חבר קישר אותי אליה תוך שהוא מדגיש לי שהיא מזכירה במשרד עו"ד – סבבה

היא לא ממוקמת ולכן קבענו אצלי בדירה,
ואז היא הגיעה, בר נראית מצוין- 1.75 מ' – בלונדינית – חזה מחזה, לא גדול מדי ומשובב נפש – תכולת עיניים אשר בורקות לכל עבר והכי חשוב נעימה, חייכנית ואפילו שמחה, אנרגיה חיובית וכיפית במיוחד.
היא לבשה שמלה דקה ומגרה, היא הריחה נהדררר וכבר הרגשתי שהחום עולה לי
שתינו דרינק ותוך כדי התקרבתי אליה והתחלנו להתנשק ולהתלקק גרררררר צמרמורות,
עוד לפני שהפשטתי אותה היא ירדה בעדינות לכיוון הנכון והתחילה ללקק את הביצים ולמצוץ לי במקצוענות מרשימה, ברטיבות, בנגיעות ובאנחות טעימה קלות ומחרמנות, תוך כדי הפשטתי אותה וצללתי לעומקה – ריח שושנים וטעם ענבים (זה החרוז שיצא לי)

עברנו לחדר השינה ולא הפסקנו להזדיין בכל תנוחה אפשרית שניתן לדמיין, קרוב לחצי שעה, הרגשתי שאני כבר לא מסוגל להמשיך ותכף מתפוצץץץ אז הכנסתי לה אותו לתוך הפה ופשוט גמרתי וגמרתי וגמרתי ו...- וזו ללא ספק אחת מחוויות המציצה הטובות שהיו לי

אז נחנו קצת ושתינו עוד דרינק וקצת קשקשנו ואז...היא ליקקה אותי לכיוון הנכון והכניסה אותו לפה המדהים שלה, תוך דקה הוא עמד דום לכבודה והמשכנו להזדיין רק שהפעם היא ביקשה לגמור – צודקת!!! אז תוך כדי הזיון היא היא שלחה את ידה לדגדגן והתחילה לפנק את עצמה תוך שהיא גונחת ואני משתגעעעע ממנה,
אחרי כמה דקות היא גמרה ברטיבות מופלאה ובקולות מענגים ומחרמניםםם, הרגשתי צורך עז למחוא לה כפיים (לא באמת רק בדמיון) – היה מעולה!!!

אז בר היא באמת איכותית ובאמת פרטית ובאמת מדהימה
מחיר: 800 ₪ לשעה – אבל הדגישה שלא עומדת עם סטופר והיינו יחד קרוב לשעה וחצי!!!
שירות: 9 - כי תמיד יש לאן לשאוף...או למצוץ
אפשרי גמירה בפה
לא עושה אנאלי
לא ממוקמת
טלפון- בפרטי!