כ אמה (חדשה) - ידיעה הפניני - דף 2 - סקס אדיר

אמה (חדשה) - ידיעה הפניני

11
[QUOTE=big ass]אחלה של דיווח אחי מסתבר שנהגי מוניות יודעים לחגוג.... בית זונות צמוד לעבודה חחח[/QUOTE]

ועוד מתלוננים שאין להם כסף צחוק

וַיִּתֵּן אֱלֹהִים חָכְמָה לִשְׁלֹמֹה, וּתְבוּנָה הַרְבֵּה מְאֹד, וְרֹחַב לֵב כַּחוֹל אֲשֶׁר עַל שְׂפַת הַיָּם.

12
ביקרתי אצל אמה, שמתי וויז וזה הביא אותי לכתובת ללא בעיות, פשוט צמוד אחרי בית מס׳ 6 בכיוון הנסיעה יש סוג של שער לבן פתוח שפונים בו ואז דלת.
גוף טוב יחסית לקטגוריה, פנים פחות, שדיים יחסית גדולים, חבל שלא טרחה להוריד את החזיה
גם אני שמתי לב שהייתה מסטולה ועוד בתחילת משמרת, לא הרגשתי ריח אלכוהול
כנראה ששכחה איך אומרים ״תתפשט״ אז היא עשתה תנועה מוזרה שמסמנת להוריד את הבגדים, ואז ביצעה מציצה מקונדמת לא רעה קצת אגרסיבית, קצת שיניים, נגיעות בביצים ובתלת ומדי פעם הגניבה איזה לק לביצים, אהבתי
עלתה בתנוחה של דוגי על המיטה/קרש עץ קשה וסימנה לי לזיין אותה בדוגי בעמידה (זה נפוץ במקומות כאלה?) שזה מגניב פעם ראשונה שלי
סה״כ נמשך כל הסיפור כ-7 דקות, וזה עוד אחרי ביקור אצל אירה מהגר״א
סה״כ הבחורה לא יפה, אבל גוף טוב יחסית לאזור ומחיר, טוב לפורקן מהיר במאייה
אולי אחזור
תודה לקולומבו על הגילוי

13
בביף חבר שמח שנהנת.
היא לא מבינה מילה בעברית אז כנראה שכחה גם
את שאר השפות כדי להגיד לך להתפשט או להגיד
משהו בכלל (מסטולית כבר אמרנו..)

הדוגי בעמידה לא נפוץ שם וזה כנראה נפוץ בדרך
משגלה ועל כך נברך.. בכל זאת יזמית ;)

מוזר מאוד שלא הורידה חזייה.. לא צריך לבקש
או להורות בכלל.. אבל שזה בטעות לא קורה אולי עקב סטלנותה (דיברנו על זה כבר?!)
אז פשוט רומזים או שפשוט פורמים אותה ;)

אגב יש מישהי חדשה בשם סברינה...
מישהו נתן מבט?

14
אתמול חבר שלי ביקש המלצה שלחתי אותו לאמה מידעיה הפניני 4 בעקבות ההמלצה של קולומבו מהפורום שידגום גם בשבילי.
אבל הוא כדרכו הולך תמיד על הזמינה ביותר .. סנדרה אולי הוא לא שמע טוב ושמה סברינה או שהם סתם מחליפות שם ולפי תיאורו זו מלפית שווה ביותר חזה גדול מאוד ונעים למגע בחורה זורמת ולא מתלוננת השירות הרגיל מציצה וזיון אבל נתנה לו לשחק בחזה כפי שהוא אוהב ...וכשיצא מהחדר ראה את אמה ... רזה שחזה הולך לפניה ...לפעם הבאה.
ממעיט כעסו מפחית מזונו מרבה תנועתו.

20
ידיעה הפניני 4, ת"א.

קח בחשבון שדופקים בדלת אחרי 10 דקות. מאד מעצבן אם אתה לא גומר ממש מהר.

[QUOTE=atlon64]חברים לא הבנתי, מה הכתובת שם?? [/QUOTE]
חברים יקרים, מספיק להתבייש! תתחילו לדבר על החרמנות שלכם עם מי שאפשר (אמא, אבא, בני דודים, חברות וחברים טובים). סקס זה טבעי, גם אם זה בחינם וגם אם זה לא...
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”