כ ריטה המילפית מווינגייט - סקס אדיר

ריטה המילפית מווינגייט

3
היום דגמתי את ריטה ותודה לסקיהוק על שנתן לי את המספר שלה
אז ככה הבחורה פתחתה לי את הדלת עם חוטיני אדום וחזייה
היא נראית פגז !! היא בת כ 45+ מילפית עם חזה עומד ויפה ואחלה גוף
מציצה בלי חליפה, זיון בדוגי ועוד כמה תנוחות והגמירה המיוחלת..
היא קצת יבשה כזה סקס סתמי אין חריגים, אין נשיקות..
לאוהבי המילפיות בלבד... היא לא חיית סקס כמו ליקה או וויקי
לא יודע אם אחזור.
ציון כללי לסקס 6
למראה ודיסקרטיות 8-9
תהנו.
הדוגם !

ריטה המילפית מווינגייט

5
הגעתי אליה אחרי תיאום קצר לדירה , הדירה נמצאת ברחוב יחסית ראשי עם תחנת אוטובוס ליד הבניין.
לא ציפיתי לראות מישהי כזאת פצצה את האמת , היא לדעתי בדיוק בהגדרה של מילפית.
שיער בלונידיני חזה גדול , גוף נחמד רואים שקצת מבוגרת.
200 שקל לחצי שעה , אמרה שהיא לא מקבלת לשעה שלמה.
התפשטנו , קצת נגיעות והיא עברה לשחק עם הציצים שלה על הזין ואז למציצה נחמדה.
אחר כך זיון במיסיונרית ואז היא הסתובבה לדוגי , יש פלוס גדול שיש מראה ליד המיטה אפשר לראות את עצמך מזיין בדוגי חחח
לא הצלחתי להתאפק גמרתי והלכתי , לא מתקתקת אבל אין GFE כמו אצל ליקה.

ריטה המילפית מווינגייט

7
שלום לכל החברים היקרים.
היום הייתי אצל ריטה ואני חייב לציין שהיא מקסימה....מילפית אמיתית!!!
תמיד מחייכת מנהלת שיחה נעימה....מריחה טוב ישבן מוצק לכיפכוף.
קיבלה אותי עם חיוך וחוטיני....ביקשה שאשטוף ידיים עם סבון....מצלצלים עברו ואז התחלנו
נתנה לי ללטף קודם ואז ביקשה שאתפשט...התחילה ריקוד סקסי עדין עם הישבן שלה על חבריקו שלי תוך כדי הורדת החוטיני ואז לאט לאט עברה לבירכיים וחבריקו בפה... משם עוד קצת למיטה ואז התחלנו בחגיגה יצאתי כעבור 25 ד מרוצה ומרוקן כל הזמן נאנחת נעים נותנת לפמפם חזק ואם משהו מכאיב לה אז בעדינות רומזת ...
סה"כ מעולה לאזור ולמחיר אשוב בשמחה .
מומלץ לאוהבי מילפיות שבניו.
מראה 9 מילפית אמיתית ולא סתם פלסטיק...
זיון 9 משקיעה מחליפה תנוחות מוצצת סבבה .. למטה יחסית צר (למרות שעם כולן צר שם בשבילי...תמני!!)
לא כמו חברה אבל לא מתקתקת בכלל.
זה היה דיווחי הראשון...אמשיך לתרום כמה שהכיס מאפשר לי....
המלצות יתקבלו בפרטי בשמחה...
תעשו חיים אנשים.
החיים יפים תנצלו אותם עד הסוף!!!

