כ ליקה - מכתב פרידה - דף 3 - סקס אדיר

ליקה - מכתב פרידה

21
למה להזכיר כשאני מנסה (ממש לא מצליח) לשכוח??
שיהיה לה המון בהצלחה...באמת אישה מיוחדת...ובינתיים לא מצאתי תחליף הולם גם אצל הפרטיות מהליגה הראשונה...היא פשוט הייתה רמה מעל כולן..

ליקה - מכתב פרידה

23
הלוחש משיחותיי איתה הבנתי שאין לה שום כוונה לחזור, ושבכסף שעשתה כאן סידרה את בנה ואת נכדיה, היא מתגוררת במדינה ענייה מאוד והכל שם זול..וכאן הרוויחה סכומים מטורפים גם יחסית לישראל, בטח ובטח יחסית למדינתה.
אבל לך תדע מה העתיד צופן לנו...

ליקה - מכתב פרידה

24
אח שלי יקר כמובן שאם כל הגעגעים אני מאחל לה שלא תחזור.אבל ממרום שנותי יודע אני דבר אחד .
עם עשית כסף רב מזנות ,סמים ,גנבות ,מעילות וכל דבר שלא עבשת קשה בשביל הכסף .זה כסף שבסוף נגמר ואחרי שיש לך כסף רב קשה מאוד לחזור לחיות ברמה אחרת .98 אחוז מהמצויינים ליעל חוזרים לבסוף כל אחד ''למקצוע ''שעשה לו את הבוחטה .

ליקה - מכתב פרידה

28
לא הכרתי את ליקה אבל לא מאמין שתחזור אחריי שעבדה שנה בארץ בדרך כלל אילו שחוזרות עובדות כאו חודשיים שלוש ואז באות לסבב נוסף...

הלוחש מסכים איתך אני גם נאלץ לנסוע לבת ים ת''א וזה נמאס

ליקה - מכתב פרידה

29
התכתבתי עם וסנה ביומיים אחרונים
הוא לא נעלם, אלה עסוק בחיים הפרטיים שלו
נכון להיום אין אופציה באופק.
לפני חודש כשליקה עזבה דובר שמחליפה תבוא בחודש יולי.
לבנתיים נזדיין בסבלנות

ליקה - מכתב פרידה

30
[QUOTE=הלוחש לפותים]
או שנסע בסגרת רופאים ללא גבולות לטפל בנשים חולות ברחבי העולם .
הרי הוא'' רופה ''
[/QUOTE]
צחוקצחוקצחוקצחוק

חברים - איני מבין למה אתם נוסעים לבת ים ותל אביב, נכון שהאופציות כאן מועטות, אך הכמה הטובות הן באמת טובות. גם לי יש את היצר של לחפש משהו חדש...אבל לצערי זה יותר מדי השקעה בשבילי לנסוע לבת ים ותל אביב מבחינת זמן וגם מבחינת כסף....כי עד שאני מגיע לאיזור כבר ארצה לצאת לבלות, או לחשפנות, או שארצה להיות עם מישהי כמה שעות וזה יעלה הרבה...
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”