איך אתם מורידים שיער מהזין והביצים? 51 על ידי אחים של גברות [QUOTE=אופציה אקזוטית]איך מגלחים את הרקטום? [/QUOTE] ראיתי סרטון איך מורידים שיער ברקטום.לוקחים כוהל מורחים בחריץ ומדליקים.הכוהל לא שורף וכל התחת שלך נקי משערות.אבל אם הגעת למצב הזה,אז אולי תבקש מהשימפנזית....חחחחח נשים הן לא חפץ ציטוט 21 יוני 2015, 21:10
איך אתם מורידים שיער מהזין והביצים? 52 על ידי avud [QUOTE=wow]יש פה כאלה שלא מורידים כלל?[/QUOTE] אני ציטוט 22 יוני 2015, 20:13
איך אתם מורידים שיער מהזין והביצים? 54 על ידי tz69 עם מצ'טה. אכול ושגול כי מחר הוא ייפול ! ציטוט 30 מאי 2016, 18:52
איך אתם מורידים שיער מהזין והביצים? 55 על ידי Jerassi [QUOTE=maximum]מה יש לכם על הביצים?גבעות והררים?רק עם סכין והעור חלק כמו תחת של תינוקנחתך פעם בשנה וגם זה בקטנההכי טוב xblade יותר עדין ויותר טוב וגם זול[/QUOTE]לא גילחתי מגיל 15 קרוב לעשר שנים , לא מתבייש להגיד לך שיש לי לפחות דירוג של 6-7. ציטוט 30 מאי 2016, 19:33
איך אתם מורידים שיער מהזין והביצים? 56 על ידי אחוששש היי חברים אני הולכת למישהי מורידה לי שערות מהגב וגם הזן כולל ביצים עם שעווה היא ממש טובה , גם שהזין עומד אפשר להוציא שערות עם שעווה בקלות טלפון בפרטי NNNNNBBBBBVVVV ציטוט 03 יוני 2016, 07:19