אפליקציית היכרויות
22mimich חביבי.
לך תדע ..זה שאתה פרנואיד זה לא אומר שאף אחת לא רודפת אותך

אם אשכחך ירושלים זה בגלל..בת-ים
אפליקציית היכרויות
23ראפיד כל הכבוד על הנחישות ועל הדיווח.
עשית לי חשק לטוס לתאילנד..... האמת תמיד יש לי חשק לטוס לתאילנד אבל הגברת אותו....
יישר כח!!!!!
טייגר וודס כי אין חור שאני לא משחיל
אפליקציית היכרויות
25בסוף האקט אני מקפיד להיפטר מהקונדום בעצמי ושוטף אותו באסלה.
אינסטלטורים שאולי קוראים כאן- איתכם הסליחה.
אני לא טיפוס שאוהב לגמור בפה. אמנם אני ברצון גומר על פניה או עם החזה ומשם הדרך למקלחת אורכת שניות בודדות והכל מתרחש מול העיניים שלי.
אמנם הצוללנים שלי לא שוחים כמו פעם ועל זה יעידו רופאים, אך עדיין איני משאיר מקום לספק ואני ישן רגוע בלילה מהבחינה הזו.
כן, קיימת סכנה שהיא תרצה להתעבר והיא רק מחכה לרגע שבו אתרגל אליה ולא אשים לב, אך היא לא יודעת שאנחנו פה בפורום ציידים מנוסים למודי ניסיון.
תמיד קחו כל קשר בעירבון מוגבל. זהו כלל לחיים.
בברכת צייד נעים,
כתבכת בצפון,
ראפיד
אין אנשים- אין בעיות.
אפליקציית היכרויות
26אני מודה שאני תמימים במקצת, אבל מחילה על הבורות...
תסבירו לי למה היא תרצה לשמור את הזרע שלכם ומה הענין לרצות להתעבר דווקא מגבר ישראלי ?
תסבירו לי למה היא תרצה לשמור את הזרע שלכם ומה הענין לרצות להתעבר דווקא מגבר ישראלי ?
בגלל האזרחות ?!
אפליקציית היכרויות
27הומלס- אזרחות, מניע כלכלי כלשהו...
אבל שאלה אחרת יש לי לכותבים - מה אומר החוק הישראלי על זה? עם הכנסתי מישהי להריון אני חייב לה משהו? אני לא מבין בנושא זה ואשמח להרחבה...
אפליקציית היכרויות
29כל הכבוד רפיד אתה מקבל את זיון חייך ולא משנה כמה זה עולה
מניסיוני הדל אשה שבאה מרצונה להיזדיין איתך זה הזיון הכי ממלא ומספק
לרוב אנו יוצאים מהבחורות חסרי סיפוק והנאה בגלל המכניות והתיקתוק
ורק שתדע רוב העובדות הזרות יותר ישרות ותמימות מהישראליות
מאחל לך שתעשה רק אהבה ולא מלחמה
אפליקציית היכרויות
30סקיהוק - מברוכ על הדרגה קודם כל - כשמגיע מגיע....לעניין דבריך - מה אני חייב? מזונות/תשלום כלשהו? פיצויים? וגם - האם יכולים להכריח אותי לעבור בדיקת אבהות??? אם כן מפחיד לגמרי. צריך להיזהר פי 5.
לכל המעוניינים והתורמים בפורום הצפוני - שלחו לי הודעה בפרטי ואפרט קצת על אתרים/אפליקציות מצויינים של אסיאתיות. איני יודע איך הם עובדים בארץ אך אפליקציות כמו באדו והיי5 אין בהם הרבה אסיאתיות. באסיה האפליקתיות האלו זה מכרה זהב. אוכלי חינם נא לא לפנות.