במסגרת המבצע "צעיר לנצח שוכב על הגדר ולא מברר פרטים לפני זה" הגעתי לעיר המשעממת בישראל (אם למישהו לא ברור - פתח תקווה)
חשבתי לרגע לדגום את איריס הידועה, אבל המחשבה על כמויות הזרע שנשפכו בתוכה בשנים האחרונות גרמו לי כבר כמה שנים להדיר את רגליי ממנה.
בחיפוש ב יד2 הגעתי למודעה של 200 זוזים למסג' ספורטיבי ומפנק.
בטלפון כמובן קיבלתי פרטים על עיסוי רפואי, ספורטיבי ומרגיע.
במחשבה שהבנתי את הרמז, שאלתי לזמינותה של הגברת, וכאשר קיבלתי תשובה חיובית, קיבלתי הוראה להגיע לסביבה של קניון סירקין. היות והייתי קרוב, החלטתי לתייצב במקום לדגימת ידי העבודה של העלמה.
הגעתי לבניין מכובד ויפה, וכאשר יצאתי מהמעלית הגברת פתחה את דלתה.
דבר ראשון - הלם
מדובר באישה נמוכה (לדעתי 1.55) ורחבה (מתאר את המושג- גוצה..), בערך בת 50, שיער קצר ומקורזל, פנים שמנמנות ולא יפה.
אז למרות חוסר האטרקטיביות של הגברת.. אם כבר הגעתי, והגברת גם מחייכת.. אז אני מחייך בחזרה ונכנס להרפתקאה שסופה לא ידוע...
בלי לשאול שאלות מובילה אותי לקומה השניה בביתה, לחדר המסג'ים..
מדובר בביתה הפרטי של הגברת. מאד שמור, מאד נקי ומכובד.
200 זוזים עברו לגברת, ביקשה שאתפשט ויצאה מהחדר...
נקודה לגנותה - לא הזכירה כלל נושא של מקלחת לפני המסג'..
בכל מקרה, היה בוקר והייתי שעה אחרי מקלחת הבוקר, ככה שלא נדרשה מקלחת.. אבל בכל זאת.. אני מצפה גם למקלחת לפני שאני מתחיל מסג'..
התפשטתי ונשכבתי במיטת המסג'ים. הגברת חזרה עם מכנסי ספורט עליה, הורידה חולצה ונשארה עם חזיה שהסתירה את דדיה הגדולים (הורדת החולצה מרמזת שיש תקווה ליותר ממסג' ספורטיבי..)
אז מה היה לנו?
התחילה במסג טוב. רואים שהיא מבינה במסג'ים. במשך כ 15 דקות עשתה מסג' חזק ומענג. יודעת לגעת.
ואז עשיתי את שגיאת חיי...
שאלתי אותה שאלה סתמית (איך קוראים לה )בשביל לשבור את האוירה הרצינית...
אמרה לי שקוראים לה ויקטוריה, ואז סיפרתי לה בדיחה שקשורה לשם שלה...
ובום...
זה בדיוק מה שהגברת הייתה צריכה...
מהרגע הזה היא לא הפסיקה לדבר ולפטפט את עצמה לדעת...
ומה עוד שהגברת לא מדברת רק עם הפה, היא צריכה לדבר גם עם הידיים.. אז כאשר היא רוצה להדגיש משהו מהדברים שהיא אומרת, היא פשוט מפסיקה את המסג' ועושה תנועות עם הידיים..
הלו!!!
כבר רציתי לקבור את עצמי על השטות שהחלטתי לפתוח את הפה...
האמת שהיא חמודה, וגם מצחיקה...
אבל היי... לא באתי למצוא כלה... :-)
באיזה שהוא שלב ראיתי דרך החור במיטת מסג'ים שבמיומנות תוך כדי מסג' היא הורידה את המכנס שלה..
ואז היא עלתה על הגב שלי לבודי
הורידה את החזיה ונצמדה אלי מאחור בצורה מאד מחרמנת, עם טכניקה טובה של נישוקים על הגב תוך כדי בודי נעים ואיטי..
אחרי כמה דקות כאלה, ביקשה שאני אסתובב והמשיכה במסג' הספורטיבי..
ברגליים, בידיים
ועכשיו כשהסתובבתי, הבנתי שעשיתי לה עוול. היא לא נראת כל כך גרוע.
ראשית, יש לה ציצים ממש גדולים
שנית, היא בכלל לא שמנה.
