כ קוקסינליות ברומא - סקס אדיר

קוקסינליות ברומא

3
הייתי לפני כמה חודשים ברומא ונפגשתי עם 2 מדהימות: (את שתיהן אתה יכול למצוא בגוגל כולל תמונות וסרטים)

Raphaella Ferrari - גבוהה ונשית בטירוף, נעימה גם באישיות וגם בגוף, הזדיינו במשך אולי שעתיים. יש לה זין של לפחות 23 סמ והיא עושה הכל מהכל, ליקקה כל סנטימטר בגוף שלי ודיברה בפורטוגזית תוך כדי שזיינתי אותה. לא הבנתי מילה אבל זה היה מחרמן לאללה. 150 יורו.

Barbara Kenps - מהממת ברמות נדירות. זין מפלצתי שלא הצלחתי להקיף עם היד. כנראה מעדיפה להיות אקטיבית כי היא ממש ניסתה לזיין, אבל ויתרתי על התענוג כי אני אקטיבי. גם אצלה הייתי לא מעט זמן ואם הייתי יכול גם הייתי מתחתן איתה. לקחה 100 יורו.

עם שתיהן התכתבתי בווצאפ בלילה שלפני לא מעט זמן והיו מאוד נחמדות כולל החלפת תמונות ודיבורים מלוכלכים. לראשונה אפילו שלחתי תמונות שלי עם מדים והיא נדלקה ברמות. שתיהן מתנשקות ועושות gfe להיט, ושתיהן לא מדברות מילה באנגלית אבל אפשר להתכתב איתן באנגלית כנראה משתמשות באפליקציית תרגום כלשהי.

אציין שאחרי שמאז שהייתי איתן לא הלכתי לאף קוקסינלית בארץ. הפער מכל הבחינות כל כך מטורף שאני לא מסוגל להתפשר על זבל מהסוג שיש פה. החלטתי שאחת לכמה חודשים אני טס ליעד אטרקטיבי, מזיין קצת קוקסינליות וחוזר כמו חדש. בארץ אפשר להסתפק בבחורות רגילות.
אבל זה רק אני
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס - קהילות גייז/לסביות BDSM ביזאר קוקסינליות פטיש וסטיות”