כ אמצעים טקטיים - דף 2 - סקס אדיר

אמצעים טקטיים

12
היי אשי רב המעללים, אכן פוסט מחרמן "שאפו".Tongue
אני שמח שהעלת את הנושא, מפני שוויברטור זה אביזר קבוע אצלי עם הקבועה. ניסיתי להכניס אותו גם אצל הלא קבועות (בעיקר תאגידים) ולא הייתה התלהבות, אמרו לי שזה מעביר צהבת. נראה לי כמו תרוץ, מי באה לעבודה בשביל ליהנות באמת, נו?..Ouch
אבל בשביל זה יש קבועה שהיא כמו חברה שלך. בקיצור, קניתי לה מתנה ויברטור ואנחנו חורשים עליו ביחד. הבעיה הגדולה עם הוויברטור הזה זה הצעקות (מלונית בת ימית באושה) ודלתות מקרטון. אני אוהב שהיא מוצצת לי ואני עובר עם הוויברטור בדגדגן ומכניס מידי פעם. אין מה לעשות, אישה מגורה טוב גם נותנת קונטרות טובות בהתאם, אבל לא משם מגיעות הגניחות הגדולות באמת..
לגברת יש חולשה לדוגי ומגיעה איתו לשיאים קולניים ביותר תוך שהיא משחקת עם עצמה בוויברטור. מאד מגרה אותי לדעת שהיא עושה שימוש בוויברטור שלי גם עבור עצמה לבד כשמשעמם לה.Star בינתיים אין צהבת וממתין לפגישה הבאה. יש לי פנטזיה לפרק אותה לגמרי עם מולטי אורגזמה שעושים עם סוג אחר של ויברטורים (זאת המתנה הבאה) ואולי עוד נגיע מתישהו להשפרצות (נשיות)..

אמצעים טקטיים

13
אשי...סיפור מחרמן ביותר...מקווה שהאישה לא שמה לב לאתר....

לעניינינו...מניסיוני בצפון הפרטיות כן הסכימו לאבזור מסוים...בעיקר כשזה בא כמתנה...אני יותר מדבר על תלבושות מאשר וירברטורים..לנז'רי סקסי שהבאתי לשתי פרטיות שכבר לא בארצנו (ולריה וליקה). מאמין שרוב הפרטיות יזרמו גם עם וירברטור וצעצועיים סטנדרטיים ותלבושות, בעיקר כמתנה, אך אולי יתעקשו על קונדום על הוירברטור לוודא ניקיון.

לא צעצעוע אך פרט מעניין (סוג של תלבושת) - מישהו ממבקרי אווה הצפונית מרחוב החשמל...רנה לעלמה שרשרת של מגן דוד לפני כמה חודשים...כנראה מחרמן אותו לראות את השרשרת קופצת על שדיה בזמן הסקס...חייב להגיד שזה די נחמד...צחוק
גם לזיין וגם פטריוטיות!

אמצעים טקטיים

14
הייתה לי עד לפני שנה את התורנית שהייתה אוהבת לקבל ביצה סינית רוטטת במנוע , ובו זמנית מסג'ר לפעמון, תוך כדי שאני שולט על עוצמות רטט הצעצוע.....שמחובר לשלט אחד. רק מהצעקות שלה הייתי גומר.....והאמת שלפי עוצמת הדציבלים נראה לי ש גם השכנים.....
את השכן שתהה על עוצמת הרעש ניחמתי בעובדה שהוא לא היחיד שאישתו צועקת בגללו......
כי האדם עץ השדה

אמצעים טקטיים

15
תמשיכו לחפור קדימה אתם רואים הצלחתי להוציא מים מהסלע
איזה כייף שהיא צועקת ועל באמת לא סתם עושה קולות של היפופותם בלי כלום
וכאן אתם יודעים שאתם עם השלט ביד ולא האשה
אוף סוף השבוע אני הולך אליה נדרתי שאני אתאפק ולא מצליח לאור כל הדיווחים

אמצעים טקטיים

16
תלך , תחפור אצלה....וספר לחבר'ה.....בנושא ביצועי הצעצועים ,אני כרגע לצערי מעלה זכרונות....ויש עוד כמה מעניינים ....אבל אין לי פרטיות מתאימה לדבר.....אז בהזדמנות ארחיב .....תרתי משמע....
כי האדם עץ השדה

אמצעים טקטיים

17
אח אשי, מה עשית לנו? :)

גם לי יש פרטית קבועה (אין אישור לשתף טלפון)
והיא אוהבת להזדיין במיטה שהיא עטויה
במגפי עור עד הברכיים כמעט, ביריות וחגורת מותן מתחרה.
היא טוענת שהלבוש הספציפי הזה נותן לה ביטחון וחשק להתפרע במיטה
כמו נמרה מיוחמת.

לאחרונה אני מורח לה על הדגדגן את הג'ל של id wild שגורם לעקצוצים
וגירוי מוגבר ולפעמים אני נאלץ לקשור אותה במיטה אחרת היא תשבור את התקרה.

המוצר השני שניסינו זה אביזר שנקרא we vibe ואם נתקלתם בקולר של
מים שתקעו שם חתיכת עץ וקיבלתם שפריץ לפנים, זה מה שאני חווה איתה כל
פעם מחדש. אנחנו גם נפגשים פעם בחודש לכן הגעגוע וההודעות המחרמנות
יום לפני מנפחות את הציפיות והחרמנות.

המינוס היחידי זה שאני צריך להרים טלפון לקבלן שיפוצים בבוקר שאחרי חחח

אמצעים טקטיים

18
מכל מלמדי השכלתי מחר אני בחנות סקס
נראה לי עם כל הטיפים האלו ומה שהראש הקודח שלי מתכנן עד שתגיע לגיל 40 אני לא אגמור עם כל הפנטזיות האלו והיא רק בת 29
קדימה יאללה תשפכו עוד
עוד יקום פורום "עזרים טקטיים"

אמצעים טקטיים

19
אם לא דחוף, או שאתה יודע שתצטרך בעתיד ממליץ להזמין דברים כאלה מאיביי...מאוד יקר בארץ....באיביי חרוזים/פלאג אנאלי/תלבשות קינקיות/שוטים/אזיקים ואפילו סקס מאשין...עולה חצי מפה במקרה היקר. לפעמים רבע.

אמצעים טקטיים

20
אשי
אחלה דיווח !!

מהניסיון שלי בארץ , לא מצאתי פרטנרית לאביזרים כלשהם,

אבל בחו"ל זה היה חלק מהחוויה , בהרבה מקרים הבנות הביאו

את הצעצועים שלהן איתן ונתנו לי את השליטה וזה היה מאלף.

אשי אני מבין מה עבר ועובר עלייך

ואני די מתגעגע לימים הללו בדיוק וקצת יותר שהיו לי בחו"ל.

(אני מימשתי את זה גם עם שתי נשים בו זמנית , אני בדוגי לאחת מאחור ועם בפלאג בעכוזה

ושנינו דוחפים לשנייה לשני החורים ויברטורים רוטטים,

למזלי זה היה בבית פרטי מוקף גדר גבוהה וללא שכנים קרובים!

אחרת היו מזמינים לשם את הימ"מ לחילוץ חטופים!)

:-)
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”