ריטה המילפית מווינגייט

8
כל הנאמר אכן בגדר אמת לאמיתה. ביקרתי אצלה בשבוע שעבר ואכן התגלתה לי ונוס המילפית במלוא הדרה. הופתעתי מרמת השיזוף ללא סימנים גם באיזורים המוצנעים. לאחר מקלחת הגעתי לחדר במבצעים שלה שהתגלה לי נקי ועם מצעים מדיפים ריח טוב, כאילו כובסו עבורי. נתתי לה לפנקני והיא עשתה זאת באיטיות ובעדינות עד שנטלתי את הפיקוד. טעמתי את מנעמי גופה מכף רגל ועד ראש וגיליתי להפתעתי שילוב של טעמים שעברו חיש מהר מחוש הטעם לחוש ההזדקרות של הפין שלי. בלי משים התחלתי לעסות את איבר מינה עם הפין ללא הצורך בנוזל שימון, כי מהכוס שלה נפלטו מיצי תאווה שהרטיבו את איברי לרבות הביצים שלי, היא פשוט נזלה, הגם שגהרתי מעליה...לפתע החליק האיבר שלי לשיפולי הכוס המוצף שלה וכהרף עין הפכה אותי וחיש מהר הלבישה עלי מסכת מגן ומיד לאחר מכן רכנה עלי והטביעה את איברי בכוס שלה, תוך כדי תנועת ריקוד. לאחר כמה דקות ארוכות עברה לתנוחת דוגי מבלי ששמתי לב שהזין שלי יצא ממנה, והתחלתי לפמפם אותה מאחור. המראה שנגלה לי של אחוריה היה מראה מיוחד במינו, זוג ישבנים מוצקים ושזופים שגופי מתנגש אליהם כמו גלים של האוקיינוס המתנפצים אל החוף, שוב ושוב ושוב, וכל זאת תוך כדי שאצבעותי מענגות את הקליטוריס שלה שהתעבה באצבעותי מרגע לרגע עד שחשתי שהיא מייבבת בשקט והקצב ירד לאיטו...התרשמתי שהיא גמרה ואיפשרתי לה לשכב על הגב, אך עליתי עליה וחדרתי לתוכה תוך כדי חיכוך הזין בדפנות הכוס שלה. שמתי לב שהיא כואבת אך היא לא התלוננה ואיפשרה לי למצות עימה את הדין ולמלא את הקונדום בנוזל היקר שלי...יצאתי ממנה לאחר שנרגעתי, נשכבתי על הגב והיא טיפלה בתוצרים שעטפו את איברי מיני לרבות הסלקתו של הקונדום. הלכתי למקלחת נוספת, התנגבתי בעזרתה האדיבה, קיבלתי כוס מים, ולאחר שהתלבשתי שוחחנו מעט וביקשתי ממנה לאפשר לי להיפגש איתה בשעות הלילה למשך זמן ארוך. היא הסבירה לי כי היא נשואה, אבל לקחה את הטלפון והבטיחה להתקשר ככל שיצא בימים הקרובים...
היום היא סימסה לי שהיא יכולה לארח אותי עד השעה 21 למשך שעה.
הגעתי אליה והפעם פתחה לי את הדלת בלבוש חוה...הכינה קפה, התמזמזנו בסלון עד שסייתי לשתות את הקפה ומשפ עברו לחדרה שינה. הפעם היא החלטיה שאין מה למהר וכל ההליכים התנהלו באיטיות מהנה - ליטופים, מציצות של מעטפת הזין והביצים שלי באופן יסודי מבלי לפספס מילימטר מרובע אחד, והסתבר לי כי אהבה את החיכוך ללא קודום באיזור הערווה שלי, וברגע של שיכרון חושים עצרה את הזין שלי מלחדור ללא קונדום, רקדה עלי כשהיא חודרת לאיבר המין שלי , והסתבר לי כי היא גומרת רק בתנוחת דוגי, וזאת איפשרתי לה בהנאה צרופה...לאחר כשעהשל ליקוקים ודירות הדדיות, תוך שימוש בשלושה קונדומים (השני נקרע) שתי גמירות שלי וגמירה אחת שלה בודאות, מקלחת הדדית, מים ויציאה משותפת מהדירה כל אחד לכיוון אחר.
אין לי ספק כי אשוב אליה בקרוב, כי מכל המפגשים שלי עם זונות בארץ ובחול, גיליתי שאיתה יש לי חיבור מעולה, הגם שבתחילת המפגש הראשון היא שמרה על ריחוק שרק חירמן אותי יותר ויותר.
לסיכום, אכן מדובר במילפית מעולה מן הסוג המשובך שמשאיר לך טעם של עוד ועוד...

ריטה המילפית מווינגייט

9
היום ביקרתי את ריטה אין הרבה לחדש
התיאורים בשרשור מדויקים להפליא.
לא אהבתי אבל אני לא מחובבי המילפיות.
בעבר הרחוק גם הייתי אצלה השירות לדעתי ירד מאד
נהייתה עדינה מידי ? או שאני נהייתי לא עדין ?
התלוננה על זה שהשדיים לא בצק. נשבע לכם שבדוגי
אחזתי אותם בעדינות ולא יותר מזה.
התלוננה שאני לא גומר מהר והכאפות שנתתי לה על הישבן כואבות לה.
נשבע לכם שבדוגי נתתי כאפות ממש ברגש.
בקיצור פעם אחרונה שלי. לא בשבילי !
בכל מקרה תודה לתימני הסטלני על הטלפון של הגברת.
מאחורי כל אישה יפה עומדת אישה שמתה להרוג אותה...
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”