כ אנה מחדרה - דף 2 - סקס אדיר

אנה מחדרה

13
טייגר אנה מפרדס חנה מפרסמת במקומונים אני לא בטוח אם זה בקו 7 או בשני.היא מפרסמת באגף העיסוי הבריאותי.
תראה שם קליניקה אנה והיא נמצאת קרוב לאיטונג.
נראת כמו סבתא עושה עיסוי מושקע ולפי דעתי גם הרפיה בסדר.
נותנת לגעת בחלק עליון.
תבלה :-)

אנה מחדרה

15
סיפור קצת מוזר....
צהריי יום חמישי מקבל שיחת טלפון, על הצג מופיע מספרה של אנה (זאת מחדרה שדיווחתי עליה), אני עונה כאילו לא זהיתי מי זו והיא מציגה עצמה. לאחר שכביכול נזכרתי מי זו היא שואלת למה לא באתי הרבה זמן ושהיא הרגישה שבפעם האחרונה כעסתי עליה בסוף הטיפול, ושאם זה עניין של כסף אז אפשר לקצר את הטיפול ולעשות ב 200, אמרתי לה שזה ממש לא עניין של כסף אלא של שירות, היא אמרה שתשמח אם אבוא ונראה איך משפרים את השירות, החלטתי ללכת על זה.
הגעתי אליה בשישי בצהריים לאחר שהכניסה אותי לחדר התיישבתי על הכיסא כדי שתבין שמדברים לפני וסוגרים פרטים, בקצרה אמרתי לה שאני רוצה שירות מכל הלב והציצים, היא השיבה שאין בעיה.
התפשטתי ונשכבתי על הג, הגברת שאלה אם אני לא רוצה מסאג' קודם אמרתי לה שאני רוצה בין שתי הגמירות כמובן שהשיבה שאין בעיה. הרפייה ראשונה חולצת שד סילקוני יפה אך קשה מאוד ואני צ'יק צ'ק משפריץ.
עוברת לעיסוי זריז וחפיף של רבע שעה ומבקשת שוב שאסתובב, שוב הרפייה, השפרצה ואני עף הביתה.
סה"כ הייתי 30 דק תמורת 250 ש"ח.
למרות החוויה הכביכול מתקנת לא נראה לי שאלך שוב מאחר ואני לא נהנה כאשר הטיפול ניתן "בכח" וללא חשק מצד המטפלת.
מה שחשוב לי בעיקר לציין זה שקחו בחשבון שהגברת פתאום יכולה להתקשר אליכם וגם שחשוב לסגור איתה הכל מראש, לא יודע עד כמה אפשר עוד לזרום איתה אבל גם אם תזרום מעבר זה יעשה בחוסר חשק מופגן.
מקווה שעזרתי
תבלו
טייגר וודס כי אין חור שאני לא משחיל

אנה מחדרה

16
לא מצליח להבין את הגישה הזאת של נותנות שירות.
מה זאת החוצפה הזאת להתקשר אליך? מה השלב הבא? תשלח לך פלאיירים הביתה? תבקש תרומות?
כאילו נשים באמת גורמות לי לא לנסות אותן אפילו. מפחיד בעיקר לנשואים שביננו.

אנה מחדרה

18
[QUOTE=לשונאי]

היי

לאחר בדיקת נתונים עם החבר טייגר התברר שמדובר באנג'לה מדייט 69 . יש עליה דיווחים לא מחמיאים בשרשור המפלצתי (בעמוד 6 ועוד בהמשך)בנושא תקתוק וחוסר התאמה בין מה שנסגר בטלפון לבין המציאות. שם, ב- 400-500 דיברה על סקס [/QUOTE]

מדובר ברחוב הנשיא 85 נכון ?

וַיִּתֵּן אֱלֹהִים חָכְמָה לִשְׁלֹמֹה, וּתְבוּנָה הַרְבֵּה מְאֹד, וְרֹחַב לֵב כַּחוֹל אֲשֶׁר עַל שְׂפַת הַיָּם.

אנה מחדרה

19
שלילי שלמה המלך רחוב הנשיא דיווחתי על אינה זה מקום אחר לגמרי ששיך לתאגיד חדרתי.
אנה נמצאת ברחוב קטן לא רחוק משם האמת אבל לדעתי היא פרטית לגמרי
טייגר וודס כי אין חור שאני לא משחיל
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”