אח יקר המנוסה, כמו שנאמר לכל אחד יש את הסטייה שלו זה אחד
שתיים זה עניין של חיבור, לי היה חיבור מעולה איתה ונכון היא מאוד גבוהה ולא אישה צרה
שלוש אין שום סיבה לגנות את האישה במילים כאלו כנראה אתה לא באת לה בטוב גם
אפשר לדווח בלי להשתמש במילים לא יפות
בלה מבת ים
12המנוסה הנכבד
אם לא מצאה חן בעיניך, למה בכלל נכנסת ולא עשית אחורה פנה?
תגובה כזאת לא ממש מגיעה לה, אפילו אם לא נהנית איתה!
לפחות טוב שציינת את ההוגנות שלה כלפיך - החזירה לך חצי מהתמורה מבלי שביקשת!
פתגם סיני עתיק אומר שאם אין לך מה לומר, תאמר פתגם סיני עתיק...
לעולם אל תתווכח עם אידיוט! הוא יגרור אותך לרמה שלו ושם ינצח בזכות הנסיון
להתרגז זה להעניש את עצמך על טיפשות של אחרים....
לעולם אל תתווכח עם אידיוט! הוא יגרור אותך לרמה שלו ושם ינצח בזכות הנסיון
להתרגז זה להעניש את עצמך על טיפשות של אחרים....
בלה מבת ים
13בפעם הראשונה שהייתי אצלה נכנסתי, נבהלתי מהגודל (למרות שמדובר באשה אסטטית) , התנצלתי והלכתי.
לא קרה כלום
אחרי שבועיים שלושה קמתי יום אחד עם פתיש לאישה גדולה עם שדיים גדולים ועניים גדולות. קבעתי והלכתי.
אמנם בזיון היה קשה עד בלתי אפשרי שכן אני לא באמת אוהב שמנות/גדולות אבל השרות היה טוב מאוד, המציצה חלומית והגמירה על פניה, בפיה כשהדבש ניגר על החזה המפואר היה מחזה שילווה אותי בימים קרים של זקנה....
רצח האופי דלעיל - לא במקום (במיוחד לאור המחווה הפיננסית )
תמיד להיות בנתינה.
במיוחד בנתינת זרע ליאנה, מאשה, מילנה וכל בנות אוקראינה...
במיוחד בנתינת זרע ליאנה, מאשה, מילנה וכל בנות אוקראינה...
בלה מבת ים
17הייתי אצלה
שווה את האגרה
בחורה גבוהה עם חזה גדול ובכלל גדולה
400 לשעה
זיין כפי יכולתך
כולל אנאלי
מתנשקת חופשי
התחלנו בנשיקות ומזמוזים בעמידה
עברנו למיטה. ביקשתי אנאלי.
אמרה לאט שלא יכאב.
בינתיים עושה לי שששש כל הזמן שלא להפריע לשכנים.
אז פימפמתי אחד מהר ועמוק. היא נתנה צעקה קטנה. עשיתי לה שששש.
בזמן שאני מזיין אותה אנאלי היא מאוננת
חבל שלא הסכימה לרכב עלי שאראה את זה
זיון אנאלי צר והדוק
כשסיימנו ניקתה אותי והלכה להתקלח
חזרה והציעה לשתות אבל באתי לזיין ולא לשתות
סבוב שני לאחר המציצה היה כשהיא למעלה והיזה המפואר שלה רוקד. אחרי שהיא גמרה השכבתי אותה עלי עד שגם אני גמרתי
שטב מקלחת שלה ושוב הציעה מים.
שלישי היה כשאני למעלה
רביעי בדוגי
ברביעי ניסיתי במקביל לאונן לא אבל בזיזה את היד ואמרה שהיא כבר רגישה מדי
אז השכבתי אותה על הבטן עד הגמירה.
כשסיימתי נשארתי לשכב עליה עוד שתיים שלוש דקות כשמדי פעם אני מפמפם.
הלכתי להתקלח בפעם החמישית אצלה
נשיקה בדלת ושלום
שעה ושלוש דקות מהרגע שיצאתי מהאוטו עד החזרה
היא אידאלית למי שמחפש מתאבקת אבל סירבה להצעתי. טוענת שהיא משחקת כדוריד וכואב לה השריר ביד
ממש לא מכוערת ולסעתי 7/10 מבחינת מראה
9 על השירות.
לא אחזור כי בת ים רחוקה לי
שווה את האגרה
בחורה גבוהה עם חזה גדול ובכלל גדולה
400 לשעה
זיין כפי יכולתך
כולל אנאלי
מתנשקת חופשי
התחלנו בנשיקות ומזמוזים בעמידה
עברנו למיטה. ביקשתי אנאלי.
אמרה לאט שלא יכאב.
בינתיים עושה לי שששש כל הזמן שלא להפריע לשכנים.
אז פימפמתי אחד מהר ועמוק. היא נתנה צעקה קטנה. עשיתי לה שששש.
