כ אלנה - סקס אדיר

אלנה

1
אלנה מגיע אלינו לסיבוב נוסף, לא פגשתי אותה בעבר, אומרת שהיתה פה באוקטובר האחרון. אלנה היא אשה יפה, בלונדינית, עיניים כחולות חתוליות, 160, שמנמנה, חזק גדול, תחת גדול, גוף רך, כפות ידיים ורגליים מטופחות, להערכתי בת 35-36. היא מקצוענית ובניגוד לכל הצעירות שלומדות כלכלה וארכיטקטורה במוסקבה, היא זונה גם שם, כי היא עצלנית ואוהבת כסף וגברים, כמו שהיא אומרת.

בתמונות היא נראית צעירה יותר וחטובה יותר, אבל לארח שקיבלה אותי עם חיוך ונשיקה, אי אפשר היה לחשוב על משהו אחר מלבד להישאר ולרוקן את הביצים אצלה.

לאחר מקלתת קצרה (רק מלעמוד בחוץ מזיעים...), ניגבה אותי טוב טוב, השכיבה אותי על המיטה, פישקה את רגליי ונשכבה ביניהן והחלה למצוץ. לא יודע מה היא עשתה שם עם הלשון והגרון העמוק שלה, אבל התפוצצתי אחרי 5 דקות מענגות.

פטפוטים (באנגלית), מזמוזים, מיסוז׳ים וירדתי דרומה כדי לבדוק את הכוס שלה. מאוד אוהבת לקבל אצבעות, מאוד אוהבת לשון שמשחקת לה בדגדגן, מאוד אוהבת שיורדים לה. אחרי שגמרה, הלבישה קונדום והחלה לרכוב, למרות שמנמנותה היא רוכבת מצויין, קונטרות טובות, גיוונו בתנוחות עד שנשכבתי על הגב והיא שוב מוצצת לי. כל כך טוב.

ואז לקחתי את המשימה לידיי, כשהיא מפנקת את הביצים שלי עם הלשון שלה. הגמירה לא אחרה לבוא.

אלנה היא מקצוענית מפנקת ומתפנקת, באה לעשות טוב לגברים בישראל ולחשבון הבנק שלה. מתאימה לאוהבי נותנות השירות המקצועי והטוב, לא מתאימה למי שמחפש דוגמניות כוסיות.

נמצאת בתל אביב, אשלח את המספר למי שירצה.

500 ש״ח לשעה.

אלנה

2
מיסטר לאק כל הכבוד על הדיווח .

וַיִּתֵּן אֱלֹהִים חָכְמָה לִשְׁלֹמֹה, וּתְבוּנָה הַרְבֵּה מְאֹד, וְרֹחַב לֵב כַּחוֹל אֲשֶׁר עַל שְׂפַת הַיָּם.

אלנה

3
מיסטר לק אחלה דיווח. תשומת לב לחברי הפורם. ישנן בנות שמספרות שבעיר מוצאם אוקראינה הן עובדות בעבודה אחרת או לומדות
ולמעשה יש לנו פנטזיה שאנחנו עם בת השכן. הפסקתי להאמין להן. למשל קריס שאני מאוד אוהב לדעתי גם בארץ מוצאה עובדת במקצוע העתיק ולפי השרות שכולם מקבלים היא נינה לשושלת מיסדות של הזונות באוקראינה.
לדעתי רוב הבנות שבאו לעבוד , בארץ מוצאם או בארצות אחרות עוסקות בזנות. לצערי בת השכן זה פנטזיה שאינה קיימת
זו רק דעתי האישית ואין לי אסמכתאות לכך.

אלנה

4
דרך אגב רואים באחת התמונות שלה שהיא שמנה לאוהבי השמנות הנאה מובטחת לדעתי
אם הייתה מורידה במשקל בצורה רצינית הייתה כוסית על ,על גבול הדוגמנות .
ממש פנים יפות .

וַיִּתֵּן אֱלֹהִים חָכְמָה לִשְׁלֹמֹה, וּתְבוּנָה הַרְבֵּה מְאֹד, וְרֹחַב לֵב כַּחוֹל אֲשֶׁר עַל שְׂפַת הַיָּם.

אלנה

7
[QUOTE=מחפש-פעילות]האם המספר שלה מסתיים ב056 , ובתמונה היא עם שמלה שחורה ?
אם כן נראת פצצה .
[/QUצחוקOTE]

כן זה המספר
אבל התמונות לא משקפות
כפי שהמדווח כתב היא בוגרת בהרבה שנים מהתמונה

אלנה

9
[QUOTE=מחפש-פעילות]האם המספר שלה מסתיים ב056 , ובתמונה היא עם שמלה שחורה ?
אם כן נראת פצצה .
[/QUOTE]

הפנים יפות כמו בתמונה, אבל היא שמנה יותר ומבוגרת יותר, אבל עדיין יודעת את העבודה, היא מקצוענית חרמנית קריצה
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”