כ הפרטית שלי צריכה לקוחות - סקס אדיר

הפרטית שלי צריכה לקוחות

1
שלום חברים,

זה הפוסט הראשון שלי בפורום. אני קורא מידי פעם אבל לא כותב כי בשנים האחרונות יש לי רק בחורה אחת. הפרטית שלי. היא אף פעם לא עבדה בצורה רצינית. בעבר היא היתה רשומה בנפרטיטי וכך הגעתי אליה. היו לה תמיד 3-4 לקוחות קבועים וזהו. כעת, בגלל כל מיני סיבות, היא רוצה להרחיב את מעגל הלקוחות ואני מנסה לעזור לה. אתן את הנייד שלה בפרטי לחברים שיפנו ושאת דיווחיהם אפשר לקרוא פה.

מדובר באשה בעלת גוף מהמם שאוהבת סקס, נהנית בעצמה בכל פגישה וזורמת מאוד. היא רוסיה ותיקה בת כ-38 אבל נראית הרבה פחות. גוף רזה וקומפקטי, גובה כ-1.70, בהירה, שדיים קטנים עם פטמות עגולות ויפות, ישבן חטוב. הפנים שלה נאות אבל היא לא מלכת יופי.

היא אוהבת מאוד ללקק ולעשות רימינג (וגם שיעשו לה אם אתם בראש הנכון). גם כשהיא מלקקת אותי היא תמיד רוכבת בעצמה על הברך שלי וגומרת בעצמה גם ללא עזרתי הפעילה. היא אוהבת שגומרים לה בפה. באופן כללי, היא יוזמת ופעילה ומאוד חשוב לה שבן הזוג שלה יהיה מרוצה.

היא עובדת באיזור בת ים או חולון ותקבל מספר מצומצם של לקוחות, אחד או שניים ביום.

אשמח אם תפנו אלי בפרטי!

הפרטית שלי צריכה לקוחות

5
יכול מאוד להיות שאינו יחצ'ן/הבחורה עצמה. יכול מאוד להיות שזה אמיתי ושאכן יש מישהי פרטית כוסית עם קשיים כלכלים שתשמח לעשות בשבילכ הכול בתמורה לג'ובות.

אבל משתמש שנרשם שלשום והטיל כזאת פצצה על פרטית לחלוטין - נא להיזהר יכול להיות מלכודת לניסיון סחיטה או אפילו סתם יחצ'נות מתואמת מראש.

מציין כי קרו מקרים חברים מהאתר פה קיבלו מיחצ"ן כלשהו "טלפון מיוחד אישי של הגברת" כדי שיהיה ניתן לאתרם/לזהותם בבואם לבחורה, כי היו מדווחים כבדים וכנראה הבחורה התאמצה אקסטרה כדי שהם יתנו דיווח אמין וחיובי.

הפרטית שלי צריכה לקוחות

7
חברים,

כל מה שכתבתי נכון ואין פה שום תרמית. ברור שאני מייחצן את הבחורה - זה היה כתוב בראש הפוסט. הבחורה צריכה עוד כמה לקוחות ואני פשוט עוזר לה למצוא כמה לקחות נחמדים.

נאלמתי ל-25 שעות מפני שאני ... שומר שבת. כן, זה המצב.

אני טיפה מתעכב במסירת מספר הטלפון מפני הסברתי לה שהיא חייבת מספר טלפון אחר בשביל העבודה הזו. עד עכשיו היא עבדה עם המספר הרגיל שלה, אבל לדעתי זה לא רעיון טוב אם מגדילים את מספר הלקוחות. אני מקווה שמי שיקבל ממני את המספר יקבל אותו כבר מחר אחרי שהיא תקנה כרטיס סים חדש. אולי הייתי צריך לחכות עם ההודעה עד יום ראשון, אבל חשבתי שאישור הודעה לפרסום לוקח הרבה יותר זמן.

עכשיו תשמעו, קיבלתי בערך 55 בקשות לפרטי. היא לא צריכה 55 לקוחות חדשים. היא צריכה כמה לקוחות נחמדים. לכן אני מתכוון לקרוא את הפוסטים שלכם ולבחור מכם כמה שיקבלו את המספר לפי מה ואיך שאתם כותבים בפורום. אני מאמין בכל ליבי שאפשר ללמוד הרבה על אדם מקריאה של דבריו ואני מקווה להצליח בסלקציה. אשתדל בכל מקרה לענות לכל אחד מכם - או עם המספר, או עם דחיה.

שבוע טוב חברים!

שלח תגובה

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”