בזמן שאני מזיין אותה אנאלי היא מאוננת
חבל שלא הסכימה לרכב עלי שאראה את זה
זיון אנאלי צר והדוק
כשסיימנו ניקתה אותי והלכה להתקלח
חזרה והציעה לשתות אבל באתי לזיין ולא לשתות
סבוב שני לאחר המציצה היה כשהיא למעלה והיזה המפואר שלה רוקד. אחרי שהיא גמרה השכבתי אותה עלי עד שגם אני גמרתי
שטב מקלחת שלה ושוב הציעה מים.
שלישי היה כשאני למעלה
רביעי בדוגי
ברביעי ניסיתי במקביל לאונן לא אבל בזיזה את היד ואמרה שהיא כבר רגישה מדי
אז השכבתי אותה על הבטן עד הגמירה.
כשסיימתי נשארתי לשכב עליה עוד שתיים שלוש דקות כשמדי פעם אני מפמפם.
הלכתי להתקלח בפעם החמישית אצלה
נשיקה בדלת ושלום
שעה ושלוש דקות מהרגע שיצאתי מהאוטו עד החזרה
היא אידאלית למי שמחפש מתאבקת אבל סירבה להצעתי. טוענת שהיא משחקת כדוריד וכואב לה השריר ביד
ממש לא מכוערת ולסעתי 7/10 מבחינת מראה
9 על השירות.
לא אחזור כי בת ים רחוקה לי
בלה מבת ים
18חברי הפורום האדיר , להל"ן הביקור אצל בלה(בת ים)
ראשית תודה ענקית לכבוד הרב!! כל המלצה שלו וכל טיפ זה בינגו!!
אתמול הגעתי לבלה בשעה 11:15, תאום איתה מעולה, בלי המתנה מיותרת, כמו שעון.
האישה אכן גדולה , ואהבתי מאד,
שדיים מקסימים ונעימים למגע ולמשחקים שונים,
המקום דיסקרטי, נקי מאד ומטופח.
הייתי אצלה כמובן לקחתי תפריט מלא - כפי שכתבו לפני, האישה פשוט מדהימה , שירות מעולה ,אין לחץ זמן,
הייתה קיליקה טובה ביננו כך ש......
תעשה כל משאתה רוצה, תן לה לעשות כל משהיא רוצה, באמת נעימה מפנקת, אישה כייפית,
מציצה מהטובות ביותר שהיו, גרון עמוק מאד מאד , משחקי ביצים, רמינג קליל לא חודרני, האישה באמת אוהבת הכל ,אנאלי האישה צרה מאד ולכן ביקשה בעדינות עם האצבעות ועם הזין ,מרחה משחה ...ביקשה לאט לאט ואז בום בכל הכוח, בכך דרך אפשרית, כל חור שהיה סתום עבר פתיחה וניקוי- כמו אינסטלטור.
לסיכום :
חנייה קלה מאד
תיאום מעולה 10+
דיסקרטיות 10
כניסה לדירה בשעה 11:15 יציאה מהדירה 12:30
3 מקלחות
2 גמירות חזקות ביותר
ריח של כוס טעים ונעים
פינוקים, ביצועים 10 פלוס
לאוהבי הבחורות הגדולות ולא הילדות, מדגיש גדולות!
ברור שאחזור אליה = שווה כל גרוש (400 ש"ח +50 ש"ח טיפ)
תודה לרב הגדול של הפורום המיוחד הזה
בלה מבת ים
19שלום,
או שבלב התקלקלה או שזה משהו זמני אצלה או שהבעיה בכלל אצלי.
קמתי עם דודה לזיין אישה גדולה עם חזה גדול בכל חור אפשרי, ולאור זה שיבש היום עם נשים בעלות חזה מרשים ושאר המפרט, שולח הודעה לבלה. מסכמים על פגישה, יוצא לדרך. כשמגיע לאזור שלה, מתקשר לא עונה. טוב נמתין. כעבור עוד 5 דקות מתקשר שוב אין מענה, שולח הודעה, וכאן מתחיל הסיפור. בתגובה מקבל "מי אתה", "מאיפה יש לך את הטלפון" ו"אני לא צריכה בעיות", משיב לה כי דיברנו לפני כמהשעות ותיאמו פגישה, וזו לא הפעם הראשונה שלנו וכו,. בתגובה מקבל כי היא לא זוכרת על מה מדובר, והיא לא תיאמה שום דבר עם אף אחד ובכלל שאסתלק מאין באתי ועוד כמעט קללות לעברי....אמרתי אולי היא התבלבלה אבל החרמות כבר דפקה את הראש. לא רציתי כבר להתעסק עם כל מיי צעירות שחקניות שלא נותנות תמורה לבקשתי של אותו היום והחלטתי לנסוע לניקול - האופציה הבטוחה ב99% של מקרים.
