כ ורוניקה - החיפוש הסתיים (לבנתיים) - דף 6 - סקס אדיר

ורוניקה - החיפוש הסתיים (לבנתיים)

51
הייתי ואני חייב לספר לכם על החוויה
אתמול התקשרתי אל הפקידה אבל לא היה מענה אחרי שעתיים ניסתי שוב בערך בשעה 8-9 הטלפון היה סגור אמרתי איזה באסה בטח עכשיו יקח לי שנה עד שאני יגיע אליה
היום נסתי את מזלי שוב והיא ענתה קבענו שעה ויצאתי לדרך
ששאלתי אותה את שם הרחוב הפנתה אולי אל אחד הרחובות בבת ים שפעם האחרונה שהייתי בו זו גם הייתה הפעם האחרונה שהייתי עם נערה עובדת וממש חששתי כל הדרך שזו אותה אחת ואולי היא התבלבלה או שלא הבנו אחד את השניה כי כאן בפורום כתבתם שאתם לא מצליחים להשיג אותה ושיש תור ולא הבנתי איך הצלחתי להשיג תור בדיוק בשעה נוחה ועוד בניסיון השני בכל מקרה ידעתי איזו דירה זו ואיך נכנסים לבניין ככה שזה לא היה סיבוך גדול בשבילי נכנסתי לבניין עליתי במדרגות וחכתי שהיא תפתח תחילה חשבתי שאולי התבלבלתי אבל לא ומפה זו הייתה חוויה של 50 דקות מושלמות
פתחה את הדלת הנערה כשהיא בחלוק שחור הביאה לי מגבת למקלחת (המגבת הייתה קצת לחה) נכנסתי למקלחת שקטנה כמו קופסאת גפרורים יצאתי מהמקלחת והיא סימנה לי עם האצבע לבוא אליה התחלנו בריקוד חושני כזה שהיא נצמדת אליי ומכוונת את היד שלי לכל המקומות בגוף שלה לאחר מכן ישבתי על המיטה שהיא התחילה להוריד את החלוק והחזייה לאט לאט ואז היא הורידה את התחתונים באותו רגע נעלמו כל המחשבות וכל המילים יחדיו תחת כזה לא ראיתי אצל שום נערה תחת כזה מושלם שזוף עם סימני שיזוף מופע סטרפטיז אישי מעולה לאחר מכן התחילה בנשיקות בכל הגוף ואז במציצה שהייתה לא רעה כמו שמישהו כבר ציין כאן לא הכי מעולה שקיבלתי אבל לא רעה בכלל שמה לי קונדום עם הפה (אני אוהב את השטויות האלו) והתחילה ברכיבה הבחורה בכושר לאחר מכן הסתובבה והתחת שלה היה מולי התאפקתי שלא לגמור והיא רק מגבירה את הקצב יותר ויותר לאחר מכן עברנו לדוגי מושלם וזה הזכרון האחרון שלי ממנה התחת הזה שלה אי אפשר שלא לתפוס אותו פשוט מעולה שווה את זה
ישבנו קצת במיטה דיברנו ועשתה לי מסאג' לסיכום חברים היה מעולה היה שווה את זה ובעיקר אחרי שבדירה הזאת הפעם האחרונה שהייתי בא הייתה חוויה נוראית הפעם זה היה כמו התיקון המשולם של אותה החוויה
8 מתוך 10 בהחלט מגיע לה

52
יש לי חוק, לא ללכת לבחורה פה שזה הסיבוב השני שלה בארץ (זה מתכון בטוח לנפילה)
עברתי על החוק הזה במקרה של ורוניקה משום שהייתי כל כך בטירוף בפעם הקודמת שלא הצלחתי לקבוע איתה (גם לי עשו את הקטע של החסימה כנראה, הפעם הצלחתי מטלפון אחר). לשמחתי זה שעברתי על החוק שלי השתלם מאוד.
הבחורה פשוט פצצה. כמו שכתבו לפני המציצה סבבה אך לא מעולה. הסקס טוב. אפשר לתקשר איתה בשפה שהיא לא רוסית וזה נחמד.
מקבלת חלבונים לפה. שירות GFE לא מושלם אך רואים שיש מטרה לרצות.

