כ באר שבע, נתיבות והסביבה (דרום). - דף 9 - סקס אדיר

באר שבע, נתיבות והסביבה (דרום).

81
שלום חברים, באתר תחת קטגוריית מפגשים אצלי ישנה מודעה "צעירה ויפה בבאר שבע" התקשרתי למספר ענתה בחורה אומרת שהיא בת 25 רזה בלונדינית עם עיניים כחולות מבקשת 200 שקלים בטלפון אומרת שזה מסז עם הרפייה העניין הוא שהכתובת שהיא נותנת נמצאת ממש בסמוך לבחורה בשם לנה שגם מקבלת בשעות היום ואצל לנה ב200 שקלים הכל כלול בעסקה ונראה לי שגם כך פה, מישהו היה אצלה יודע משהו?

84
dave2016 - לא בטוח שאתה צודק. הבחורה שאתה מדבר עליה מפרסמת ביד 2 מדור עיסוי ב 200 שח תחת "פינוק מלא" ובטלפון לא מדברת על מסאז והרפיה אלא ישר אומרת שזה לא מקום של מסאז אלא של סקס. היה אכן דיווח על הבחורה הזאת (עם השיניים הרקובות) והיא מקבלת ברחוב גאולים במספרים הקטנים. אינני יודע אם זה בסמוך למיקום החדש של לנה או לא מכיוון שאינני הולך ללנה שהיא בעניי ממלכות התיקתוק.

88
הי חברים הייתי לפני שבוע בדירה המדוברת של קרן עם בחורה בשם ספיר שחומה שיער שחור חזה נחמד עומד
אך לא החלטית ואין לה מילה לא בזמנים שהיא קובעת איתך ולא במחיר גם מציצה לא משהו (בלי קונדום) ניסתה פעם השנורקל עמד אך לא יותר מזה בסוף התבעסתי עליה וגמרתי לה על החזה ובוא נאמר רוקנתי עליה מלאי של שבוע חחח
בקיצור חברים לגבי שאר הבנות בדירה אין לי מושג קרן לא עונה הרבה זמן
לגבי ספיר תופסת מעצמה יותר מידי וואלה צריך לעשות איתה חוזה עם עו"ד כדי שתקבל את מה שאתה רוצה ובזמן
המחיר גם לדעתי מופרז 350 אקט אחד עד חצי שעה ו 500 2 אקטים עד שעה ללא אנאלי
וואלה גם לשני אקטים לא הסכימה בטענה שיש לה עוד לקוחות
לא מספיק ייבשה אותי איזה 20 דק' בחוץ עוד עושה לך טובה
לסיכום
Ouch

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”