כ מקדה, ניקאולה, בילקיס או פשוט... - דף 2 - סקס אדיר

מקדה, ניקאולה, בילקיס או פשוט...

11

הנך יפה רעייתי, הנך יפה--עינייך יונים, מבעד לצמתך; שערך כעדר העיזים, שגלשו מהר גלעד. ב שינייך כעדר הקצובות, שעלו מן-הרחצה: שכולם, מתאימות, ושכולה, אין בהם. ג כחוט השני שפתותייך, ומדברך נאוה; כפלח הרימון רקתך, מבעד לצמתך. ד כמגדל דויד צווארך, בנוי לתלפייות; אלף המגן תלוי עליו, כול שלטי הגיבורים. ה שני שדייך כשני עופרים, תאומי צבייה, הרועים, בשושנים. ו עד שיפוח היום, ונסו הצללים--אלך לי אל-הר המור, ואל-גבעת הלבונה. ז כולך יפה רעייתי, ומום אין בך. (שיר השירים-פרק ד')

זכיתי לאסוף אותה פעם נוספת.
יוצא מהבית באחת עשרה בלילה ושם פעמי להר-ציון. התחנה מול בנק לאומי עמדה שוממה. העברתי את הזמן בסיבוב ברחוב הקוקסי, אבל מהר עזבתי את המתחם. לא ברור לי למה, אבל אותי הן דוחות. כמה סיבובים על הר-ציון, ופתאום....נטלי המתוקה מחייכת אלי
מהתחנה.
אין לי מושג, אבל ראיתי אותה עירומה בתחנה, למרות שהייתה לבושה לגמרי חיוך
הכנסתי אותה לרכב והפלגתי איתה למיסתור. ללא מילים הורידה את בגדיה
וחיכתה כמו פסל. הבנתי שיש שידור חוזר מפעם קודמת ולקחתי פיקוד.
נגיסה בשני הקרמבואים והופ אני צולל לפרפה השוקולד, שלאט לאט
הפך לשוקולטה מהבילה. הילדה החלה לרטוט כמעה ואפילו חיבקה
אותי. פרצי צחוק לא מובנים שלה גרמו לי לחייך ולחדור חזק
לתוך האיבר הצר והרטוב שלה. התחילה לגנוח, אבל לא
יכולתי להחזיק יותר וציפיתי לה את עוגת השוקולד
האחורית בקרם וניל חם ודביק. איזה ניגודיות.
מת על זה, מת עליה, מת על אשתי שהולכת
לישון מוקדם, מת על שר הפנים והשר
לקליטת העלייה, שהביא את העלייה המחרמנת
הזו לארץ והכי אני מת על שאולי...

בברכת "חייבים לזיין אפרו ישראלית"

ק.

13
מאמצים גדולים נעשו השבוע על מנת לאתר את אותה אתיופית ופעמיים אף הבחנתי בה רגע לפני שעלתה
על רכב ונעלמה בחשכה כאשר באחת הפעמים,כשירדה מרכב, נאספה במהירות בזק על ידי רכב אחר
שנצמד לאותו רכב כך שנראה היה שהנהג השתמש בתרגיל המעקב.

יום שישי עשר בלילה,
לאחר שזהיתי אותה מתהלכת מאזור התחנה לכיוון צומת קיבוץ גלויות כשהיא אוחזת בידה האחת בקבוק בירה
ובידה השניה מסמסת בפלאפון נעצרתי ואמרתי שלום, מה רבה הייתה האכזבה כשהמשיכה בדרכה ולא
שלחה אפילו מבט אחד קטן לעברי. מבולבל
לאחר כעשר דקות חזרה כלעומת שבאה,בקבוק הבירה כבר לא נמצא איתה,שוב אני אומר שלום ושוב היא
מתעלמת תוך התעסקות בפלאפון וניגשת לשבת על עמוד השביל הנמצא מאחורי התחנה.

הרגשתי שאני חייב להתעלות על עצמי ולהעיז יותר ולכן יצאתי מהרכב וניגשתי אליה,שאלתי מה העניינים ואם
היא זוכרת אותי שהרי נפגשנו לפני שבוע(כמובן שלא דיברתי אמת),אמרה שאינה זוכרת שכן גם כך יש לה זיכרון קצר
והחזירה בשאלה "אתה זוכר כמה אני לוקחת"?
לא חשבתי שנכון לענות לה שקרומבה ידידי אמר 200 לכן החזרתי בשאלה "תזכירי לי"? ולאחר שאמרה
בעצמה 200 אמרתי "מזל..כבר חשבתי שתגידי 300". קריצה

בדרכנו לחניון מרוחק סיפרה שמגיעה היא מהצפון ומתארחת אצל חברה,המראה הכללי שלה העיד כי מדובר בבחורה
נקיה ומטופחת כאשר ציפורני ידיה מסודרות וטבעות רבות מקשטות את אצבעותיה.

