ליקה - מכתב פרידה
33הלוחש - מבחינתי ויקי אופצה טובה, אווה אחלה אופציה, בחורה פרטית שלא מעוניינת להיחשף כרגע, מרים הערבייה, לפעמים יש גם מציאות סבירות מהאתר הכתום. לינה שותפתה של ויקי, ועוד כמה מילפיות.
אפילו אני שאוהב מאוד צעירות, וצעירות מאוד, מודה שמילפיות זה הדבר הם פשוט יודעות להזדיין ולתת שירות. אני לא צורך כל כך הרבה פעמים שירותי מין בחודש, ולכמה פעמים שכן, מה שיש מספק אותי וההבדל הכספי ובזבוז הזמן לא שוים לי את הנסיעה. אם כבר אז אולי אזמין כאן ליווי יקר ואחסוך בלבולי מוח.
מעבר לזה, אני משתדל תמיד לחפש סקס מזדמן (כרגע ללא בת זוג קבועה) ולפעמים גם מוצא...
ליקה - מכתב פרידה
34צ'רמאר בבת ים יש המון דירות עם התאגידים וההיצע שם הוא מאוד גדול (נכון שלאחרונה יש דעיכה בתאגיד) אבל עדיין זה לא מתקרב למה שיש לחיפה להציע
כלומר הלכת לדירה ולא מצאת חן בעינך הבחורה יש עוד מלא דירות עם בנות אחרות
לגביי תל אביב אני פחות מתחבר לתאגיד שם אך עדיין נוסע לשם יש הרבה אפשרויות גם שם , אבל אני אישית מעדיף את בת ים...
ליקה - מכתב פרידה
35אני לא אסכים איתכם לגבי חיפה...
ישנן אופציות מאוד מעניינות, לדוגמה בשוגרדדי (דייט69 לשעבר אם אני לא טועה), פשוט המחירים של הבטובות באמת גבוהים מאוד עבור הרבה מחברי הפורום הצפוני... יש שם מספיק הצעות של פרטיות באזור ה-800 / 1000 לשעה, אך חלקן יסכימו בסכום זה גם עבור מפגש של שעתיים / שלוש, ואז אנחנו חוזרים למחירים הסבירים של 350-500 לשעה. אגב האתיופית שמצאתי היא משם. הדיווח עליה בדרך
ישנן אופציות מאוד מעניינות, לדוגמה בשוגרדדי (דייט69 לשעבר אם אני לא טועה), פשוט המחירים של הבטובות באמת גבוהים מאוד עבור הרבה מחברי הפורום הצפוני... יש שם מספיק הצעות של פרטיות באזור ה-800 / 1000 לשעה, אך חלקן יסכימו בסכום זה גם עבור מפגש של שעתיים / שלוש, ואז אנחנו חוזרים למחירים הסבירים של 350-500 לשעה. אגב האתיופית שמצאתי היא משם. הדיווח עליה בדרך
ליקה - מכתב פרידה
36מבחינתי כל מפגש מעל חצי שעה מיותר
אני מספיק לי מספר אחד וגם ככה מתקשה לגמור פעמים
במסגרת שעה
אני מעדיף ללכת פעמים
גם בד"כ יוצא הרבה יותר זול
ליקה - מכתב פרידה
37בתאוריה אני מסכים איתך. הבעיה שבפועל זה לפעמים "עד" חצי שעה ותכלס יוצא 12 דקות.
לי המחירים של 800 הזויים...משלם 400 וחרגתי מסכום זה פעמיים ובשתיהן הצטערתי על כך.
תמיד אעדיף 200 לחצי שעה מאשר 400 לשעה...אבל יש כאלו שה400 לשעה הופך ל300 משום מה לחצי שעה...