נכון למצב היום הייתי חוזר בכיף

54
גילוי נאות.
כבר בסיבוב הראשון שלה רציתי לבקר אותה ולבחון הכצעקתה...
הדיווח של ידידי אכילס עשה לי את זה. טוב, יש לי הרבה סימפטיה לאכילס - הוא הצטרף לפורום המקודש בדיוק שבוע אחרי חיוך גדול
אבל מה לעשות שמאז הדיווח שלו נוצר תור ארוך לקליניקה של ורוניקה, לא נרשמו ביטולים והיא התעופפה מפה לפני שהספקתי לדפוק בדלת.
אבל איך ידידי רוני גולן כותב: זונות הולכות וזונות חוזרות. בדיוק כמו החסידות. לפי עונות השנה. וורוניקה חזרה ועוד איך חזרה. עם בייבי ליס חדש בשיער. אז מי אני שאחמיץ את ההזדמנות. הפעם לא נתתי להזדמנות הזו לחמוק מידי. זה התחיל ברגל שמאל עם תחושות של דז'ה וו. טלפון לפקידה הבהיר לי שכל העמדות תפוסות - אבל בזכות הפספוס הראשון זכיתי לבקר את ויקטוריה..
טלפון נוסף בסופ"ש והפעם ורוניקה פנויה במיוחד בשבילי.
נשלחתי לדירה מחולקת בבלפור.
ורוניקה פותחת את הדלת.
וואוו. אכילס, אתה גאון.
איזה כוסית מדהימה. אכן דוגמנית שבהחלט יכולה לעטר את המגזין השבועי של מועדון ארטמיס. ורוניקה מציגה את עצמה, נצמדת אלי ומנשקת אותי: "נעים מאוד בועל. שמחה שהגעת לבקר אותי". ואני עונה לה עם שתי ידיים על ישבנה: "שמעתי עליך רק דברים טובים, ורוניקה, מצפה ומחכה".
המגבת כבר חיכתה לי, הורדתי את הבגדים במהירות ונכנסתי למקלחת.
ניגוב מהיר והופ למיטה. הבטיחו לי תצוגת סטרפטיז...
וורוניקה?
היא לא איכזבה ונתנה לי שואו קצר עם מבטים ש'קסים מוגזמים ותיאטרליים פתאטיים, אבל מי אני שאבקר אותה. הכלי שלי קובע ולא המוח. והוא בעל פתיל קצר. רק רואה תחת אלוהי כמו של ורוניקה זז מולו נעמד בדום מתוח.
כמה תנועות וורוניקה נותרה עירומה רק עם גרביונים לרגליה והיא נעה לעברי. עושה לי עיניים ומשרבבת כלפי את שפתי הסיליקון המוגזמות שלה - יש לה פנים יפהפיות, רק חבל שהמנתח הזריק יותר מדי סיליקון לשפתיים...הרס את הלוק הכמעט מושלם.
ורוניקה התחילה בעבודת הקודש והתחילה למצוץ בצורה מקצוענית וטובה תוך שהיא מרביצה לכיווני מבטים מדי פעם, כאשר כל התהליך מלווה בגניחות מזוייפות ומוחצנות. אין ספק שחוויה חביבה סטייל סרט פורנו, רק שלא מהמוצלחים. טו מאץ תיאטרליות.
אבל נהניתי. אין מה לדבר. יודעת למצוץ היטב הבחורה.
דקות ארוכות של מציצה והגומי הולבש. ורוניקה עלתה עלי ושוב המשיכה להגזים. והפעם, לצערי, רמת החוויה ירדה. לא רכבה כפי אני אוהב וכמו שציפיתי. התיישבה עליו וסתם זזה. אבל הכל לווה כמובן בהצגות וקולות.
הפכתי אותה לדוגי. הייתי חייב לטחון אותה תוך שאני מלטף את הגוף המושלם הזה. הפכתי אותה על הגב והתחלתי ללקק את הכוס המושלם שלה, עם מסלול הנחיתה שמעליו. הזין שלי השתפשף המיטה וכמעט גמרתי מזה.
פישקתי את ורוניקה והתחלנו במיסיונרית, שמעבר לקולות שורוניקה עשתה בשביל האווירה, לא היה להיט.
התייאשתי.
הגומי הורד וורוניקה שבה לעשות את מה שהיא באמת יודעת - מציצה טובה.
רק מה...פתאום באמצע המציצה התחיל הסלולרי של ורוניקה לאותת לנו בקולי קולות שהזמן נגמר....ואני לתומי חשבתי שהגעתי לשעה תמימה ולא ל-40 דקות....ורוניקה הרימה את ראשה והודיעה לי שהזמן נגמר. "איך כבר נגמר לי וטרם גמרתי", אמרתי ליפהפיה ממוסקבה. היא בתגובה הורידה את הראש וחזרה למצוץ כשהטלפון ממשיך לצעוק: "נגמר נגמר". לא ויתרתי וגם ורוניקה לא, וגמרתי בפה המסולקן שלה כמו גדול.
וורוניקה? היא הלכה ורוקנה את המטען בכיור.
קמתי להתלבש ומה אני רואה? עברו 45 דקות מאז שנכנסתי לחדרה של העלמה. אז מה נסגר פה? אומנם גמרתי, אבל עד שחרגתי ממנהגי ושילמתי 500 זוזים לשעה שלמה, אני מקבל רק 40 דקות??? מה נסגר פה??? התאגיד ובנותיו מתקלקלים ומזייפים תרתי משמע!!!
אז מה היה לנו כאן?
בחורה כוסית על מהחלל, עם שפתיים מסולקנות שדי הורסות את הפנים היפות שלה.
תיטרלית בצורה מוגזמת ופתאטית לעיתים.
מציצה טובה, זיון קצת פחות.
האם אחזור?