יום למוחורת הסיפור עם בלה לעזב אותי בשקט, שולחת לי הודעה שהיא עדיין רוצה לדעת מאיפה יש לי את המספר שלה, עניתי שקודם כל , היא הביאה לי אותו בעצמה עוד כשהיתה (לא יודע עם היא עדיין שם) ודבר שני יש פירסום באתר המתאים עם מספר. מאז לא קיבלתי ממנה שום תגובה לא סליחה ולא כלום. פשוט שקט.
אז לא יודע מה איתכם אני כראה סיימתי עם הגברת.
או שבלב התקלקלה או שזה משהו זמני אצלה או שהבעיה בכלל אצלי.
קמתי עם דודה לזיין אישה גדולה עם חזה גדול בכל חור אפשרי, ולאור זה שיבש היום עם נשים בעלות חזה מרשים ושאר המפרט, שולח הודעה לבלה. מסכמים על פגישה, יוצא לדרך. כשמגיע לאזור שלה, מתקשר לא עונה. טוב נמתין. כעבור עוד 5 דקות מתקשר שוב אין מענה, שולח הודעה, וכאן מתחיל הסיפור. בתגובה מקבל "מי אתה", "מאיפה יש לך את הטלפון" ו"אני לא צריכה בעיות", משיב לה כי דיברנו לפני כמהשעות ותיאמו פגישה, וזו לא הפעם הראשונה שלנו וכו,. בתגובה מקבל כי היא לא זוכרת על מה מדובר, והיא לא תיאמה שום דבר עם אף אחד ובכלל שאסתלק מאין באתי ועוד כמעט קללות לעברי....אמרתי אולי היא התבלבלה אבל החרמות כבר דפקה את הראש. לא רציתי כבר להתעסק עם כל מיי צעירות שחקניות שלא נותנות תמורה לבקשתי של אותו היום והחלטתי לנסוע לניקול - האופציה הבטוחה ב99% של מקרים.
יום למוחורת הסיפור עם בלה לעזב אותי בשקט, שולחת לי הודעה שהיא עדיין רוצה לדעת מאיפה יש לי את המספר שלה, עניתי שקודם כל , היא הביאה לי אותו בעצמה עוד כשהיתה (לא יודע עם היא עדיין שם) ודבר שני יש פירסום באתר המתאים עם מספר. מאז לא קיבלתי ממנה שום תגובה לא סליחה ולא כלום. פשוט שקט.
אז לא יודע מה איתכם אני כראה סיימתי עם הגברת.
בלה מבת ים
20[QUOTE=Michael] שלום,או שבלב התקלקלה או שזה משהו זמני אצלה או שהבעיה בכלל אצלי.קמתי עם דודה לזיין אישה גדולה עם חזה גדול בכל חור אפשרי, ולאור זה שיבש היום עם נשים בעלות חזה מרשים ושאר המפרט, שולח הודעה לבלה. מסכמים על פגישה, יוצא לדרך. כשמגיע לאזור שלה, מתקשר לא עונה. טוב נמתין. כעבור עוד 5 דקות מתקשר שוב אין מענה, שולח הודעה, וכאן מתחיל הסיפור. בתגובה מקבל "מי אתה", "מאיפה יש לך את הטלפון" ו"אני לא צריכה בעיות", משיב לה כי דיברנו לפני כמהשעות ותיאמו פגישה, וזו לא הפעם הראשונה שלנו וכו,. בתגובה מקבל כי היא לא זוכרת על מה מדובר, והיא לא תיאמה שום דבר עם אף אחד ובכלל שאסתלק מאין באתי ועוד כמעט קללות לעברי....אמרתי אולי היא התבלבלה אבל החרמות כבר דפקה את הראש. לא רציתי כבר להתעסק עם כל מיי צעירות שחקניות שלא נותנות תמורה לבקשתי של אותו היום והחלטתי לנסוע לניקול - האופציה הבטוחה ב99% של מקרים.יום למוחורת הסיפור עם בלה לעזב אותי בשקט, שולחת לי הודעה שהיא עדיין רוצה לדעת מאיפה יש לי את המספר שלה, עניתי שקודם כל , היא הביאה לי אותו בעצמה עוד כשהיתה (לא יודע עם היא עדיין שם) ודבר שני יש פירסום באתר המתאים עם מספר. מאז לא קיבלתי ממנה שום תגובה לא סליחה ולא כלום. פשוט שקט.אז לא יודע מה איתכם אני כראה סיימתי עם הגברת.
[/QUOTE]
וואלה אחי לא יודע מה להגיד לך... אני לפעמים עדיין מקבל ממנה הודעות עם לבבות ונשיקות ושואלת מתי אני חוזר לבקר ושהיא התגעגעה אלי...
מוזר לי
[/QUOTE]
וואלה אחי לא יודע מה להגיד לך... אני לפעמים עדיין מקבל ממנה הודעות עם לבבות ונשיקות ושואלת מתי אני חוזר לבקר ושהיא התגעגעה אלי...
מוזר לי