כ מרינה מראשון לציון וואווו - דף 9 - סקס אדיר

מרינה מראשון לציון וואווו

84
בימי הקיץ החמים נקלעתי למרכז כשאני כולי לחוץ ומזיע.

מארינה אשה גבוהה יפה בעלת עינים מהפנטות וידי קסם.

יצאתי לאחר טיפול של 45 דקות רגוע ועליז

הטפול מושקע מקצועי ולא מלחיץ.

מקום הטיפול בביתה נקי ומסודר.

עלות 200 ש"ח.

זה כיף לתת משוב חיובי.

אני בטוח אחזור.

מרינה מראשון לציון וואווו

85
שלום לכולם
קודם כל אני רוצה להודות לטוליפ על מספר הטלפון.

ולהלן הדיווח:

ניסיון ההתקשרות היה קצת קשה מאחר ולא ענתה במשך כמה שעות לטלפונים וגם להודעות ווטסאפ.

לבסוף ענתה ומיד קבענו , מסרה כתובת ואני בדרכי.

נמצאת באיזור טוב בראשון ובלי בעיות חנייה.

מצלצל באינטרקום ,דלת הכניסה נפתחת ואני עולה. פותחת לי את הדלת אשה נאה מאד ,שיער בהיר ועיניים כחולות שמראות על טוב.

סקירה שלי של הבית ואני קולט לול של תינוקת ובדרכי לחדר הטיפולים עובר על פני דלת של אחד החדרים ובו הילדיםStern Smile.

מרינה מקסימה , משדרת נוחות וזרימה ,מחייכת ונותנת הרגשה מאד טובה וחברית.

מתפשט,מקלחת ועולה על מיטת הטיפולים, ברקע מתנגנים שירי שנות ה 80 (ג'ורג' מייקל,מדונה,שר וכו....חיוך)

מרינה מורידה את כל בגדיה ונשארת עירומה , זוג שדיים בינוניים ורכים קעקוע מעוטר על הגב התחתון ממש מעל התחת וקעקוע של פנתר בצידי הבטן,סהכ הכל נראית די טוב ממש כמו השכנה ממול....

אין ספק שמרינה יודעת ומכירה את עבודת העיסוי המקצועי,עברה על כל הגוף אבל בוא נגיד שהייתי בעיסויים יותר מקצועיים.

חצי שעה של עיסוי גב רגליים ותחת ואז מתהפך והיא עולה עליי, מתחילה בבודי חמוד עם שדייה על "האדון" ,אני קצת נוגע בתחת שלה ובשדיים,לא ניסיתי לדחוף אצבעות כי זאת פעם ראשונה ולא רציתי להיות חוצפן.

רבע שעה של משחקים עד שהגענו לגמירה המיוחלת.

בסה"כ אחלה טיפול ושווה 200 שקלים,אבל.......

לכל אורך הטיפול הילדים שלה ברקע משחקים וצועקים,מה שנתן לי הרגשה קצת מוזרה,ויותר מזה, לאחר שכבר התלבשתי ובאתי לצאת,היא באה להיפרד ממני עם ילדתה בידייה.

האם אחוזר שוב?

אני מאמין שכן אבל בהחלט אחכה שייגמר החופש הגדול והילדים יחזרו למסגרותקריצה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”