כ האם כדאי לסוע לאוקראינה בשביל מישהי - דף 2 - סקס אדיר

האם כדאי לסוע לאוקראינה בשביל מישהי

11
סליזי אני בהחלט מבין אותך ואם הייתי במקומך הייתי נוסע , מה זה נוסע .......... טס !!!

אבל בכל זאת בלי איזו עצה טובה לא תסע , נכון ? אז הראשונה היא שלא תקח איתך יותר כסף ממה שאתה חושב /רוצה ויכול להוציא.
השניה , שמור על עצמך שהגברת לא תנסה לשכפל אותך (הריון ) זה בטח יהיה קצת מבעס לזיין ככה אבל גם היא נשבעת לך בכל מה שיש לה ואין לה שהיא לוקחת גלולות וכד' שמע לי שתדאג שהזרעונים החמודים שלך לא יגיעו לביצית המתוקה שלה - אחרת יהיו לך צרות צרורות .

נסיעה טובה ובילוי נעים

14
במילה אחת - לא
בשתי מילים - בחיים לא

אתה רווק. לך לזיין נערות ליווי כוסיות, יעלה לך פחות מהטיול. אם אתה רוצה קשר רומנטי/חוויה לכמה ימים אז בסדר. אני לא חושב שמישהי הייתה משקיעה כל כך הרבה זמן של דיבור בשביל לעשות איזה אמבוש של חטיפה/סחיטה/הריון וכו', ועדיין תהיה זהיר.
הרי אצה חא נוסע לחופשה, אלא נוסע לזיין אותה ולצאת איתה למסעדות וכו', תחשב את העלות ואולי מבחינה כספית כדאי לך ללכת כאן לנערות ליווי או לפחות לנצל את הטיסה כדי לזיין קצת בקייב כמה כוסיות אחרות.
כמו שכתב פיפמן - לא קונים מכונת גלידה בשביל שלוש כדורים. אם היא רק זיון - זה זיון שעולה לך מאוד מאוד ביוקר.
אני, אגב, כמו כמה לפניי, חושב שאתה מאוהב בה ולא טס רק כדי לזיין, אז עשה עם עצמך בדק בית פנימי אמיתי ותחליט.
בכל מקרה ובכל מה שתבחר לעשות, שיהיה בהצלחה.

16
חברים יקרים
תודה על התגובות.
בין השורות, אני קורא הנחות ואמירות לא ממש רלוונטיות.
כנראה שגם הדובר וגם השומעים שותפים לאי ההבנות. ככה זה בחיים.
אז הנה:

1. לא מאוהב. למרות שיותר מאחד חושב ככה.

2. כסף. אני רואה את זה בתור חופשה, לא מסע זיונים של זונות. charmer, זה מתייחס אלי: ללכת למסעדות, לזיין אותה, לטייל בעיר, זאת חופשה. אמנם, עם מישהי שאני לא מכיר ממש, אבל מכיר קצת. סטוץ. הוא יכול להיות מוצלח ויכול גם לא.
לא משווה את זה לשום מסע זיונים, שנראה לי יעלה יותר. בכל מקרה אני לא הטיפוס של לבוא לדירה לשעה לזיין וללכת. לילה במלון, לגמרי. וגם, אני מקבל את מה שאני אוהב ואיך שאני צריך מבחורה, אני לא צריך כל כך מהר לרוץ ולזיין עוד 10 אחרות. סטייק משובח אחד גדול טעים ומספק הרבה יותר, מכמה מקדונלדס (...וסליחה לעומרי פדן).

3. לא רואה שום מצב שאני מביא אותה לארץ. לא במחשבה, לא בכוונה ולא על הראדאר. אולי שלה. אני חושב שהיא הפנימה את זה. אני רק לא בטוח. וזאת אחת הסיבות שאני מתלבט. הנה קטע מהשיחה שלנו בווטסאפ

[22:57, 6/5/2016] : You didn't say anything about what I told you
[23:27, 6/5/2016] Tina : About what?
[23:32, 6/5/2016] : About you expecting something that probably will not happen.
About you, doing things only because of these expectations.
I don't want you to feel that you waisted your time
[23:40, 6/5/2016] Tina : Why do you say about my expectations?
[23:40, 6/5/2016] Tina : Ypu can't know what i really need and want
[23:41, 6/5/2016] Tina : I just like you..and you excite me
[23:44, 6/5/2016] Tina : I have one expectation i want you come to Ukraine. What's wrong with this?
[00:02, 6/6/2016] : Nothing is wrong. It's ok
So tell me what you really need and want
[00:05, 6/6/2016] Tina : It doesn't metter
[00:05, 6/6/2016] Tina : You can't give me that
[00:25, 6/6/2016] : That is exactly my point. Are you OK with that?
[07:36, 6/6/2016] Tina : Yes

4. גם אם אני נוסע אליה, אני לא קונה מכונת גלידה בשביל שלושה כדורים. סה"כ טיסה וכמה ימים במלון. חופשה.
ואם זה לא עובד, הבופה עדיין פתוח.

5. אלה שתי הסיבות שאני מתלבט בהן.
מדינה שאני לא בטוח לגבי עקיצות, ופתיונות וביטחון אישי. ומצד שני לא רוצה להשלות בחורה, ולצאת עם תחושה מבאסת מזה.
בתכלס, אם זאת לא הייתה אוקראינה אלא ברצלונה או מינכן או שטוקהולם, לא הייתי חושב פעמיים.
ומתוך המדינה והמציאות גם המצוקה של בחורה לבד במקום כזה.
לפני כמה וכמה וכמה שנים, טסתי ללונדון בנסיבות דומות. טסתי לשבוע, נשארתי שבועיים. חוויה משובחת.
כל השאר זאת רק חוויה וקצת כסף, שיתבזבז בכל חופשה אחרת.
טפל בחור שמאחור
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”