כ רכבת בש פעם ראשונה - סקס אדיר

רכבת בש פעם ראשונה

1
אהלן, בן 19 לפני גיוס, אתמול רציתי להתנסות בפעם הראשונה בשירותים כאלה והגעתי לחנייה הקטנה מול רכבת אוניברסיטה בבאר שבע, עלתה רוסייה חמודה עם עיניים ירוקות לא נראיץ מבוגרת...בהתחלה מציצה מקונדמת ואז עליתי מעליה...לבסוף גמרתי כשעשתה לי ביד במשך דקה ללא קונדום..
פעם ראשונה שלי בזה, יש מה לפחד ממחלות או HIV? מה הסיכויים לכך? הל החדירה הייתה עם קונדום ולא פראית

רכבת בש פעם ראשונה

2
[QUOTE=סופר לה טיב]לפי התיאור שלך אין לך מה לפחד.

ממציצה מקונדמת ומזה שעשתה לך "ביד במשך דקה ללא קונדום", אין מקום לחשש

אגב, בעתיד, כשעושים לך ביד, ורק אז, אתה יכול לוותר על הקונדום, וכנראה שתהנה יותרקריצה

[/QUOTE]

הייתה גם חדירה למשך 4 דקות בערך...הייתי בתנוחה מעליה

רכבת בש פעם ראשונה

4
הסיכוי של גבר נימול לקבל HIV ממגע מיני חד פעמי בלי קונדום, יותר נמוך מהסיכוי למות מהתקף לב בזמן השינה במהלך השנה.

חברים יקרים, מספיק להתבייש! תתחילו לדבר על החרמנות שלכם עם מי שאפשר (אמא, אבא, בני דודים, חברות וחברים טובים). סקס זה טבעי, גם אם זה בחינם וגם אם זה לא...

רכבת בש פעם ראשונה

5
H.i.v לצערי זו לא המחלה היחידה שעוברת בקיום יחסים לא מוגנים לצערי יש מחלות נוספות .אני לא רוצה להבהיל ולא לקלקל שמחות אבל..... הרפס זיבה קונדילומה ועוד מריעין בישין עלולים להדביק גבר לא זהיר. המלצה אישית הקפידו על היגיינה ותמיד תמיד ..גומי
כשאתה שוכב עם זונה אתה שוכב עם הלקוח הקודם שלה וגם עם הזונה הקודמת שהלקוח זיין .........וכך הלאה

שימרו על עצמכם אחים יקרים.........Geek

רכבת בש פעם ראשונה

6
[QUOTE=רגע]H.i.v לצערי זו לא המחלה היחידה שעוברת בקיום יחסים לא מוגנים לצערי יש מחלות נוספות .אני לא רוצה להבהיל ולא לקלקל שמחות אבל..... הרפס זיבה קונדילומה ועוד מריעין בישין עלולים להדביק גבר לא זהיר. המלצה אישית הקפידו על היגיינה ותמיד תמיד ..גומי
כשאתה שוכב עם זונה אתה שוכב עם הלקוח הקודם שלה וגם עם הזונה הקודמת שהלקוח זיין .........וכך הלאה

שימרו על עצמכם אחים יקרים.........Geek
[/QUOTE]
היי, החדירה הייתה עם גומי כמובן..אני הכי פולד מכל זה

רכבת בש פעם ראשונה

8
הנקודה היא שרוב האנשים חושבים שזאת מחלה שעוברת בקלות, כשלמעשה בסקס לא אנאלי הסיכוי של גבר נימול להדבק ב- HIV, אפסי.

[QUOTE=סופר לה טיב]
[QUOTE=LevZahav]הסיכוי של גבר נימול לקבל HIV ממגע מיני חד פעמי בלי קונדום, יותר נמוך מהסיכוי למות מהתקף לב בזמן השינה במהלך השנה.

[/QUOTE]

גם אם אתה צודק באמירה שלך לגבי הסיכויים, אז לגבי התקף לב בזמן השינה, זה לא בשליטתנו ואין לנו מה לעשות, כי הרי לא נחליט לא ללכת לישון...

אבל מגע מיני עם קונדום זה בשליטתנו, וזה עושה הבדל גדול!
[/QUOTE]
חברים יקרים, מספיק להתבייש! תתחילו לדבר על החרמנות שלכם עם מי שאפשר (אמא, אבא, בני דודים, חברות וחברים טובים). סקס זה טבעי, גם אם זה בחינם וגם אם זה לא...

רכבת בש פעם ראשונה

9
יש מחלות אחרות חוץ HIV שיכולת לעשות נזקים במידה ולא נזהרים
קונדילומה לדוגמא גם במידה ותהיה מקונדם זה לא ב100 אחוז כי הוא לא מכסה את כל האזור , במידה ויש לה פצע קונדילומה על העור זה יכול לעבור , במידה והיא נגעה בפצע ולאחר מכן באיבר המין שלך שלא מקונדם
בקיצור חשוב להיות זהירים

שלח תגובה

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”