כ ביאליק - רמת גן וואו...... - סקס אדיר

ביאליק - רמת גן וואו......

1
אז ככה נתקלתי כאן באתר במודעה עם תמונה של אתיופית (ולי יש פטיש ל אתיופיות) ישר התקשרתי ולרוע מזלי האתיופית לא הייתה אבל משהו משך אותי בכל זאת לנסוע למקום והאמת היה חוויה מעל המצופה . קודם כל המקום נמצא באזור הומה אדם ככה שיש קצת בעיית דיסקרטיות גם חנייה קצת בעיה למצוא אבל מסתדרים. בפנים המקום מאוד נקי נותן הרגשה ביתית כולל מטבחון עם בא לכם לפני או אחרי לשתות משהו חם , פתחה לי את הדלת בחורה העונה לשם במה קטיה כמובן רוסיה נראית בסביבות אמצע גיל ה 40 נראית טוב גוף יפה ציצי גדול אבל בכל זאת ביקשתי לראות עוד מישהי. ואז נכנסה לחדר בחורה בשם אוריה . בחורה ישראלית נראית באמצע שנות ה 30 שחומה מקועקעת ברוב גופה (אני אישית אוהב) חזה גדול (לא ענק) יפה עם פטמות קטנות וחומות תחת עסיסי מאוד נעים לליטופים וצ'אפחות ,גוף מצויין ( לא גוף של כוכבת פורנו אבל גוף שווה במיוחד) אז ככה בודי בערום 230 כמובו ששאלתי על תוספת אמרה עוד 100 נתנתי לה יחד 350 . היה לה בקשה שלפי דעתי הגיונית מאוד . תכנס תתקלח טוב אבל טוב לא רק שטיפה בקטנה ואז תקבל אוראלי נקי ,חשוף. וכך היה התקלחתי טוב טוב לבקשת הגברת נשכבתי על הבטן ואז התחיל החגיגה . מסא'ג מפנק על כל הגוף עם שמן חם. עשיתי כמה מסאגים בחיי כולל מקצועי היא לא נופלת מהם והשילוב של ערום פלוס סקס זה בכלל יתרון . עשתה לי מסא'ג מפנק עם כל גופה ואני מתכוון לכך ברכיים על הגב תחת על כל הגוף ציצי גדול מתחכך בגופי לא מהירה לסיים את המסא'ג ממש הרגשתי שהיא משקיע . אחכ סוף סוף אמרה תסתובב , המשיכה להעביר את שדייה על גופי נישקה לי את הגוף לאט לאט ואז ירדה לכיוון החבר הקטן שכבר היה מתוח לדום , ירדה לבולבול חשוף כמו שהבטיחה ירידה נעימה לא מעבר מלקקת טוב טוב כולל את הכדורים הכניסה את הכדורים לפיה בשעיבות חזקות רק את הבולבול לא בדיוק שעווה רק ליקקה את הכיפה ומסביב . לאחר מכן שלפה את הרס"ר (קונדום למי שלא הבין) ואמרה לי תזהר לגמור מהר.....עלתה עלי והתחילה לדהור אמרה לי טתה על תעשה כלום תן לי.... ונתנתי לה תרתי משמה היא יודעת לזוז משתפשפת עלי שההולבול אצלה בפנים לא נפסקתי לגעת לה בשדיים כי הם באמת מאוד יפים רק חבל שכאב לה שלחצתי אליהם .לאחר מס דק ביקשתי שתסתובב היא שכבה על הגב שאני עומד ליד המיטה פתחה את רגליה ונכנסתי פנימה כמו הכניסות של זהבי לרחבה . הרמתי חה את הרגליים שמתי אותם על הכתפיים שלי תפסתי לה את הידיים שיתנו לי קונטרה ונתנתי חזק חזק עם ראש חזק כל פעם שגופי פוגש בגופה . ביקשתי שתעבור לדוגי כי אין מה לעשות אני אוהב גם תחת . ואז גמרתי גמירה חמה חמה תרגעו בקונדום.
סיכום הרבה זמן לא נהנתי ככה שווה כל שקל ששילמתי אני בטוח יחזור עכשיו תורכם להנות וכמובן לספר אייך היה ......
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”