כ בחורות במרכז במחיר סביר שמתנשקות צרפתית. - סקס אדיר

בחורות במרכז במחיר סביר שמתנשקות צרפתית.

1
היי. אני גר בפ"ת והייתי בכמה מקומות לא ממזמן. בכל המקומות שהייתי עד עכשיו, הבחורות לא מתנשקות שם צרפתית. בדקתי עוד המון מקומות לא רק בפ"ת, גם בת"א וברמת גן. הרמתי אינספור טלפונים, ורוב הבחורות לא מתנשקות. לא הצלחתי למצוא עדיין בחורה שמסכימה להתנשק צרפתית, מתוך 20 בחורות בערך שדיברתי איתן בטלפון. אני מחפש את הקטע הזה, אין מה לעשות. אני יודע שאין הרבה שמסכימות להתנשק, אבל בלי זה זה לא מושלם בעיניי ואני מוותר על התענוג.

יש איזו בחורה במחיר זול שהייתם אצלה או שאתם יודעים עליה שמתנשקת צרפתית במחיר סביר? אני מחפש בפ"ת, רמת גן ות"א. מחיר סביר בשבילי זה 200 ש"ח. אני מחפש כמה שיותר לחסוך בכסף, כי אני קצר בכסף לא כי אני קמצן. אבל אם אין ברירה, אני מוכן לחרוג ל-250 ואפילו עד 300 ש"ח אם היא באמת שווה את זה. כמה שיותר זול יותר טוב. אבל שתנשק צרפתית אחרת אין על מה לדבר.

אגב, אני לא מחפש בחורה שעושה מסאז' ועל הדרך מתנשקת בלי סקס. אני מחפש גם סקס וגם נשיקות. תודה מראש לעוזרים.

נ.ב יש לי עדיפות גדולה לפ"ת-רמת גן. אני מעדיף כמה שיותר לחסוך בדלק. אבל גם ת"א יכול להתאים לי.

4
אירה מהגר״א 12 מספקת את השירות וגם היא לא רעה, אני מניח שיעלה עד 200₪ עם התוספת
ובכלל לדעתי בטלפון רוב המכונים יגידו שאין נשיקות כי הם לא מוכנים להתחייב שהבחורה תסכים לזה
זה משהו שאתה אמור לסגור בפרטים מול הבחורה, אם אתה אסטטי אז יש מצב שהיא תסכים תמורת תוספת

6
[QUOTE=isz1]אירה מהגר״א 12 מספקת את השירות וגם היא לא רעה, אני מניח שיעלה עד 200₪ עם התוספת

ובכלל לדעתי בטלפון רוב המכונים יגידו שאין נשיקות כי הם לא מוכנים להתחייב שהבחורה תסכים לזה

זה משהו שאתה אמור לסגור בפרטים מול הבחורה, אם אתה אסטטי אז יש מצב שהיא תסכים תמורת תוספת[/QUOTE]

[QUOTE=צמצם]גם ויקה מהגרא 12
חלק מהבנות בריבל 13
זה תלוי הרבה באסטטיות של הבחור ובכימיה איתו
[/QUOTE]

במקרה שלי אין סיבה שלא תרצה להתנשק. אני אסתטי, אני נקי, אני צעיר, אני נראה טוב, אין סיבה שלא. הבעיה שיש בחורות כאלה שלא רוצות להתנשק גם אם יבוא מלך היופי.

בכל מקרה, שלחתי לשניכם הודעות פרטיות. אני אודה לכם אם תענו לי.

אשמח לעוד תגובות.

7
[QUOTE=isz1]אירה מהגר״א 12 מספקת את השירות וגם היא לא רעה, אני מניח שיעלה עד 200₪ עם התוספת

זה משהו שאתה אמור לסגור בפרטים מול הבחורה, אם אתה אסטטי אז יש מצב שהיא תסכים תמורת תוספת[/QUOTE]

חחחח אירה קריצה
אירה רצתה להתנשק איתי גם ב 150 שח
אני כל הזמן הרחקתי את הפנים ממנה
הסיבה היא לא בגלל שאירה לא חמודה ויפה
אלה בגלל שלך תדע מה הכניסה לפה שלה כל היום ...עשרות זרגים ביום
גמירות בפה ....

לא בשבילי .

אבל חולה על אירה תותחית על .

וַיִּתֵּן אֱלֹהִים חָכְמָה לִשְׁלֹמֹה, וּתְבוּנָה הַרְבֵּה מְאֹד, וְרֹחַב לֵב כַּחוֹל אֲשֶׁר עַל שְׂפַת הַיָּם.

9
[QUOTE=שלמה המלך]

חחחח אירה קריצה
גמירות בפה ....

לא בשבילי .

[/QUOTE]

שלום מלך
למיטב ידיעתי אירה לא מקבלת גמירות בפה
אז אולי אתה מתבלבל עם מישהי אחרת, ולא-חדש לי ,התנסית או שמעת? הוצע לך? קריצה
האדם אינו אלא תבנית הלך רוחו

10
[QUOTE=הלך רוח]
[QUOTE=שלמה המלך]

חחחח אירה קריצה
גמירות בפה ....

לא בשבילי .

[/QUOTE]

שלום מלך
למיטב ידיעתי אירה לא מקבלת גמירות בפה
אז אולי אתה מתבלבל עם מישהי אחרת, ולא-חדש לי ,התנסית או שמעת? הוצע לך? קריצה
[/QUOTE]

אני לא ניסיתי ולא שאלתי את אירה אם היא מקבלת בפה או לא
התכוונתי שאני לא יודע איפה הפה שלה היה
גם ממציצה חשופה אני משתדל במקומות שכאלה שלא .
הולך על בטוח קריצה

וַיִּתֵּן אֱלֹהִים חָכְמָה לִשְׁלֹמֹה, וּתְבוּנָה הַרְבֵּה מְאֹד, וְרֹחַב לֵב כַּחוֹל אֲשֶׁר עַל שְׂפַת הַיָּם.
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”