יאנה רמת גן- חולת זרע אמיתית
62[QUOTE=המנוסה]
יאנה אלופת השום
כן היא אמרה לי פעם כשרמזתי לה על ריח השום המזעזע הבוקע מגרונה - כן, אני חייבת לאכול לפני העבודה כמה שיני שום כי זה מחטא את החיידקים שיש לכם בשפיך.
יאנה מקפידה מאד על בריאותה בסייגים מסויימים כמו גמירה על חור התחת - לא משהו שחכמי רפואת הHIV היו ממליצים אבל כמו הקולגות שלה היא לוקה מאד בהבנה בסיסית של דרכי ההדבקות וסבורה באמת שכמה שיני שום יושיעו אותה מאימת המחלה רק שהיא קצת נסחפת ובקיבוץ דורות קצת מודאגים כי נראה לי שהיא צורכת את מרבית יבול השום בישראל.
לא נהיה עדינים - הגברת מסריחה משום באופן מזעזע לא רק מפיה אלא גם מעור גופה והאמת שכל הדירה כולה ספוגת ריח שום באופן מטריד למדי.
חוץ מזה אם צלחתם את הגיהינום הזה אז היא באמת מבוגרת 50++ חלקת עור , ממש לא יפה אך לא מכוערת ובעלת גוף פרופורציוני ספורטיבי - היא מדוושת באופניה מבת יום למתחם הבורסה וחזרה כל יום מה שבא לידי ביטוי בישבנה ובטנה המוצקים אולי אפילו יותר מדי .
מציצה משובחת אם תרצו עם מים חמים , גניחות מזוייפות להפליא אך מחרמנות למרות שברור שהיא בתפקיד חנה רובינא ובעיקרון מפנקת מעולה .
חזרתי פעם נוספת כדי לוודא או להתפלל שאזל מלאי השום אך לשווא . הריח שוכן לבטח בדירתה והיא מורחת אותו על אברכם באהבה. והשבוע שהלכתי לקנות שום בשוק אמר לי המוכר בעצב : נגמר. יאנה לקחה הכל ."
תהנו . כנראה שיש מחיר לפינוק מלא ב 200 שקל 
[/QUOTE]

חח הרגת אותי...
חשבתי לבקר אותה אבל לא נראה לי
"או שתכתוב משהו ששווה לקרוא עליו
או שתעשה משהו ששווה לכתוב עליו"
או שתעשה משהו ששווה לכתוב עליו"
63בעניין הפנקס :
אני חושב שעשיתי לכם שרות טוב :
חבר שסיפרתי לו על התיעוד המוזר של מספרי הטלפון בפנקס המדובר שלח אותה להתקלח - הגניב את הפנקס לגינס שלו -
כמובן שהפנקס עם מספרי טלפון של מאות לקוחות הושמד מיידית . ( קיבל חורפה היה שם את המספר הישן שלו ממקום העבודה הקודם)
החבר טען שהיא התקשרה אליו ערב אחד כאשר היה עם משפחתו בבית ( מסתבר שטורחת לחזור לכל מי שמתקשר לא מחסוי )
היה לו מיני משבר עם אשתו מכיוון שהיא פתחה במילים : איפה אתה ? , אני זקוקה לזין שלך עכשיו ״ )
הבחור טען בפני אשתו שכנראה מדובר על שרות סקס מוקלט מעין ״ שיחות ספאם״
שבת שלום
מתקתק וותיק
64[QUOTE=scobido]צעיר לנצח אחי ברצינות יש לה מחלות?
היא ממצה לי בלי גומי ונתתי לה ליקוק קטן עם הקצה של הלשון לקוס.
אני בחרדה גם מהטלפונים שהיא מתעדת ועכשיו במיוחד מהעניין של מחלות המין ? מישהו נדבק ממנה בעבר ? חברים עזרה !!!!!
[/QUOTE]
מציצה בלי גומי זה בסדר ,
לא תקבל HIV מדבר כזה .
65שאלה ל"מתקתק וותיק" על מנת לאמת את זה שהפנקס נלקח מהעמלק הזו, מה היתה צבע הכריכה של הפנקס הקטן אשר היה מונח על השידה הקטנה הנמוכה עם המפה השחורה ?
* * * דוגם איכותי * * *
66מצטער, אבל אני לא מאמין לסיפור של גניבת הפנקס.
בסוף הזיונים יהרגו אותך...
68לא אני זה שלקח אותו ממנה , וסיפרתי לכם שזהו חבר ״ זועם״ שקיבל טלפון ממנה בשעות הערב - כמעט מול אשתו.
החבר פעיל מאוד פה בפורום ואם ירצה יחשוף את מה שעשה .
לגבי הארכיון שלה :
אותי זה לא מענין , יש לי טלפון משני עם טוקמן לעניינים האלו - שתרשום איזה מספר שבה לה - אני מחליף כל חודש סים.
מתקתק וותיק
69היי חברים. לפני מספר ימים פרסמתי אכזבה גדולה משירות לא טוב שקיבלתי מיאנה אלופת השום מרמת גן. שיתפתי שבזמן שהיא הלכה להתרחץ שמתי לב שיש לה פנקס עם מלא טלפונים של כל הלקוחות שלה על השידה וטלפונים של לקוחות מתועדים בפתקים קטנים לצורך תיעוד. שיתפתי אותכם בזה ואחד המשתמשים פה טען שסיפר לחבר שלו על הפנקס ושהוא העלים לה את הפנקס ומצא בו את הטלפון של חבר שלו ששלח אותו ושהיא מתקשרת למשפחות להציק. מי הסיר את הנושא: "יאנה חולת זרע" ? מסקרן למה ?
סקובידו...
סקובידו...
* * * דוגם איכותי * * *
70שלום לפני שעה ראיתי פה פוסט על יאנה שנכתב על ידי scobido אפשר לדעת בבקשה לאן הוא נעלם תודה