טוב תכננתי היום ללכת לבקר את מירית אחרי כל כך הרבה דברים חיוביים עליה...
ביקשה 300 לפגישה אמרתי בסדר גמור שאלתי אם כולל גמירה אמרה לי שגמירה שלה זה תוספת 100 יקר אבל הסכמתי ואחכ שינתה לי ואמרה שרוצה 500 כולל גמירה... תודה אבל לא תודה(אלה אם יש 2 קוקסיניליות בשם מירית)
בהצלחה לכל המבקרים שלה
דיווח מירית
23אחרי כל כך הבה המלצות על מירית, החלטתי לנסות.
פתחה את הדלת רולה בסביבות 1.90.
גוף לא נשי בכלל,
נכנסתי, ביקשה מיד את הכסף,
אמרה תתפשט בינתיים,
חזרה אחרי דקה,
השתלטה על העניינים, אמרתי לעצמי נזרום,
הרגשתי שהיא מנסה לגרום לי לגמור מהר,
עשיתי תרגילי התחמקות,
נסיתי לתפוס לה את החזה - הוא דיי גדול אבל מוזר - כאילו הדביקו לה שתי שקיות חלב עגולות לחזה.
לא היתה קשובה בכלל למה שאני רוצה,
עד שתפסתי אותה (אני גם לא פראייר מבחינת גובה + שרירים),
שיניתי לה פוזה וניסיתי לזיין אותה,
דחפה את היד שלה בין הזין שלי לתחת שלה וככה גמרתי.
כמובן שלא השארתי טיפ לכלבה.
לא מבין מאיפה כל ההמלצות הטובות עליה, סתם גרוטאה - אל תתקרבו.
דיווח מירית
24כנראה שההמלצות הטובות זה של חברה קבועים שלה שאותם היא מפנקת כי בכל זאת.... הם קבועים ותמיד חוזרים אליה
או שפשוט לא אכפת לה יותר והחליטה להתחיל לתקתק...
וכן sds זה נשמע מאוד הזוי אבל יש לי את השיחה בהודעות ממנה הכל שמור תאמין לי שזה מוזר אבל לצערי זה המצב(לפחות איתה)
וכן sds זה נשמע מאוד הזוי אבל יש לי את השיחה בהודעות ממנה הכל שמור תאמין לי שזה מוזר אבל לצערי זה המצב(לפחות איתה)
דיווח מירית
26[QUOTE=annonymus guy] כנראה שההמלצות הטובות זה של חברה קבועים שלה שאותם היא מפנקת כי בכל זאת.... הם קבועים ותמיד חוזרים אליה
וכן sds זה נשמע מאוד הזוי אבל יש לי את השיחה בהודעות ממנה הכל שמור תאמין לי שזה מוזר אבל לצערי זה המצב(לפחות איתה)[/QUOTE]
זה לא נכון מה שאתה חושב...אני הייתי אצלה רק פעם אחת!! גם חלק לא קטן מהדיווחים שקראתי היו מביקור ראשון...באותה פעם שהייתי אצלה פגשתי בדיוק מה שסיפרו לי פה בדיווחים...
בכל מקרה אם הייתה באה אלי בדרישות כמו שבאה אליך בטלפון לא הייתי מגיע אליה בכלל! אין פה שאלה!
וכן sds זה נשמע מאוד הזוי אבל יש לי את השיחה בהודעות ממנה הכל שמור תאמין לי שזה מוזר אבל לצערי זה המצב(לפחות איתה)[/QUOTE]
זה לא נכון מה שאתה חושב...אני הייתי אצלה רק פעם אחת!! גם חלק לא קטן מהדיווחים שקראתי היו מביקור ראשון...באותה פעם שהייתי אצלה פגשתי בדיוק מה שסיפרו לי פה בדיווחים...
בכל מקרה אם הייתה באה אלי בדרישות כמו שבאה אליך בטלפון לא הייתי מגיע אליה בכלל! אין פה שאלה!
דיווח מירית
27[QUOTE=sds] [QUOTE=annonymus guy] כנראה שההמלצות הטובות זה של חברה קבועים שלה שאותם היא מפנקת כי בכל זאת.... הם קבועים ותמיד חוזרים אליה
[/QUOTE]
טוב אז לך עבד יותר ממה שעבד לי חחחח גם כאלו יש אחי לא יודע מה עשיתי לא בסדר אבל לא נורא אני למזלי עברתי הכל לפני שהגעתי אליה ככה שלא הייתה לי שום בעייה
[/QUOTE]
טוב אז לך עבד יותר ממה שעבד לי חחחח גם כאלו יש אחי לא יודע מה עשיתי לא בסדר אבל לא נורא אני למזלי עברתי הכל לפני שהגעתי אליה ככה שלא הייתה לי שום בעייה