כ שאלה עצמית חוות דעת - סקס אדיר

שאלה עצמית חוות דעת

1
הרבה פעמים אתה מתלהב מנערה יפה שעובדת, דברים שאתה שומע ורואה שחלק מהחברים פה היו בפורום אתה רואה תמונות מתלהב ,חויות מחול על בחורות שהיית איתם במקומות שהם גם עדן ממש, בזמן האחרון מגיע למצבים שאני רואה מתלהב מדיווחים תמונות מתקשר קובע ואז אומר לעצמי , תגיד לי זה מה שאתה מסוגל זה המקסימום ללכת לזונה בלי שום קשר לכסף כן,זה החיים??? זה האמת?? זה מה שבאמת יעשה לך טוב בחיים מה יקרה דקה אחרי שגמרתי איזה הרגשה, מה אני כל כך דפוק שאני לא יכול למצוא אהבה בחורה רגילה מישהי אמיתית. נ.ב מעניין אותי לכמה זה גם קורה או משהו דומה

שאלה עצמית חוות דעת

2
אחרי החרמנות וההתפרקות אתה חווה מה שנקרא סינדרום ההתפכחות, זאת מחלה ידועה והפוכה לאפקט שנותן סינדרום שטוקהולם בה אתה מזדהה עם החוטפים שלך, פה אתה מפסיק להזדהות עם מעשיך לפני האקט וזה כמובן עד לחרמנות הבאה

וברצינות
אז למה אתה לא מחפש אהבה?

אוליגופול:

הטפשות שלו זה בור ללא תחתית לא נתקלתי בכזה דבר מימי..לא פלא שביבי ראש ממשלה.

גזען!

שאלה עצמית חוות דעת

4
לי יש גם וגם ועדיין הולך..
זו התמכרות - ברגע שזה זיון טוב עם מישהי יפה אתה סולח לעצמך , ברגע שזו מישהי מבוגרת או מכוערת שאין סיבה שתשלם לה אתה מרגיש ממש מגעיל..

אני מזיין משמע אני קיים

שאלה עצמית חוות דעת

6
דבר ראשון זו התמכרות
אבל זה מאוד תלוי איך הייתה הפגישה. אם הלך רע - לא שיתפה פעולה או נראה שהיא לא סובלת אותך או שסתם לא התחברתם אז יש הרגשה נוראית של מה לעזאזל אני עושה פה. אני כבר לא מבטיח לעצמי שזו פעם אחרונה וכעת אני נגמל כי אני כבר מכיר את עצמי.
אבל אם זו פגישה טובה אז יש הרגשה שהעולם קטן עלינו ואפשר לעשות הכל.

הבעיה שעכשיו יש הרבה יותר פגישות רעות מפגישות טובות

שאלה עצמית חוות דעת

7
גם עצם ההתקשרות והקלות, לקבל (בכסף כמובן) זיון, כולנו רעבים לריגושים ופנטזיות. יש דברים שעם חברה/אישה שלך, אתה לא יכול לממש, כי זה יכול להיות חוסר כבוד או להפך מופרז מידי, אתה לא היחדי, בקשר לאהבה משפט חכם שאמר אייל גולן: לא כל החיים אני יאכל סטייק בא לי גם פרוסה עם שוקולד. זה עונה לך גם על השאלה של נישואים או בקשר חברי מומשך!
אל תתבאס, בחורות עובדות זה רק בשביל האדרנלין
באת לזיין או באת לזיין את המוח
שלח תגובה

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”