כ רינה מליידי ספא :) - סקס אדיר

רינה מליידי ספא :)

1
אהלן חברים,אני חדש כאן ואני שמח להמליץ על רינה "מליידי ספא" בראשל"צ.

אז לאחר שקיבלתי את התקף החרמנות והגוף אותת על צורך בעיסוי כל השבוע, החלטתי ללכת לבודי מסאז'. בירור קצר באינטרנט ומצאתי את המספר של המקום,התקשרתי לברר פרטים - 200 שח ל40 דקות עם הרפייה, נעניתי בחיוב והגעתי לשם לאחר כרבע שעה.
צלצול קצר בפעמון והדלת נפתחת, הפקידה מקבלת אותי וביקשה ממני לבחור בין 2 בנות. ישר תפסה את עיני רינה .. עכשיו אני רוצה להדגיש שרינה היא לא כוסית או צעירה..אני חובב מלאות ומבוגרות בשנות ה40 לחייהן אז בחרתי אותה. נכנסנו לחדר והיא נתנה עוד טיפה פרטים-עירום מלא,עיסוי והרפייה מפנקת.

הכסף החליף ידיים ואני מוצא את עצמי במקלחת במהרה, מים חמים עם שמפו ומקלחת נעימה אכן מוסיף לחוויה חיובית.
לאחר מכן היא נכנסה וביקשה ממני לשכב על הבטן,מיד פשטה את בגדיה והתגלה לו חזה מפואר ואיבר מגולח..
החלה בעיסוי עם שמן חם (עושה עיסוי ממש טוב,לא מובן מאליו בכלל) ומנשקת קלות את האוזניים תוך כדי שליחת ידיים לחבריקו.
לאחר כרבע שעה ביקשה ממני להסתובב והיא נשכבה מעליי כשנינו מכוסים בשמן ומתמזמים קלות. ראוי לציין שבמשך כל העיסוי שוחחנו ואני לא יודע איך היא עם אחרים אולי סתם נתנה לי הרגשה שאני מיוחד אבל היא הסכימה למציצה חשופה פלוס זיון ציצי חביב,כמובן שלא התנגדה כשאצבע שלי "החליקה" לתוכה ואפילו היו קולות של עונג אם כי שוב,לא יודע אם מהכימיה בינינו או שהיא ככה עם כולם.

הרגשתי שאני עומד לגמור וביקשתי לגמור לה בפה אך היא סירבה בנימוס והתנחמתי בגמירה על שדייה הגדולים . ניקוי יסודי מצידה עם מגבונים ושלחה אותי להתקלח.
סה"כ חוויה נורא טובה ונעימה,לא הייתה הרגשה של תקתוק, אכן תמורה מלאה למחיר מבחינתי. הייתי בפנים כ45 דקות כולל 2 מקלחות. אני בוודאות אגיע אליה שוב :) תהנוTongue

רינה מליידי ספא :)

7
היה שרשור על ניקול בעבר.. רק להריץ חיפוש..

דיווח טוב חבר וברוך בואך. ככה באים.

לא כוסית ולא צעירה אבל לא הרחבת עוד קצת..
גוף סביר? פנים עוברות מסך? (לא חייב HD אבל סבירות?!)

שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”