כן, לויקטוריה.

כל היום חושב על זיונים

56

הייתי.

התקשרתי לתאם , הייתי באזור אז היה קל, הגעתי תוך 10 דקות ועליתי
לדירה.

פתחה את הדלת בובה רוסיה מהג'ורנל. חייכנית, צחקנית, נראית פצצה,
גבוהה, עור מתוח, חזה קטן (וחייכני גם כן) . ממש דוגמנית בתוך קופסת גפרורים
(הדירות המחולקות בבת ים הפכו ממש לאומנות).

ורוניקה (שמה הולם אותה. שמה האמיתי הולם אותה יותר) ילדה צעירה בת 21
. סטודנטית מ סן-פטרסבורג, דוגמנית
קטלוגים למחייתה, קורעת את העולם. הייתה
בהמון מדינות. יודעת לחיות את החיים.

הסקס איתה טוב. הילדה יודעת מה מצופה ממנה והיא זורמת בנעימות. נשיקות
, ליטופים, חדירות בתנוחות שונות. אם כי הכול קצת מזויף. משחקת את המשחק, וזה ניכר. אני אישית אוהב סקס
טבעי יותר. במקרה זה, לא ממש הפריע לי. העלה בי חיוך, אפילו נשארתי שעתיים

היא תהיה כאן סה"כ שלושה שבועות ( נחמד להבין שהבחורות קובעות
כמה זמן הן ישהו כאן, מקווה שנגמרה תקופת ה"חוזים" שהאיגורים למיניהם עושים
עם הבנות. הן מחליטות מתי הן באות והן מחליטות מתי עוזבות. זה טרנד של התקופה
האחרונה)

תיהנו

57
אני יודע שכמה אנשים התלוננו פה על התופעה הזאת. בפעם הקודמת שהיא היתה פה ניסיתי להתקשר ולא ענו לי אף פעם. הדבר חזר על עצמו גם עכשיו.
החלטתי לנסות ממספר אחר והתוצאה מדהימה, תוך שיחת טלפון אחת שנענתה קבעתי לעוד שעתיים.

