כ ליזה תא - סקס אדיר

ליזה תא

1
שלום חברים,
להלן דיווח קצר על בחורה העונה לשם ליזה מת"א. מפרסמת באתר הלבן...
בחורה ממש נחמדה, לא הרבה זמן בתחום. מתמסרת בכיף ונותנת הרגשת GFE אמיתית. גובהה כ 175, מבנה גוף ספורטיבי. חזה - מידה 2-3 עומד, רך ונעים. רגליים ארוכות ויפות, אצבעות ידיים ארוכות, ובכלל - יש בה משהו גרציוזי... עיניים ירוק כהה.
עושה הכול חוץ מאנלי ורימינג (אומרת שניסתה אנלי פעם ולא אהבה - מקובל), עלות השירות 400 לשעה עגולה. דוברת מעט אנגלית.
ביצועים:
בחורה נותנת הרגשת GFE מתחילת המפגש ועד סופו, מתנשקת במסירות, מוצצת לא רע (אם כי לא לוקחת את כולו - לא התאמנה מספיק קריצה). הפגישה התחילה במקלחת שלי (לאחר מכן שלה) ודימה לעבודה!!!
שיקות, חיבוקים. היא יורדת לי, עוברים ל 69. מתחיל לענג אותה והיא מתחילה להירתב... אבל ממש!!! החלטתי שאני מנסה משהו שלא חשבתי שאפשרי ויש את זה רק בסרטים... משחיל שתי אצבעות ומתחיל לענג אותה מהר יותר ומעלה את הקצב. היא ממשיכה למצוץ מצד שני ואני בהתלהבות לראות לאן זה יגיע. לאחר כ 5 דקות... חברים - squirt השפרצה שלה על הארון שממול למיטה TongueTongueTongue
לוקח לה כדקה להרגע ואני נוגע לה בכוס, היא מתחילה לרעוד שוב. אומרת לי - תן לי לנוח רגה צחוק שאלתי, ומה איתי?!?!
עוברת דקה והיא ממשיכה במציצה ממש מושקעת. המשכנו את ה 69 - לאחר כמה דקות הגעתי לשיא וגמרתי לה בפה... אף טיפה לא זלגה החוצה - הכול נשאר בפנים. הלכה למקלחת לשתוף את עצמה.
חזרה לאחר כמה דקות, סמול טוק וממשיכים...
מציצה להרמת המורל - מלבישה קונדום ומתחילים במיסיונרי. לאחר מכן לדוגי וגמירה שלי.
עוד סמול טוק, מקלחת וסיימנו.
לסיכום:
בחורה חמודה. מתמסרת עד עסוף אם יש כימיה עד לרמת ה squirting חיוך גדולחיוך גדולחיוך גדול
חסרונות:
יש רק אחד, בשבילי בכול אופן, יש לה זיפים מעל הבית כנסת... לסירוגיןף הרגיש כמו נייר לטש, אבל מצאתי את ה sweet spot.
האאא ועוד משהו שאולי חשוב לחלכם - מאוד קשה למצוא באיזור שלה חניה, לקח לי כ 40 דקות.

ליזה תא

4
יש דיווח מופת עליה של אוליגופול .
בסגנון האחים גרים.
גם אני ביקרתי אצלה, היא באמת מרטיבה חופשי.

חנייה זמינה אך יקרה במלון הילטון הסמוך
מה זה קרה לי? טוב לי אוראלי!
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”