כ עלמת הטירוף חלק ב' אשדוד !!! - דף 5 - סקס אדיר

עלמת הטירוף חלק ב' אשדוד !!!

42
תודה רבה לרוני על הנייד.

התכתבות קצרה בוואטסאפ וקבענו יום ושעה.
איחרה בכרבע שעה אבל עידכנה...

בחורה יפה לגילה, בת 44, גוף סה"כ יפה ומתוח.
היינו ביחד שעה וחצי, הבחורה מתמסרת וטובה מאוד בסקס, מציצה נהדרת ואנאלי כיפי... מאוד צרה מלפנים ומאחור.

חוויה מאוד טובה עם אישה טובה

43
ראשית תודה רבה לרוני התותח שתמיד מפרגן לכולם.
אז הייתי איתה הבוקר ופשוט היה חלום, נכון לא פנים הכי יפות שראיתי אבל הזיון איתה היה משהו מפחיד הכוונה למשהו חיובי.
הגעתי אספתי אותה מביתה ומשם לצימר בעד הלום. בלי דיבורים ישר מציצות זיונים ועוד.
היינו ביחד שעתיים לא לוחצת ולא מלחיצה, פשוט חוויה.

ממליץ ובחום

45
חברים יקרים
אז בצהרי היום באחד מהימים היותר חמים שהיו הלכתי לפגוש אותה...התיאום היה באנגלית בוואצפ
שלחה לי תמונות ביקשה גם שאני אשלח (פיזרה הרבה מחמאותקריצה)
אין מיקום וצריך לאסוף אותה מביתה
הגברת נראת בסדר לגילה(דוברת קצת עברית היא באולפן והאנגלית מסתבר לא משהו)...אך לא לאוהבי הצעירות אפילו לא קרוב!
הייתי עם בחורות באותו סקלה של גילאים שהיו נראות הרבה יותר טוב
מבחינת הסקס היא מאוד בישנית לא מזכירה מישהי עובדת
אבל מצד שני חומר ביד היוצר ...אין אצלה את המילה לא!
לא צריך לפרט יותר מדי ממה שחברי לפורום כתבו על הסקס
יש לה יחס כמו מאהבת אפשר לפתח איתה שיחה היא בחורה שכיף לדבר איתה (כימעט שחכתי מהכסף..הכסף החליף ידיים רק שהיא הגיעה לביתה בגלל שאני העלתי את העניין אם לע היה נדמה שהיא לא תבקש)
סך הכל היתה חוויה טובה של 3 וחצי שעות
ציון 7 בכללי רק בגלל המראה שלא לטעמי אבל השירות 10 פלוס

"או שתכתוב משהו ששווה לקרוא עליו

או שתעשה משהו ששווה לכתוב עליו"

49
ראשית תודה לרוני שפינק אותי בפרטי הקשר איתה - תבורך אחי , אין עליך :-)

התקשורת איתה קצת מסובכת ורק בכתב עקב בעיות שפה . החום באשדוד גם הוא לא ממש עוזר .

לתשומת ליבכם - החדרים בעד הלום לא מקבלים הזמנות אלא בטווח של שעה ואז נאמר לי שאין חדרים - לא נורא יש באשדוד הרבה אחרים .

מעבר לזה בחורה חמודה מאד ולטעמי גם נראית מצוין - לא שקיות שוקו ולא נעליים אבל הכל בפרופורציה יחסית לגיל ............... פרגית היא לא !

אחרי הדיווח של רוני כל מה שאכתוב יראה חיוור , אבל בכל זאת למי שמוכן לטרוח ומחפש מילפית כמו שמילפית אוקראינית צריכה להיות היא שווה.

מהחכמים למדתי שנתינה היא קבלה ולכן לינק לסרטון של מילפית שמאד דומה לאוקסנה - כמובן שהכל בעיני המסתכל אבל לדעתי זה נותן מושג לגבי המראה
http://xhamster.com/movies/6007391/mona_wales_is_one_dirty_milf.html

שמחתי לבקר אותה ותודה רבה לרוני

50
אז ככה זה מתחיל אני כבר כמה שנים כאן ולפעמים לא תמיד או שבכלל לא יוצא לי להיפגש עם המספרים ששלחת לי אשר ביקשתי ממכם וזה לא תמיד מה שאתם חושבים שאנחנו נקראים אוכלי חינם פשוט בראש לי אתה אומר בוא ניקח את המספר טלפון ואם כמובן אצא שאלך זה יהיה בונוס אז מצטער על זה שגרמתי לכם לחשוב שאני מאלו שלוקח מספרים מאנשים ולא מדווח
אז עכשיו אני יתחיל בדיווח הראשון שלי חחח אז ככה יצרתי קשר עם אוקסנה כמובן דרך הווטסאפ והיא שלחה לי כמה תמונות והחלטתי להיפגש איתה ואיך שכולם אמרו איך שהיא נראה זה היא עם חזה קטן וגם מאין צלקת או משהו כזה לאורך הצוואר ותחת סבבה ומאוד רזה ויש אפשרות לאנאלי ומציצה בלי קונדום וחווית זיון די כיפית והיא זורמת עם הכל פשוט כיף איתה וכמובן שאספתי אותה מאשדוד ולקחתי לצימר של עד הלום שיצא לי לשלם 170 על החדר ו400 איתה כמובן למשך שעה וחצי שזה די סבבה והיא נותנת לך הרגשה של בוא נעשה סקס ושכח מעצמך חחח וזהו
אני מספר לא משהו יצירתי אבל אין מה לעשות תסבלו...??

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”