כ הודעה שיווקית ..... - דף 2 - סקס אדיר

הודעה שיווקית .....

11

איצטגנין, חבר של כבוד.
אני מבהיר שנית. שאלתי במפורש את הגברת על גישתה לעניין הרפיה והיא לא שללה לחלוטין (אחרת לא הייתי מעלה בכלל כאן את קיומה) אלא רק הדגישה את חששה. כך שאני מניח שאם האדם שיבוא יהיה מכבד ומנומס זה יתרחש גם אם לא בטיפול הראשון.
בכל מקרה היא מתאימה רק למי שמחפש בראש וראשונה עיסוי מקצועי ואיכותי ולא מי שעיקר מעיינו זה ההרפיה.

הודעה שיווקית .....

12
כן ....אבל איש רגיש למה אתה לא מספר שאתה מסרב להעביר את מס' הטלפון שלה ,
אתה מסרב להעביר את המס' גם למי שמתחייב להיות נחמד מכבד ומנומס וגם אם מסביר לך שמחפש בראש וראשונה עיסוי מקצועי ולא הרפיה ...אתה עדיין מסרב להעביר המס' , אז בשביל מה בכלל העלת את הפוסט הזה ? בשביל להעביר לגברת 2 לקוחות בלבד ? ...לא ברור וגם מאכזב !

הודעה שיווקית .....

13
[QUOTE=SatcomXXX] כן ....אבל למה אתה לא מספר שאתה מסרב להעביר את מס' הטלפון שלה , גם למי שמתחייב להיות נחמד מכבד ומנומס וגם אם מסביר לך שמחפש בראש וראשונה עיסוי מקצועי ולא הרפיה ...אתה מסרה להעביר המס' , אז בשביל מה בכלל העלת את הפוסט הזה ? בשביל להעביר לגברת 2 לקוחות בלבד ? ...לא ברור [/QUOTE]

גם אני ביקשתי ממנו מספר ולא קיבלתי,
אולי הוא כבר מצא 2 אנשים שיבואו אליה בקביעות.

הודעה שיווקית .....

14
[QUOTE=SatcomXXX] כן ....אבל איש רגיש למה אתה לא מספר שאתה מסרב להעביר את מס' הטלפון שלה ,
אתה מסרב להעביר את המס' גם למי שמתחייב להיות נחמד מכבד ומנומס וגם אם מסביר לך שמחפש בראש וראשונה עיסוי מקצועי ולא הרפיה ...אתה עדיין מסרב להעביר המס' , אז בשביל מה בכלל העלת את הפוסט הזה ? בשביל להעביר לגברת 2 לקוחות בלבד ? ...לא ברור וגם מאכזב !

[/QUOTE]

אני עדיין ממתין שישלח לי את המספר שלה , אולי הוא כבר מצא 2 אנשים שיבואו אליה בקביעות

הודעה שיווקית .....

15
אם המטרה היתה למצוא רק 2 אנשים אז לא היה מקום להעלות פה את הפוסט ולעשות טיזינג לכל הפורום ...ואולי 2 ברי המזל שקיבלו את המס' הם לא ממש אנשים נחמדים בסופו של דבר ...אז מה יהיה אז ? יבקש שוב לתת המס' לכמה אנשים נוספים ? ...זה לא התנהלות פיריית כלפי מי שבאמת רצה לנסות ועונה על ההגדרה .

הודעה שיווקית .....

16

לחרמן קבוע ול satcommXXX
אכן הגברת מצאה שניי מטופלים כפי שהיא רצתה לכן לא העברתי לכם את המספר שלה.
זה לא חלילה שיש לי תחביב לעשות טיזינג סתם. האם הם ישארו קבועים אצלה? לא יודע לחזות עתידות, כדור הבדולח שלי התקלקל. הגברת ביקשה שלא אפנה עוד אנשים נוספים לעת עתה.
ומי שמרגיש שלא הייתי פייר כלפיו, מצטער. שום דבר אישי.
שימשיך לכולנו באושר

שלח תגובה

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”