לילה טוב לכל הפורום
היום בצהריים הלכתי לקמילה בת״א כמובן לאחר שראיתי המלצות עליה בפורום
קמילה היא בחורה כוסית כמו שחלק מחברי הפורום רשמו עליה.
פה בעצם נגמר כל הספור שלה לא מתנשקת, כל דבר או בקשה נגמרה בפרצוף או בתשובה שלילית
מציצה חלשה מאוד כאילו עושה לך טובה ,שוכבת כמו מתה ובקושי זזה
בקיצור חבל על הכסף שלכם שירות זה דבר רחוק ממנה .
אני בחור נשוי אבל צעיר ונראה טוב , אני יודע שאני לא מרבה לכתוב זה בגלל שאני לא הולך הרבה בגלל שאין לי עודף כסף ומפאת גם חוסר
זמן אתם יודעים ילדים קטנים בבית ואישה.
חשוב היה לי לרשום את הפוסט הזה כדי שלא תשרפו כסף לחינם כשאתה הולך לנותנת שירות חשוב שתהנה ולא תחכה שהשעה תעבור
הסיבה שלא קמתי והלכתי זה בגלל שכבר שילמתי .
קחו לתשומת ליבכם שהיא נפילה.
קמילה ת״א אכזבה
2אכן אחת הנפילות ..אתמול ביקרתי אצלה... לא נראה לי הגיוני שזו אותה קמילה שדווחה חיובית על ידי חברינו היקרים בפורום..כנראה שזו מישהי אחרת..
לא מתנשקת .. מוצצת גרוע! כל שניה מפסיקה ומסתכלת עליך כשואלת איך היה... אז היה חרא!!
נראית טוב לא כוסית על... אבל השירות ירוד לחלוטין
לא שווה מחצית מהסכום ששולם עבורה
לא מתנשקת .. מוצצת גרוע! כל שניה מפסיקה ומסתכלת עליך כשואלת איך היה... אז היה חרא!!
נראית טוב לא כוסית על... אבל השירות ירוד לחלוטין
לא שווה מחצית מהסכום ששולם עבורה
קמילה ת״א אכזבה
4נותנת שירות בהתחלה סופר על אחר כך סופר דרינק ...

וַיִּתֵּן אֱלֹהִים חָכְמָה לִשְׁלֹמֹה, וּתְבוּנָה הַרְבֵּה מְאֹד, וְרֹחַב לֵב כַּחוֹל אֲשֶׁר עַל שְׂפַת הַיָּם.
קמילה ת״א אכזבה
6באותו תאגיד תל אביבי אפשר להוסיף את לינה ברחוב בן יהודה ליד אלנבי יש לה ניסיון בלהעביר הזמן. לא פותחת רגלים מנסה להחביא המנוש
לדעתי לא שווה 500
לדעתי לא שווה 500
קמילה ת״א אכזבה
7[QUOTE=סופר מתוק]באותו תאגיד תל אביבי אפשר להוסיף את לינה ברחוב בן יהודה ליד אלנבי יש לה ניסיון בלהעביר הזמן. לא פותחת רגלים מנסה להחביא המנוש
לדעתי לא שווה 500[/QUOTE]
לדעתי לא שווה 500[/QUOTE]
לפותח הפוסט , קודם כל תודה על האזהרה , רצוי ומומלץ לצרף קישור למודעה של קמילה
סופר מתוק , לגביי לינה אם כוונתך לזו אז כן היא לא מומלצת , גם דיווחתי אליה בפוסט , אני אישית בכלל לא אוהב את התאגיד התל אביבי
http://www.sexadir8.com/forum/forum_posts.asp?TID=44932&KW=%D7%9C%D7%99%D7%A0%D7%94&PID=346467#346467
קמילה ת״א אכזבה
10יש בחורות שפשוט לא צריכות להיות במקצוע הזה
והיא דוגמא טובה לכך 

אל תבזבזו את כספכם איתה
וזה גם מה שאני אעשה
"או שתכתוב משהו ששווה לקרוא עליו
או שתעשה משהו ששווה לכתוב עליו"
או שתעשה משהו ששווה לכתוב עליו"