבנתם ביקרתי אותה היום. מפנקת אמיתית , ומכל הלב. עשתה לי טיפול
20000. העיפה אותי.
דיברנו והתבעסה לשמוע שחושבים שהיא מבריזה. אז קחו לתשומת ליבכם את מה שכתבתי למעלה.
היא באמת משהו מיוחד בשרות וביחס שהיא נותנת, ובנתונים הפיזיים שלה. מה גם שהיא אם חד הורית לשניים כך שכל שקל שאנחנו משלמים לה הולך לדברים טובים...
תהנו
180בוקר טוב,
חייב להתוודות, נשברתי.
שנתיים בתור קורא אנונימי ובסוף גם אני קפצתי למים, דווקא בתקופה שחשבתי שנגמלתי.....
בכל אופן, זה יקח לי קצת זמן אבל דיווחים יהיו ובנתיים אשמח למספר של הגברת (אין ליה ביד 2 שלא דברתי איתה :) )