58
זהו טוב,סוף כול סוף דגמתי אותה.
ובכן קבעתי ויצא לי לחכות משהו כמו 40 דק עד
שתתפנה ,סבבה יש לי זמן ,היום אני בחופש
כול גופי מחכה לוורוניקה,טלפון מהפקידה ועולה .
אני ככה אחרי כול הדיווחים המצויינים יותר והמצויינים פחות
אני דרוך לקבל פצצת על,דוגמנית קטלוגים,סוף כול הציונים,
ופתחה את הדלת וורוניקה,שהיא סבבה ,בלונדינית נחמדה
ציצים קטנים,תחת יפה אבל לא לישון בתוכו,מבחינתי לקארינה
יש תחת יותר יפה מחוטב ועגול.
בכול אופן ברכת שלום ויאללה לעבודה .
היא לא יודעת להזדיין בכלל,אני מצטער לכול המדווחים
פה,היא שחקנית,והמציצה שלה פשוט קטסטרופה,
ובנוסף יש לה בכוס חתיכת פלולה מזעזעת שאמרה
שנולדה איתה .
הנשיקות שלה ממש באסה בכלל לא מתמסרת
והאמת היא לא כול כך יפה ,הייתי עם הרבה יותר יפות.
ויש לה שפתיים מסולקנות אני ממש לא אהבתי.
בגדול היא ממש חמודה ומנסה לרצות ,יש תחת סבבה
לא יותר מזה,
אני שילמתי 500 לשעה מלאה ,והיא אחרי 45 דק
התחילה נגמר הזמן,כנס להתקלח,אהההה לא מתאים.
בהתחלה אמרה לא להכניס אצבעות לחור האחורי,אחרי זה קצת
ואחרי זה תזיין אותי עם הצבעות בתחת ,משום מה בסוף
נהנת מזה,צועקת סתם עד שהגיע מצב שאמרתי
לה שפשוט תשתוק כבר, עשתה לי חור בראש.
לסיכום:היא בחורה חמודה,לא יודעת להזדיין
ולא למצוץ,היא סבבה ולא יותר מזה
אפילו לתת קונטרות בזיון היא לא יודעת,
בקיצור כול אחד יעשה את החשבון שלו עם עצמו
בגדול היה נחמד איתה אבל לא אחזור,ושיהיה
לילה טוב ורטוב.

מתווך ,מטעם הפורום ,בסיכסוך האוקראיני-רוסי

59
ביקרתי את עלמת החן השבוע והנה התרשמותי.
בחורה מאוד יפה וסקסית. תגרום כמעט לכל אחד לסובב מבט ברחוב ולמלמל הערה סקסיסטית של מה היה עושה אם...
אלה שיפגשו בהבחוף הים עם בגד ים יזדקקו כבר לפייזוטרפיה.
וורוניקה היא חתולה, כך גם מציגה את עצמה.
פותחת במופע סטרפטיז שפשוט העיף לי את המוח למקום אחר.
חזה טבעי B קטן מוצק ושובב וגוף שזוף ומושלם לאוהבי הרזות והחטובות.
נשיקות לא מתמסרות ומציצה מושקעת הכוללת מוזיקת רקע של חתולה מיוחמת (לי זה הוסיף לאוירה), שליקה וליקוק ביצים די יסודית אם כי לא ניתן לבצע משטח גרון (וחבל...).
מגוון רחב של תנוחות מיסיונרית, רכיבה קדמית, והשיא דוגי שמציג תחת מושלם. עוד תמונה שצריך לשמור בזיכרון השמור לאירועי הסקס הטובים. גם כאן הגברת לא פוסחת על גניחות ויללות וככל שעולים בקצב כך עולה העוצמה. ממש קיוויתי שהשכנים לא שומעים.
ניתן לגמור בפה המסולקן שלה ששואב כמו משאבה ולא מותיר לטיפה אחת לנזול מטה.
לסיכום: הבחורה נולדה להיות זונה וכמאמר החברים זונה בת זונה והייתי מכניס כאן גם את הסבתא ליתר ביטחון כדור שלישי.
חוויה מצויינת למי שרוצה לחוות סקס טוב עם בחורה צעירה וסקסית שנותנת שואו זנותי.

60
היי
צודק שקע ותקע ,אצלי היא טענה שהפלולה זאת כוויה ......פלולה מוזרה יש לה שם ליד הטוטה!
הבחורה נאה מאוד , מציצה טובה ( אני נהנתי ) לדעתי יותר מידי תיאטראלית אבל מה ? ת ח ת .....א ל ו ה י !
אבל הפלולה ..... הפלולה מקווה שלא יצאו לי גם כמה פלולות עכשיו בכי

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”