יש לה גוף מוצק במבנה מלא, אבל שמור וספורטיבי.
אז לענייננו, התחילה ללטף את הזין שלי בעדינות, משחקת עם הביצים ויודעת לגעת.
ומכאן היא החלה בעבודה יד משובחת.
אני חייב לציין שעבודת היד שלה משולבת תוך כדי סגירת העיניים שלה וחיוך על פניה.. כאילו שהיא משחקת עם הרשביט במיומנות ובמקצוענות.. בלי להסתכל
החיוך שלה נותן הרגשה שהיא נהנת מזה, וזה לא מעט בימינו...
מנסיון חיי המסג'ים שלי, אין כמעט מסג'יסטית שמצליחה לגרום לי לגמור.. אבל ויקטוריה עשתה את זה בגדול... אחרי כמה דקות של עבודה משובחת היא גרמה לי לגמירה חזקה הביותר שהשאירה אותי מתנשף וחסר כוחות על מיטת המסג'ים..
ביקשתי ללכת להתקלח, הסבירה לי שצריך להמתין עד שהמים החמים יגיעו (ועכשיו הבנתי למה היא לא שולחת אנשים להתקלח לפני... :-) ).. אז באמת לקח לפחות שתי דקות על השעון.. אבל המקלחת היא ביתית ונקיה, וליד המקלחת מסודרות ומגולגלות באופן מאד יפה ומושקע המגבות..
ככה שברור שהלקוחות גם מתקלחים אצלה...
אז לסיכום -
הגברת לא נראת טוב, אבל יש לה ציצים מאד גדולים
הגברת יודעת את עבודת המסג'
ההפתעה של הבודי ועבודת היד המשובחת עבדו והצליחו לגרום לי לריגוש חזק ולגמירה מצויינת
הגברת פטפטנית
מרגע הכניסה ועד לחזרה לאוטו חלפו 55 דקות מענדות
למרות הדיווח שנתפס כחיובי - לא אחזור, אלה אם אהיה ממש בסביבה והיא תהיה בדיוק פנויה.
בעיני, עיקר הריגוש היה נושא ההפתעה, וכמה שאני מכיר את עצמי, בפעם הבאת כבר לא יהיה אותו דבר.
בשביל ביקור של פעם שניה אני צריך קצת יותר מעבודת יד משובחת...
ניתן למצוא את הגברת ביד 2, פתח תקווה
כרגיל, חברים תורמים יקבלו מספר, אוכלי חינם שיפסיקו לבקש.
הו ויקטוריה ויקטוריה
8בוקר טוב חברים היא מפרסמת ביד 2 באזור פתח תקווה הודעה מסומנת בצהוב עם תמונה של אישה מבוגרת עם משקפיים.
אז גם אני הייתי באזור ואמרתי לעצמי בוא ננסה מישהי חדשה וגם יש לי קצת פטיש למבוגרות כמו שצעיר לנצח אמר באמת בניין מסודר נקי יצאתי מהמעלית הדלת של הבית נפתחה ופה נפלתי לא אהבתי בכלל את מה שראיתי אמרתי לה שמעי אני מבקש סליחה אבל אני צריך ללכת קיבלה את זה יפה מאוד ואמרה אין בעיה. לא התחברתי בכלל למה שראיתי התיאור של צעיר לנצח אחד לאחד,
לסיכום יכול להיות שיהיו אנשים שכן יתחברו למראה של אישה נמוכה גוצית מאריך גובה 1.50 מטר חטובה.
הו ויקטוריה ויקטוריה
10שלום
ביקרתי אצל הגברת שבוע שעבר.
אני מסכים עם כל מה שצעיר כתב, במיוחד בנושא החפירות שלה.
ויקטוריה אישה מבוגרת, עם חזה גדול, מסאג' נחמד, בודי, עבודת יד טובה מקלחת והביתה.
הייתי אצלה קרוב לשעה.
לסיכום, אני לא אגיע במיוחד לפ"ת אבל אם אני באיזור אבקר שוב בשמחה
ביקרתי אצל הגברת שבוע שעבר.
אני מסכים עם כל מה שצעיר כתב, במיוחד בנושא החפירות שלה.
ויקטוריה אישה מבוגרת, עם חזה גדול, מסאג' נחמד, בודי, עבודת יד טובה מקלחת והביתה.
הייתי אצלה קרוב לשעה.
לסיכום, אני לא אגיע במיוחד לפ"ת אבל אם אני באיזור אבקר שוב בשמחה