שלום לכולם, את סופיה פגשתי לראשונה לפני כחצי שנה בג'נבה אשר בשויץ. החויה הייתה דיי פראית, הייתי איתה פעמיים, היא בעיקר פסיבית חובבת גברים חזקים אבל משיחה אישית שלי איתה היא גם גומרת לאנשים בפה בתוספת תשלום(לא כל כך הקטע שלי ) סופיה דיי השתגעה איתי כי היא טענה שיש לה כימיה טובה איתי, היא לא מודדת זמנים או מתקתקת, היא איננה ערסית מצויה,התמונות שלה הן התמונות שלה העדכניות ולא של שחקנית מאתר מוגרל כלשהו. אם נסכם את כל מילותיי היא ארופאית שמחונכת כמו שויצרית, משוגעת כמו פורטוגזית ומזדיינת כמו מלכה.
סופיה מטיילת כמו רבות ואחרות מסביב לעולם דיברתי איתה בווטסאפ היא זמינה ובודקת את מדינות המפרץ וארץ הקודש, והיא אמרה שהיא תגיע לישראל ביום רביעי הקרוב 1.6.16 ושהיא מתכננת לקחת 500 ש"ח(מקבלת בשקלים ביורו ובדולרים
) עבור מפגש.

למי שמעוניין בתמונות יכול לפנות לאתר הבינלאומי הנודע ( היא כרגע בירדן שעימה יש לנו הסכם שלום מ1994
)

זהו, הייתי חייב לחלוק את החויה איתכם, אני ממליץ בחום על החויה! אשמח לענות לכל קושיה שלכם. מקווה שדיווחתי כמו חבר ראוי לפורום זה.
ולסיום, איך אפשר ללא סולם ערכים :
GFE-7 -היה לי ממש כיף אולם תלוי כימיה היא ורבלית מאוד ולכן הורדתי בניקוד(מתאים לזייני השכל
).

8-ORAL- יכולה לפנק עם או בלי רמה ממש גבוהה - לשיקולכם האישי.
9-SEX- ממוגן בלבד אין אפילו שאלה - מוכנה לסקס חזק בעיקר אבל זורמת
10-היגיינה - מתקלחת כמו חולת OCD בין לבין.
קעקועים(מדד חדש שהמצאתי כרגע) - שניים - אחד על הגב התחתון של שפנפן פלייבוי וציור מרענן על הרגל.
מקווה שהיא תגיע ארצה ולא זיינתי לכם את השכל לחינם.