כ חדש פלוס שתי שאלות - סקס אדיר

חדש פלוס שתי שאלות

1
שלום לכולם אני חדש בפורום..פשוט ראיתי שיש פה אנשים שהם כבר מומחים בתחום
אז יש לי שתי שאלות
1)האם יש בחורה פרטית באזור קריות חיפה או הסביבה שמישהו כבר היה אצלה דגם אותה
מישהי חמודה אם גוף טוב לא מחפשת עכשיו דוגמנית מישהי חמודה שאפשר לקבל קישור
שלה או מספר טלפון

2)יש את כול הדירות הדסקרטיות לרוחב ההסתדרות עכשיו מבחינת המשטרה איך היא רואה את זה?
בטוח הם יודעים מה יש שם ואם אתה נתפס בתוך הדירה מה עושים לך?לא עושים פשיטות על המקום?

תודה לכול העוזרים קריצה

חדש פלוס שתי שאלות

2
מעניין כמה יעלה לזיין את ההמו הזה שמצלם אותה בסירטונים?
אולי לא לזיין אבל לפחות להשתין לו על הפרצוף כמה יעלה?

מקס ניסים - אתה מגזים בתגובתך !! אלימות , גם מילולית , היא אלימות ולא בבית
ספרנו !!! ראה הוזהרת .rd06

חדש פלוס שתי שאלות

3
[QUOTE=maximum]DIV]אף אחד לא קיבל ולא מקבל פה הוראות
[/QUOTE]

זה לא נכון - היה מי שקיבל הוראות מביגדדי.

חפוז , פתחת פה ענק על אנשים פה ואתה עדיין כאן... מה שאומר שככל הנראה אין סתימת פיות .

אני מבקש ממך לכבד את דבריי - הפורום זקוק לשקט תעשייתי !!! נגמרו מלחמות הגנרלים !

זה פורום סקס , תזיינו ותשתפו ! אני מסתיר את הודעתך כאן . rd06
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

חדש פלוס שתי שאלות

6
Rd06 היה ברור לי מי דחף לכך שכוסמין יוכר פה בפורום וגם רמזתי על כך במה שכתבתי.

לא אתה ולא האנשים שאתה דוחף ראויים לדרגה פה ואני את דעתי אביע על אפך ועל חמתך ובסיבוב הזה לא אתן לשום שקר להשתיק אותי.אין שום הצדקה שאדם שמחליף פרטיות במרתפי הפורום (זקנות ומכוערות כמעט ללא יוצא מן הכלל ואני אומר זאת לא משמועות אלא ממה שראיתי במו עיניי), שמשלם סכומי עתק ופוגע גם אם לא בכוונה בכל שאר החברים בכך שאינו יודע לייצר לעצמו עסקה הוגנת ושמנבל את הפה בצורה שיטתית לאורך השנים שהוא פה (כוסמין הועף בעבר על אלימות מילולית ואיומים לאלימות פיזית...פתח את היוזר אחים של גברות וחזר לפה) - לא הוא ראוי לקבל פה הכרה.

אני לא יודע איך אתה עצמך קיבלת הכרה מהאדמין בהיותך אדם אלים שלא בוחל בדבר...וחשתי את זה על בשרי היטב. אבל נוצר מצב,כמו אצל אדמין העבר שהיה מקבל טובות הנאה ומשתיק פה אנשים, שחברים לא ראויים מקבלים הכרה מהפורום.

שלח תגובה

חזור אל “ריכוז הודעות ספאמר”