[QUOTE=שיהיה]סורי שאני מתמקד באחת התגובות אולי השוליות, אבל מנדי וגולי לדברי אתיופי לא מקבלות בכלל אתיופים, ולדעתי כמה שהן יהיו טובות כנראה הם גזעניות ומכלילות, נכון שהם לא שירות ציבורי ועוסק מורשה או חברה בע"מ, אבל אני אישית ויתרתי על תוכנית הביקור אצלהן זוהי ההפגנה השקטה והלא מזיקה שלי, בשבילי זה גרוע יותר מתקתוק.[/QUOTE]
קודם כל אשריך!
לאחר שיחה עם מנדי בנושא ( באמצעות " אטרף " ) היא אישרה בעצם שהיא לא מעוניינת לקבל אתיופים.
לטענתה היא נתקלה בלא מעט מקרים שהגיעו אליה שתויים/שיכורים/זילזלו/ התנהגו לא יפה וכ"ו.
היא טוענת שזה לא מגיע ממקום של גזענות ( להפך ) - רק נטו ממקום של עבודה. היא לא רוצה להיתקל שוב במצבים שהיו לה עם אתיופים בעבר ולכן היא לא מסכימה להיפגש איתם. פסלה את כולם בקיצור. - עד כאן מנדי -
לעניות דעתי? ביזיון!! אך למטבע יש 2 צדדים כאן. אסביר את דעתי.
הצד הראשון של המטבע וההגיון הבריא של רובנו - את לוקחת את כל הקהילה האתיופית בגלל כמה מקרים ופשוט מכלילה אותם? ועוד לא מתביישת לשמור על זה בסוד? סוג של גאווה? אני לא מקבלת אתיופים עם נקודה. לא פתוח למשא ומתן. זה כמו שאת תלכי למסעדה ( וכן אני פונה אלייך ישירות כי אני יודע שאת קוראת את זה עכשיו ) ויגידו לך שמעי את לא נכנסת, וכשתשאלי למה? יגידו לך בפנים " כי את קוקסינלית "!! ואז תלכי לעוד מסעדה וגם שם יגידו לך בפנים " כי את קוקסינלית " ועוד מסעדה ועוד מסעדה.
כי אין אתיופי אחד בעולם, יש אחד ועוד אחד ועוד אחד.. אז נפלת על כמה חארות, אבל מה עם השאר?
הצד השני של המטבע: אני תמיד אומר לעצמי שבן אדם חכם זה אחד שטועה אך לומד מהטעויות שלו. ואולי מנדי באמת נתקלה בלא מעט מקרים שספציפית אתיופים התנהגו אליה לא יפה. כי כששוחחנו לטענתה אין לא כלום נגד אתיופים. לכן במקצוע כמו של מנדי יש לה את הפריבלגיה לא " לשרת " אתיופים. - אנחנו לא נמצאים במקום שלה בכדי לשפוטץ בהסתכלות הרחבה אין ספק שהצד הראשון של המטבע חמור/מגעיל/דוחה תבחרו אתם אך בגלל שמדובר בזנות ובמגע מיני עם אנשים אפשר להתייחס לסיטואציה כיותר בעייתית.
מה גם שמנדי לא היחידה. אני מכיר עוד כמה קוקסינליות שלא מארחות אתיופים.