זאת קטיה
http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=11540&IsMobile=0
קצת רקע:
נתקלתי במודעה של קטיה והתבשרתי שהמחיר לביקור בדירתה הוא 600 ש״ח לשעת עבודה, כולל חומרים. סירבתי כי לא רשום לי פראייר על המצח, אבל אמרתי שאשמח לקבל אותה בטייק אוויי באותו המחיר וכך היה. הרבה זמן לא נתקלתי בבחורה איכותית לליווי ב 600 ש״ח אז הלכתי על זה. שימו לב גם אתם להיות אסרטיביים ולא לשלם יותר! 600 זה די והותר.
לגופם של דברים ולגופה של קטיה: בחורה רוסיה צעירה, טוענת שבת 22, נשמע הגיוני, מקסימום טיפה יותר. התמונות אמיתיות. קטיה גבוהה ורזה, עם חזה קטן-בינוני ומתוק, בטן שטוחה, טוסיק חמוד, הכול מתוח ועומד על מקומו בשלום, פנים יפות. נראית טוב. התמונות אומרות הכול.
הפינוק שלה סטנדרטי - מציצה רטובה ועמוקה (אהבתי מאוד!), שני אקטים בפוזות סטנדרטיות, רוכבת מעולה!, מקלחת משותפת ושיחה נעימה בין לבין (אנגלית לא רעה). לא חיפשתי חריגים אבל לא נראה לי שיש. היא לא הטיפוס. ילדה טובה וחכמה שסיימה עכשיו תואר, פעם ראשונה במקצוע העתיק, לא מקצוענית עם כל היתרונות והחסרונות שבדבר. כוס צר והדוק כמו של החברה הראשונה שהייתה לכם בתיכון או בצבא. gfe בינוני (לי זה לא ממש חשוב).
שורה תחתונה - אם אתם בעניין של לזיין את בת השכן היפה והצעירה במחיר סביר לימינו, קטיה היא אופציה טובה. היא לא תעיף לכם את הראש בביצועים אקרובטיים, אבל תעביר לכם שעה נעימה וכיפית.
אין לי כוונה לחזור (חוזר רק לבלתי נשכחות), אבל היא בהחלט דיל משתלם. צפויה להישאר בארץ למטרות זנות וכסף מהיר עד אוגוסט.
קטיה בת 22 - זונה מתוקה
3הייתי אצל קטיה היא ממוקמת בתל אביב. על הדיווח של ציקו כל המוסיף גורע. כל מילה בסלע
שראיתי אותה היא נראתה לי מוכרת ישנה אפשרות שזאת לנה 22 מממבה. רק תלמיד חכם החברותא של גדול הדור רבינו רוני הרב פיקסר יוכל לאשר זאת
יש לה נקודת חן מאוד בולטת בחזה. אני חושב שקטיה 22 היא לנה 22 שהייתה במממבה
בטלפון הפקיד סבלני ועומד בלוח הזמנים בשונה מהפקידה העצבנית מתאגיד תא שממש לא נעים לדבר איתה
שראיתי אותה היא נראתה לי מוכרת ישנה אפשרות שזאת לנה 22 מממבה. רק תלמיד חכם החברותא של גדול הדור רבינו רוני הרב פיקסר יוכל לאשר זאת
יש לה נקודת חן מאוד בולטת בחזה. אני חושב שקטיה 22 היא לנה 22 שהייתה במממבה
בטלפון הפקיד סבלני ועומד בלוח הזמנים בשונה מהפקידה העצבנית מתאגיד תא שממש לא נעים לדבר איתה
קטיה בת 22 - זונה מתוקה
4ללנה 22 מממבה אכן נקודה בולטת בין הציצים אבל לא זכור לי שהיא מתנשאת ל1.77
זבל מי שמלכלך - את החוף, את הים ובכלל!