כפתור אחד מחולצתה הושל וגופה השחום חצי עירום,שידייה קטנים אך זקופים להפליא,ישבנה הקטן חלק,כך גם
חריצה הקידמי המגולח למשעי.
התחילה במציצה חשופה טובה ולאחר עברה לפינוק האגוזים שהתאפיינו כטעונים שיפור כאשר בו בעת אצבעותי
מלטפות את ישבנה הקטן ונהנות מכל רגע,התלהבתי כשהסכימה שארד לה תוך שהיא משתפת פעולה בתנועות האגן שלה
ובו זמנית מוצצת את אחת מאצבעותי בהתלהבות רבה,בהמשך נתנה אופציה לחדור ללא קונדום אך לגמור בחוץ
ואני שהעדפתי לגמור בפנים הלבשתי הגנה וחדרתי פנימה (חבל שאז התעסקה בהתכתבויות בפלאפון)
תוך נשיקות הצוואר(בשפתיים לא הסכימה) עד הרגע המושלם. Tongue

דיווח זה מוקדש בהוקרה לידידי קרומבה שבזכות הדיווח הראשוני שלו זכיתי לחוויה,
תודה איש יקר ומוערך. מוחא כפייה

16
במסגרת מסע החיסכון שלי ביקרתי את הגברת.האמת שזו השחורה השניה בחיי והראשונה,פורטוריקנית,לא הייתה משהו.זה היה לפני שנים וקוויתי לחוויה מתקנת. בגדול,לא הייתה ואולי הצפיות היו מופרזות.הבחורה סך הכל בסדר עבור זונת רחוב,לדעתי היא רחוקה מלהיות מאוד נקיה,פסיבית מאוד כשהדבר היחיד שמעניין אותה הוא הטלפון.תוך כדי זיון יש מופע אור-קולי שלה והטלפון.לא זיהיתי אצלה סימני נרקומניות וזה נדיר ברחוב,למרות זאת אני לא בטוח ששווה 200.אגב,היא ישבה בתחנה עם חברה כשסביבה חבורת נערים על אופניים שניהלו איתה מו"מ.היה לי קשה לחלץ אותה מהישיבה. צחוק
רק אידי-אמין     לשעבר   ALEXXX

17
בשמלה אדומה ושתי צמות
ילדה קטנה יחידה ותמה
עמד לי ושאלתי: כמה?
אז אתמול ארבתי לקטנה האתיופית. מה לעשות , התמכרתי.
פתאום היא מופיעה עם חולצה אדומה, שתי צמות ומכנסונים משנות השמונים.
איסוף מהיר, חיוכים של מכרים ותיקים והופ, העלמה הצעירה כבר עם הראש באיזור חלציי.
דוגי. צבע שחור מול עיניי וקונטרות עדינות עם קולות חלשים לא השאירו לי הרבה ברירה
אלא למלא את הגומי בהרבה הרבה ילדים מוקה שפיספסו את ההזדמנות לחיות.
צחוקי מבוכה מטופשים של נטלי, נשיקת פרידה וישר היא נחטפת....

ק.

18
עשר ורבע בלילה,שוב היא נצפת בתחנת האוטובוס הקבועה כשהיא בחולצת כתפיות אדומה ומכנסיים לבנים ונאספת
לאחר שביצעתי כמה סיבובים ולאחר שלא מצאתי בחורה לרוחי.
התפריט אותו תפריט וכך גם התשלום אך הפעם ובניגוד לפעם הקודמת הסכימה לצאת מהרכב כדי לממש לי
את הפנטזיה לחדירת דוגי תחת כיפת השמיים ובליווי אור ירח.

מצד אחד היה יותר מנחמד לחדור מאחור,לתפוס חזק בשתי ידיי את אגנה,ולראות את מראה ישבנה הקטן נצמד אלי בכל העמקה
כשהיא רוכנת על שילדת הרכב,אך מצד שני חבל שאינה מתמסרת יותר ומעדיפה להתעסק בפלאפון במקום להתרכז בדבר האמיתי.

19
בין שישי לשבת בהר ציון,
בתחנת האוטובוס הצמודה לשדרת הגן היא שוב יושבת והפעם במכנסי ג'נס קרועים וחולצת רשת לבנה,
בנוסף ניתן להבחין כי שיערה השחור בעל הצמות עבר מהפך וכעת נעשה מתולתל אפרו.

חיוכה הרחב העיד כי זיהתה אותי ברגע שעצרתי בסמוך אליה בעודי תוהה אם מדובר באותה נטלי או שמא
בבחורה אחרת,השינוי החדש שהתהדרה בו יצר בהחלט כמה שניות של בלבול שלאחריהם התאפסתי.

כשנכנסה לרכבי המשיכה לפזר חיוכים מלווים בצחוק ונראה היה כי מצאתי אותה במצב רוח שפיר בו בעת
לא חדלה מהתמכרותה בשליחת עוד כמה הודעות ממכשיר הפלאפון.

כשהגענו ליעד ועברנו לאחור ביקשתי שתכבה את הפלאפון או לפחות תשאירו במצב שקט כי לי אישית מבאס
לראות אותה מתרכזת בהתכתבויות בזמן ההנאה,שמחתי שנעתרה לבקשתי וקברה את הדבר המעצבן בתיק.

לאחר שעינגה במציצה חשופה ובליקוק האגוזים הלבישה הגנה וחדרה אלי במצב ישיבה, תזוזות הרכב ימינה
ושמאלה אישרו כי ביצעה קפיצותיה בהתלהבות רבה,בדומה לרוכב על סוס המגיע ליישורת האחרונה.
כשהרגשתי שמתחילה היא להתעייף עברנו למצב שכיבה תוך הצמדות מקסימלית ונשיקות צוואר משני צדדיו
עד התרוקנות הייצר. Tongue

יכול לומר בוודאות שנהנתי יותר מפעמים קודמות.

חשבתי שהכל בזכות הפלאפון שעבר למצב שקט,
מסתבר שהיה דלוק ואף אחד לא צילצל... חיוך

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”