כ AsianTS - סקס אדיר

AsianTS

1
דיווח ראשון !!!!
היום ביקרתי את הנ"ל תיאום קצר באטרף קצת מיקוח שבסופו של דבר הסכימה ל250 שקל לשעה כולל GFE .
הפנתה אותי לדירה מושכרת כניסה צדדית , פתחה את הדלת בשמלה קצרה , הכרות קצרה נשיקה ולמקלחת.
יצאתי מהמקלחת היא כבר הייתה בחזיה ותחתון, קצת נשיקות (לא כולל לשון) הורידה חזיה ואכן מראה נהדר. חזה לא גדול מידי אבל עומד מורגש הסיליקון בקטנה. פטמות קטנות שנעמדות למגע לשון, זין בינוני ניתן להכניס כמעט את כולו לפה, ניסיתי להכניס את כולו אבל רפלקס ההקאה גבר עלי, גוף יפה מחוטב לא שעיר , באיזור הזין שיער קצר חבל שלא מורידה....
שאלה אם אני רוצה שהיא תחדור אלי ומכיוון שזו פעם ראשונה שלי עניתי שעדיין לא החלטתי , ירדה לי ב69 הזין שלה עמד יפה .
הלבישה חליפה חומר סיכה והחדירה את הזין שלי אל החור המופלא, לא רחב מעט צר אפילו או שעשתה שריר, אבל החדירה מורגשת היטב, לאחר מספר תנוחות שמתי לב שהזין שלה כבר לא עומד ניסיתי להעמיד אותו היא אמרה שזה לא אפשרי כאשר אני חודר אליה.
במהלך הזיון החלטתי שאני רוצה לנסות שהיא תחדור אליי אך היא אמרה שהיא כבר לא יכולה להעמיד אותו , אוקיי מוזר אבל יכול להיות לא אוכל לשפוט. אמנם אמרה כל הזמן "תגמור לי בפנים " שנשמע כמו נסיון זירוז אך לא נכנעתי קריצה
לאחר שמיציתי מכל התנוחות הורדתי חליפה וביקשתי ממנה לסיים את העבודה ידנית היא יודעת לעבוד גם עם הידיים.....
גמרתי לאחר כמה דקות
סה"כ הייתי אצלה כ45 דקות מהכניסה עד היציאה.
ביקשתי את רשותה לפרסם כאן הסכימה בתנאי שלא פרסם כתובת וטלפון אולם ניתן למצוא אותה כמובן באטרף.
אגב. היא תאילנדית ולא פיליפינית כמו שאמרו כאן (כך לפחות היא אמרה כששאלתי אותה.
תתנהגו אליה יפה והיא תחזיר לכם בהתאם, התייחסו לנסיונות הזירוז שלה בחיוך ובמאמץ מזויף לגמור ויהיה בסדר.
את הכסף היא קיבלה לפני שיצאתי מהדירה לא דיברה על התשלום למעט בזמן התיאום באטרף.

גבר אמיתי יודע לכבד אישה !

AsianTS

2
אחלה דיווח אח יקר קראתי עליה באיזה פורום לא זוכר איפה היה...
איך פנים? נראית נשית או פנים גבריות? יש כאלו שזה מאוד חשוב להם(אני אחד מהם חחח)

AsianTS

5
ביקרתי אותה אתמול .נראת פחות טוב מהביקור הקודם שלה בארץ.
הבטיחה גמירה שלה וקיימה.גמרה ראשונה אחרי זה ישר רמזה שגם אני אגמור ופה הסתיים לו הביקור.
לא משהו לרוץ ולספר לחבר'ה.
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס - קהילות גייז/לסביות BDSM ביזאר קוקסינליות פטיש וסטיות”