כ באשדוד יש תנועה?+מציאה באשדוד - דף 4 - סקס אדיר

באשדוד יש תנועה?+מציאה באשדוד

33
טוב. אז אחרי יום התקשרתי והמחיר שוב ירד ל-400 לשעה. אם ככה מתאים לי.
ניצלתי יום שהייתי בסביבה והחלטתי לממש מקרוב את הסחורה ולראות הכצעקתה.
הופניתי לאזור חוף הים של אשדוד לבית דירות גדול.
עליתי לקומה חסרת המזל לדלת חסרת המזל...
את הדלת פתחה צעירה חמודה ורזה, לבושה בחצאית פרחונית משנות ה-40. הציגה את עצמה כ"לרה"...לחצתי את ידה: נעים מאוד לרה. אני בועל נשים".
האתנן נמסר, קיבלתי מגבת ועשיתי את דרכי למקלחת.
אני שטפתי את עצמי ולרה הורידה את השמלה המזעזעת וחיכתה לי במיטה עם החזיה והתחתונים מהפרסום בתמונות אמיתיות.
ללרה גוף רזה בהיר ונחמד. לא מעבר. הפנים? פנים רוסיות ממוצעות לחלוטין. כשנכנסתי למיטה קיוויתי שגם השירות לא יהיה ממוצע לחלוטין.
התחילה במציצה חשופה. לא נפלתי. מציצה סתמית. בקושי הכניסה את הכיפה. אומנם בהמשך השתפר, אבל לא להיט. מזלי שהייתי כל כך חרמן שאפילו אם זבוב היה עומד לי על הזין זה היה מגרה אותי.
עשר של דקות של מציצה נמכו עד ששלפתי את הקונדום החדש (big size) שקניתי. לא אמרתי לה בריש גלי, אבל לרה הפכה לשפן הניסוי שלי. בתקווה שהרכישה תוכיח את עצמה. לרה הלבישה את הדנדש על הכלי ועלתה לרכיבה. כמו שהיא נראית ככה גם היתה הרכיבה. פישוק יפה ורכיבה עדינה.
טוב מיצינו.
עוברים למיסיונרית אהובתי. לרה מפשקת לרווחה ואני מכניס את כבודו לכוס הצר שלה. והוא בהחלט צר - 7 בסולם הבועל.
מפמפם אותה והיא מסתכלת לי בעיניים כל הזיון. במבט משונה כזה. בוחנת אותי. הרבה זמן לא זיינתי נערה עובדת שככה תקעה בי עיניים.
ואתם יודעים מה? דווקא זה הדליק אותי. עתה רושם שנהנת לראות אותי מתענג על הכוס הצר שלה.
עוד קצת פמפומים וגמרתי.
אז לסיכום. הקונדום החדש היה בהחלט סבבה וסוף סוף קונדום לא קטן שעוצר לי את הדם בזין.
הזיון: היה סבבה. לא מעבר. לא דיברתי סינית כמו שקורה לי לפעמים, אבל בהחלט נהניתי בגדול. בעיקר מזה שהיא תקעה בי עיניים.
אז לביישנים שביניכם אל תלכו ללרה. היא תביך אותכם.

כל היום חושב על זיונים

36
כנראה שבאמת הסטנדרטים שלי נמוכים......
אני הייתי אתמול, ועדיין מהלך עם חיוך מאוזן לאוזן, במילה אחת - וואאוו, בשתי מילים - ואאוו ואאוו....
חמודה אמתית !! כנראה שבאמת צריך כימיה טובה !!
נכנסתי, פתחה עליי זוג עיניים גדולות כחולות (עם עדשות...), חיוך בישני, גוף בדיוק על פי התיאור. קומפקטית, רזה, תחת קטן ומדהים, ואחרי מקלחת התחלנו במיזמוזיישיין בלתי נפסקים, שאבה לי את השקדים / ביצים ומה לא....
אבל, ויש אבל, שיא השיאים לפנינו...
התחילה המציצה חשופה, וואאוו איזו מציצה.... עמוקה וטובה ומתאימה עצמה לתנועות הגוף שלי, ואז, לאחר שלא עמדתי עוד בפרץ, זרם חם ניתך לגרונה, והיא עשתה את המשהו שמבחינתי מעולם לא נעשה לי לפני כן, ינקה עד הטיפה האחרונה אבל עם נשיכות קטנטנות וחלושות בכיפה, וכאילו סחטה אותה בעדינות עם שפתיה ושיניה....זו חווייה מטורפת, משהו שלא חשתי עד כה...
בקיצור - מבינים למה אני עד עכשיו בחיוך מאוזן לאוזן (ולא היה לי עוד כוח לפעם שניה....)
אז אם מישהו מגיע לאזור, ורואה מישהו שעדיין מתהלך עם חיוך בלתי מחיק על הפרצוף - כנראה שזה אני....
מומלצת בחום, עוד שבוע עוזבת...

39
[QUOTE=פטישחשמלי]יש מודעה חדשה
ג'ינגי'ית בדרום
התאגיד אחראי עליה
הפקידה מפנה לרחוב הטיילת
יש דוגם/נוקר?
יש לי חולשה לאדמוניות...
[/QUOTE]

רוצה לתת לך מענה אח יקר אבל אין זמינות בשלוחה..

התעריף ידוע לך?
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”