האם מישהו ביקר אצל שני מכפר הרוא"ה?
אני רוצה לדגום אבל אשמח לאיזה הכנה לפני......
עיסוי באזור השרון - שימו לב...
12אוקיי אז מאחר והאיזור מאוד מתאים לי והמחיר נחשב יחסית לנמוך, החלטתי ללכת לדגום בעצמי....
מי שהמראה של הבחורה קריטי לו יכול כבר עכשיו לדלג הלאה, מדובר בגברת שמנה מאוד ממושקפת עם פנים מאוד לא יפות, היתרון היחיד זה החזה הענק שלה, מה שכן מדובר בבחורה סופר נחמדה שהיה לי איתה חיבור טוב כבר מהשיחה הראשונה.
אז המקום הוא צימר עץ שנבנה מאחורי בית מגורים שאנו שייך לשני, היא שוכרת אותו ולא מתגוררת בכפר עצמו.
התפשטתי והתחילה במסאג' שאינו מקצועי אבל נעים מאוד מדי פעם מגניבה נגיעה לאיזור האשכים, לאחר כחצי שעה ביקשה שאסתובב והתחילה בעיסוי נעים בחלק הקדמי עד שהגיעה לעיקר
.

כשהתחילה שאלתי בנימוס אם אפשר לגעת בחזה והיא אמרה שאין בעיה כששאלתי אם היא יכולה להוריד אמרה בהתחלה שלא אבל אז אמרה שאני כזה חמוד אז יאללה..... זוג השדיים שלה ענקי, כפי שכבר ציינתי, ומאוד נעים למגע היא העמיסה אותם על הזין שלי וביצעה את ההרפייה בעזרתם, כשאמרתי לה שאני עומד לגמור היא הפסיקה ואמרה שיש עוד זמן והיא רוצה להנו ממנו, אמרתי לה שהיא תוכל להנות ממנו פעמיים ואפילו יותר אז היא המשיכה עד להשפרצה על השדיים שלה.
ממשיכה בעיסוי נעים עד שהוא מזדקף בשנית והיא משחקת בו עם היד שכהפנים שלה ממש קרובות ובחונות את הזיין מקרוב נראה שהיא ממש נהנת ממה שהיא עושה, תוך כדי היא מחמיאה לי על הזין ואומרת שהוא יפיוף והיא רוצה לשמור אותו ושהיא מאוד אוהבת למצוץ (ציינה שבד"כ לא עושה את זה) ואם אכפת לי... אמרתי לה בשמחה והופ הוא בפה במציצה מושקעת מאוד מאוד, גמירה ( לא בפה) מקלחת והביתה....
סה"כ שעה נטו טיפול שתי גמירות מציצה ציצי.
אני מאוד מאוד נהנתי ובטוח שאחזור שוב מעדיף טיפול מושקע מפנק וזול מאשר כוסית ב 400 ש"ח שעושה לי טובה שהיא נוגעת בי
תבלו.....
טייגר וודס כי אין חור שאני לא משחיל
13הי טייגר
תודה
אני מאזור כפר יונה
יש לך את הטלפון של שרית ?
יש לך המלצות נוספות באזור ?
מומי
חיים פעם אחת ,לעשות כייף כייף כייף
14אין לי הרבה לחדש מעבר למה שטיגר וודס דיווח אבל חשוב לקבל פידבק מכמה אנשים - מאשר שגם אני זכיתי לטיפול זהה. וממליץ על הטיפול שלה בחום רב! 

אוהב חזה ענק :)
15ביקרתי שוב אצל שני.
היא ישר זכרה אותי והיה נעים כמו בפעם הקודמת, שוב ליטופים נעימים ומושקעים ומציצות עם גרון עמוק עד שכבר נמאס לי....
תבלו
טייגר וודס כי אין חור שאני לא משחיל
16[QUOTE=טייגר וודס] ביקרתי שוב אצל שני.
אז למען הסר ספק, היית בכפר הרא״ה?
היא ישר זכרה אותי והיה נעים כמו בפעם הקודמת, שוב ליטופים נעימים ומושקעים ומציצות עם גרון עמוק עד שכבר נמאס לי....
תבלו
[/QUOTE]
אז למען הסר ספק, היית בכפר הרא״ה?
18שלום
לאחר ניסיונות רבים הצלחתי לתפוס את שני.
נתחיל החלק הטוב, מבחינת השירות היא פשוט מעולה, זורמת עם כל מה שאתה מבקש.
לא תקתקנית הייתי אצלה למעלה משעה וקיבלתי עיסוי, מציצה 2 גמירות ואת כל מה שטייגר האגדי כתב.
החלק הרע, שמנה מאוד, ריח לא נעים מהפה (ריח של סיגריות וריח שלא הצלחתי לזהות את מקורו) כשאני הייתי לדעתי היא לא התקלחה בין הלקוחות והדיפה ריח חזק של זיעה.
סך הכל היה נחמד בגלל כל החבילה בייחס למחיר.
אבל אני לא אחזור שוב.
לאחר ניסיונות רבים הצלחתי לתפוס את שני.
נתחיל החלק הטוב, מבחינת השירות היא פשוט מעולה, זורמת עם כל מה שאתה מבקש.
לא תקתקנית הייתי אצלה למעלה משעה וקיבלתי עיסוי, מציצה 2 גמירות ואת כל מה שטייגר האגדי כתב.
החלק הרע, שמנה מאוד, ריח לא נעים מהפה (ריח של סיגריות וריח שלא הצלחתי לזהות את מקורו) כשאני הייתי לדעתי היא לא התקלחה בין הלקוחות והדיפה ריח חזק של זיעה.
סך הכל היה נחמד בגלל כל החבילה בייחס למחיר.
אבל אני לא אחזור שוב.